סקר קטן

DREAM111

New member
../images/Emo46.gif לא נכון לא כולם קוטלים הכל

אני דווקא לא פסלתי את הכל. טוב חוץ מהקמצן.

P u s s i c a t

New member
סורי מותק...

כדור הבדולח שלי נשבר. מצטערת מעמקי נשמתי שלא חזיתי מה תכתבי כמה שעות אחרי שרשמתי את ההודעה
וקצת קלילות. אולי את יוצאת דופן, אבל הגישה הכללית פה שלילית ונחרצת. ולא רק בשרשור הזה

P u s s i c a t

New member
מצטערת

אצלי פרצוף של עצירות קשה עד האדמה לא מתפרש כהומור ואגב.. אולי את צחקת אבל שאר האנשים פה - שאני אמנע מלהגיד מה הרשימות שלהם מזכירות לי - רחוקים מלצחוק... גם אם את היית צינית - אני עדיין מזועזעת... מימיי לא ראיתי כל כך הרבה שרשורים שליליים. חבל. זה הכל

garcia

New member
לגבי SMS

זה הדבר הכי מגעיל שיכול להיות! זה מזכיר לי את הסרט הזה של אלן וודי שבו הוא מתעורר בעתיד בעולם שהכל מכאני שעושים סקס וירטואלי באיזה תא מסכן בבית והוא המסכן (אלן וודי) שמחפש רק את החום, האנושיות והאהבה שהיתה במאה ה-20. SMS -

../images/Emo45.gif

כבר הכרתם..אז חאלס עם האמצעים התקשורתיים שמשפרים את משחקי כאילו...ומשאירים במשחק הוירטואלי! מדי פעם אפשר. אבל בגלל זה לוותר על קשר??????? קטונתי מלהבין.

garcia

New member
כן

כבר הייתי בסרט הזה שאנחנו צופים בסרט ואז האשה באמצע עסוקה בלכתוב הודעות SMS לחברות שלה באמצע הסרט. חד פעמי - סבבה, אבל כשזה חוזר על עצמו זה מעצבן. זה רק דוגמה. וחוץ מזה לא צריכים להיות בקשר עם בן הזוג 24 שעות ביממה. לפעמים המרחק של הכמה שעות (בעבודה) עושה טוב לזוגיות.

נימשון

New member
מרחק של כמה שעות אפילו רצוי

אבל כן צריך להיות קשר כל יום מבחינתי.

garcia

New member
זה מחזיר אותי למה שכתבתי למטה

נודניקיות. אם כבר עדיף להיות לבד
אין דבר יותר טוב מספייס לפעמים.

נימשון

New member
טוב אז לא נתחתן

אני רוצה להיות עם מישהו שרוצה לשמוע מה שלומי מידי יום ושרוצה לתת לי תשומת לב, זו לא חובה אבל זה בהחלט מה שאני מחפשת כך שאם אותו אחד לא כזה אז כנראה שלא נתאים.

garcia

New member
לא לא לא לזה התכוונתי

הרי במצב כזה נתחתן עם עציצים. למרות שיש אנשים בחיים שלהם שהם איכשהוא עציצים. עזבו אני סתם מסטול...

P u s s i c a t

New member
המממ....

אני "פוסלת" דייט פוטנציאלי... לכן רוב הדברים לא רלוונטיים עבורי. גובה - תלוי בבנאדם. לרוב מעדיפה מישהו בגובה שלי ומעלה, אבל כבר קרה שהתאהבתי בבחור נמוך ממני בלא מעט - כי הוא היה פשוט אדם מדהים. ככה שלא נראה לי שזו סיבה לפסילה. שעיר? גם זו סיבה לפסילה?... ואגב... איך את מעלה שאלה כזו לפני פגישה? ואיך את רואה - ובמיוחד עכשיו בחורף מה מצבו? לי - בכל אופן זה לא מהווה סיבה לפסילה. מעבר לזה - במינון הנכון זה אפילו הרבה יותר גברי בעיניי מגבר חלק. קמצן? איך תדעי את זה לפני שנפגשתם והעברתם תקופת מה ביחד?... נסיון בסקס זה לא נושא שמדברים עליו - ובטח שאי אפשר להסיק משהו ממה שגבר מעיד על עצמו. לטוב ולרע גרוש עם ילדים לא מפריע לי. בסייגים שציינתי בעבר נשוי/ פרוד - חד משמעית פוסלת
שחצן... בגדול תכונה שאני לא ממש מחבבת. אבל לפעמים היא מגיעה ממקומות אחרים. אם אני רואה לאורך זמן שזה בטבע שלו ומתמשך - מעיפה. אבל לא פעם שחצנות היא רק מגננה ממישהו שפוחד. בדיוק כמוני וכמוך. קוראים לזה חומות אחד שלא אוהב לכן לא מרבה בשיחות טלפון\SMS- שוב... לא אדע את זה עד שנפגש. בהתחלה גם ככה לא אוהבת למרוח יותר מדי. ואח"כ - אם זה יהיה זה הרי נהיה ביחד... אז שיבוא במקום להתקשר
סטוציונר... ובכן... לא מתה על זה. אבל מכיוון (וציינתי את זה בעבר) שלא מוצאת לנכון לדון בכמה היו לי או לו, זה לא משהו שאני צריכה לדעת. מה שהוא עשה לפני שהכיר אותי לא מעניין אותי בשיט - כל זמן שהוא הפסיק עם זה כשהכיר אותי, ועשה בדיקה מקיפה למחלות. אז בקיצור - פסילה חד משמעית, רק בגלל נתון ספיציפי - זה רק לנשואים / פרודים. לא מחפשת צרות

