סקר קטן

avidan29

New member
ואני אוסיף על דברייך

חוסר החלטיות דעות מנוגדות קרירות וריחוק

Taz39

New member
תמיד בשלילה...

לפי השירשור הזה...שמישהו מהגברים ימצא מישהי זה איזו שהוא חלום... קצת אופטימיות לא תזיק... טאז - אופטימיות זהירה...

P u s s i c a t

New member
חלום? או חלום בלהות?....

באמת היית רוצה לבלות את שארית חייך עם מי שמה שחשוב לו בבנזוג לחיים זה אם על החזה שלו מתנוססות 5 שערות או 6? החתולה - קן שייך כבר לברבי...

phizik

New member
בסוף השערה השישית תמיד יוצאת...

ואז מתחילה המלחמה כן הסרה בלייזר או לא ומשם לטיפול זוגי ופרידה לניסיון......וזהו.....נגמרה האהבה.....הכל בגלל אותה שערה עלובה.

Taz39

New member
חלום ?

איפה ראית שכתבתי מה הן העדפות שלי... אני חושב שצריך קצת אופטימיות...לא רק לפסול תראי אם לאישה יש שערות זו קצת בעיה... (-: טאז - שיש לו יותר מ 6 שערות על החזה...

P u s s i c a t

New member
פה:

"לפי השירשור הזה...שמישהו מהגברים ימצא מישהי זה איזו שהוא חלום..." שאלתי. איזה חלום זה... החתולה - למרות הכינוי - חיים בלי Hairballs...

advak

New member
חתולה

כל אחד ודעתו והסיבות שבגינן יפסלו או לא בנזוג. מעניין למה זה גרם לך להגיב בכזו להיטות, ותוקפנות... חומר למחשבה.

P u s s i c a t

New member
חומר?...

יותר מדי חומר. אחזור בפעם המיליון חצי - אם לא למעלה מזה - מהשרשורים פה זה למה לא. הכל שלילי וזה כבר מתחיל להגעיל. ולא רק אותי... ולא. למרות הכינוי אני לא שעירה...

advak

New member
חומר טוב מאוד

אז מה את אומרת? שאת מוכנה לקבל את כולם? שאין לך "רשימת מכולת"? שכל אחד שידפוק עכשיו על דלתך, בין אם הוא נמוך/גבוה, מכוער/יפה, קבצן/עשיר, קמצן/נדיב, מופנם/מוחצן וכו' וכו', תקבלי אותו, ורק אחרי שתכירי אותו תחליטי אם כן או לא? אני מסכימה איתך שבאופן כללי יש פה המון סקרים, שוב מעניין למה, שנוטים לשאול מה לא רוצים- במקופ להתמקד במה כן רוצים.

P u s s i c a t

New member
בואי לא נסחף לקיצוניות השניה

לאאלך עם מישהו שהכל בו שלילי. (בטח לא דרך המחשבה שלו...) אבל מכיוון שבשרשור שהיה פה לא מזמן הרבה אמרו שצריך להכיר מישהו לפני שנכנסים איתו למיטה... וקצת אולי גם להרגיש - מעניין אותי מה יקרה אם תכירי מישהו. גבוה. מבוסס אקדמאי נדיב וכל מה ש"דרשו" פה ואז אחרי כמה ןכמה פגישות כשכבר ממ שכיף לך איתו יש משיכה וחיבה יתרה - תגיעו למיטה. נשיקות, ליטופים והחולצה יורדת. אז אני לא מדברת על אחיו התאום של קינג קונג, זה שמבקשים ממנו לצאת מהמים עם סוודר... אבל אם יהיו לו מעט שערות על החזה את תוותרי על מישהו שהתחלת להרגיש אליו רגשות? יש הרבה דברים שחשובים לנו. לכל אחד יש דמות שאליה הוא שואף. אבל אותי לימדו לשאוף ל-100 כדי להשיג את ה-70. כי 100 אין ואם שואפים מראש ל-70 נשארים אולי עם 50... אין לי בעיה עם תיאור "הגבר האידיאלי" שיכיל את כל מה שרשמתם פה. אבל הפסילה האוטומטית נראית לי תמוהה. או שאולי את מרחיבה את הבקשה של מקסי - "שלח לי מסנג'ר ותמונה בלי חולצה, ואם תמצא מתאים תקל תשובה"?...
ברור שמשיכה זה דבר חשוב. אבל להחליט מראש שרק גבר בלי שערה בודדת יכול לכבוש לך את הלב נראה לי תמוה. איש באמונתו יחיה. אני מאמינה שמי שאכן פועל ככה - ובוחר אהבה על סמך נתונים יבשים בלבד - בסה"כ מחפש תירוצים למה לא... דעתי. ואת לא חייבת להסכים ולגבי שעירות... גמני בגדול מעדיפה שלא יהיה שעיר מדי. אבל אם אכיר מישהו שעיר - אבל שכל שאר התכונות שלו מדהימות - הכי הרבה מסירים שיער. זה לא מולחם לגוף יו נואו... פשרות הגיוניות. בעיני לא מתפשרים רק על אופי

phizik

New member
הפעם האחרונה שאני משתתף בסקר אנטי

על מה תיפסלו מתוך הרשימה הבאה: גובה(גבוהה ממכם)- לא מפריע כל עוד אני לא צריך ללכת עם עקבים שעירה- הדבר שהכי מפריע לי....לא יכול קמצנית - אני לא ממש מחשבן לכסף ולכן זאת יכולה להיות בעיה חסרת ניסיון בסקס - אין בעיה גרושה\רווקה עם ילדים - כבר יצאתי עם מישהי כזאת כל עוד הילדים ממש קטנים,אני מניח שיפריע לי להכנס לזוגיות כאשר יש ילדים יותר גדולים. נשואה\פרודה - לא מוכן שחצנית - תלוי ברמה..בקטע של משהו קבוע זה ימאס בסיכומו של דבר אחד שלא אוהב לכן לא מרבה בשיחות טלפון\SMS - מבורך מקסימום פעם ביום מספיק לי,מעדיף להשתמש בעיניים ולא באוזניים. אחת שידועה כסטוציונרית- לא מפריע לי כל עוד החלק הזה מאחוריה,אם לי מותר אז למה שלה יהיה אסור.

garcia

New member
אני צנוע בפסילות שלי

כל עוד היא לא תהיה מכשפה,נודניקית וסבתא יאחנה אז אני מקבל הכל.

garcia

New member
כל עידה והדאפקט שלה ../images/Emo6.gif

Peace of mind. האם זה כל כך קשה? יש הרבה גברים ונשים שלא עומדים בדרישה הזאת.

ליבית1

New member
המממ... קשה...

אני חושבת שבעיקר, קמצן, היה לי אחד כזה, הייתי נשואה לו, שלא נדע.... ושעיר... איככככסססס דוחה.... נשוי, WELL גם לא משהו שהייתי ממליצה עליו.... אבל על הרוב אפשר לעבוד, קמצנות זה לא משהו שעובר... וזה פשוט נוראי..... אז אני חושבת, שעל זה אני לא מתפשרת.....

../images/Emo41.gifעל כל פרט שציינת, פוסלת.

לגבי גבר שעיר, לדעתי חזה גברי שעיר זה סקסי ויפה אבל... בגבול הטעם הטוב ובמידה שזה לא סוודר

מה נייה עם סקרי הפסילה?

לראות שזה בסדר לפסול את כולם עם כולם? ואז לשלוח SMS לחברה, והרגיש על הגובה, כי שיעורי הפסילה שלך גבולים. מותק, בסוף היום... את נשארת עם הפסלה שלך... מקווה שנעים לך וחם לך

למעלה