גלי 1970

New member
ברור שלא יודעים לפני פגישה

לגבי שעיר...לפעמים אם יוצא...אחרי שאני מדברת על העבודה שלי(הסרת שיער בלייזר)איכשהו מגיעים אליו,ואני פשוט שואלת אם הוא שעיר,ואם אני בפגישה איתו אין לי בעיה גם לראות,או לומר"תראה לי" זה ניראה לי הכי טבעי ותמים,אולי בגלל שאני עובדת בתחום...

P u s s i c a t

New member
מכאן אני יכולה להניח...

ש- א. מזל שאת לא עובדת אצל אורולוג... ב. צריך לחשוב פעמיים לפני שיוצאים עם גיניקולוג. ג. מלבד הגובה והמצב המשפחתי על שום דבר לא תוכלי לדעת מראש באתר היכרויות - ומלבד את על השיער - או אם מדובר במקרה קצה - גם לא אחרי הפגישה השניה והשלישית. הרבה אנשים משקיעים בהתחלה. אם בהוצאה כספית, אם בטלפונים, אם בשבחים על איכויותיהם במיניות. עד שלא היית באמת עם הבנאדם את לא באמת יכולה לדעת. ושוב אני אגיד - אם הכרת בנאדם הוא מצא חן בעינייך - וכשגילית שהוא שעיר - (ולא משהו שרואים עם כף הרגל השמאלית) <ואגב - במיוחד מישהי שעובדת במקצוע שלך צריכה לדעת ששיער זה דבר שיורד... אם זה עד כדי כך מפריע> או חסר נסיון מיני או פעם היה סטוציונר לפני שהכיר אותך - ואת "חותכת" איתו בגלל זה - זו כבר בעיה שלך. גם עניין הטלפוני. קוראים לזה מודעות. יש אנשים שהתרגלו למשהו. הרגלים אפשר לשנות. הדבר היחיד שאי אפשר לשנות זה אופי ומס' תאים אפורים. כל השאר - בהחלט ברי שינוי. אגב... סתם אנקדוטה... עדיף תמיד - בעיניי - מישהו בלי הרבה נסיון מיני - אבל עם ראש פתוח, מאשר מישהו עם הרבה נסיון שלא יודע את ה"עבודה" <ולרוב הם בטוחים שהם כן...> בוקר טוב ישראל

גלי 1970

New member
לא הסברתי את עצמי טוב כניראה

נניח שאני מספרת על העבודה שלי בדרך כלל השעירים מתעניינים מאוד,ואני מסבירה ואז שואלת אם הוא שעיר. מי שלא שעיר בדרך כלל אומר מיד,שהוא לא צריך כי אין לו בכלל או אין לו הרבה. זה לא שלא יצאתי עם שעירים.ברור שכן. היו כאלה שהיה להם קצת,ואני אפילו אמרתי שזה לא משהו שצריך להוריד,הם לא צריכים להיות חלקים לגמרי,(לא שאתנגד
) יצאתי גם עם מישהו מאוד שעיר,אבל הוא היה מוריד,אם אכיר מישהו מאוד שעיר והוא לא יהיה מעוניין להוריד,אני לא אהיה איתו.

garcia

New member
אם ככה

אז תצאי עם הומואים. אם נוציא מן הכלל אנשים שנראים גורילות אז רוב הגברים הם איכשהוא שעירים. אם את פוסלת אותם בגלל שהם לא יהיו מעוניינים להוריד שיער בלייזר אז את בהחלט בבעייה רצינית. אני לא סובל משעירות יתר אבל אני פוסל נשים עם דיעות כמו שלך שמכתיבים לגבר שלהם אם יוריד את השיער בלייזר או לא. אותו דבר לכיוון ההפוך, איך היית מרגישה שגבר יפסול את האישה שלו בגלל שהיא לא תהיה מוכנה להרים את החזה בשבילו בניתוח?

גלי 1970

New member
איפה אתה חי?

אין לי עניין להכתיב לאף אחד כלום,זה אמור להיות מצידו ולא בגלל שאני "אכתיב" לו מזמן לא רק הומואים מורידים שיער.היום,ואני לא מגזימה בכלל, יש אולי יותר גברים מנשים(לא הומואים)מכל שכבת גיל,שמורידים שיער,אפילו לקוחות דתיים. היום זה טרנד,היום יש מודעות לגברים,וזה לא הופך אותם להומואים אם אני אצטרך לעשות ניתוח הרמת חזה,אני אעשה בשבילי ולא בשבילו.למה לא? מה רע?

garcia

New member
טרנד איפה? ת"א? give me a break

אני אף לא הלכתי לפי טרנד ולפי צו האופנה של אודטה דנין. אחרי זה האנשים בוכים שהעולם הוא לא כמו שהיה פעם ורצים אח"כ לפי הטרנדים ולפי צו האופנה העכשווי.

למעלה