סקר קטן

גלי 1970

New member
../images/Emo41.gifסקר קטן../images/Emo41.gif

על מה תיפסלו מתוך הרשימה הבאה:
גובה(נמוך ממכם)
שעיר
קמצן
חסר ניסיון בסקס
גרוש עם ילדים
נשוי\פרוד
שחצן
אחד שלא אוהב לכן לא מרבה בשיחות טלפון\SMS
אחד שידוע כסטוציונר (גברים...תגיבו לגבי נשים)

גלי 1970

New member
אני אענה...

פוסלת על כל הדברים שהעלתי(בטח על עוד כמה שלא עלו לי כרגע)

shelly1975

New member
................

גובה: נמוך ממני וגבוה מדי שעיר: אם הוא נראה כמו סוודר קמצן, חסר ניסיון בסקס, נשוי, פרוד, שחצן:
אחד שלא אוהב לכן לא מרבה בשיחות טלפון\SMS - את זה לא הבנתי.

גלי 1970

New member
אסביר לך

את מכירה מישהו אבל הוא לא מתקשר כל יום שלא לדבר על SMS שהוא בכלל לא שולח לא יפריע לך? אני צריכה את הקטע הזה של החיזור שבין היתר מתבטא בשיחות טלפון כל יום לשאול מה איתי ולומר איזו מילה טובה,וגם SMS נחמד מידי יום לפחות

advak

New member
בדיוק אתמול שוחחתי על זה עם חברות

אין מצב, בחיים, שאוכל להיות עם גבר שעיר. הייתי פעם אחת, באמת שניסיתי, אבל זה היה כלכך דוחה. בחחחח, ממש... סורי- מצטערת אם זה פגע במישהו, אבל זה לא בשבילי... כמובן שלא הייתי מסוגלת להיות עם מישהו שחצן או קמצן וגרוש עם ילדים- לא מתאים לי עכשיו, אולי בעתיד כן?! אבל קודם כל שעירות יתר, שיהיה חלק כמו תינוק, מקסימום 4 שערות כאלו חמודות :=)

4 שערות חמודות?

לי אין בעיה עם שעירות, תלוי עד כמה. אבל מצד שני - חלק כמו תינוק? מה, הוא
? קצת שעירות זה דווקא נחמד...

IRAME

New member
ממש לא מסכימה איתך.אני דווקא חושבת

שזה די גברי ודווקא אלה בלי השיער פחות עושים לי את זה. אבל הגעתי למסכנה שהכל שטויות ומה שבאמת חשוב זה האם את מתחברת לבן אדם מבפנים כי הרי ידוע שאיבר הכי סקסי אצלנו זה הראש.

קצת לא נעים לי, אבל כמעט על הכל

גובה(נמוך ממכם)- מבחינת מראה זה ה"דרישה" הכי גדולה שלי...שיהיה גבוה.. שעיר - לא חשוב לי כ"כ....תלוי עד כמה כמובן קמצן - אין פשרות בנושא. לחיות עם קמצן זה סיוט לכל החיים, ממש לא בשבילי חסר ניסיון בסקס - פחות יפריע לי, אבל שוב, תלוי עד כמה. בתול גיל 30 זה כבר לא, אבל בחור בן 30 ששכב נניח "רק" עם אחת...לא יפריע לי גרוש עם ילדים - אין מצב נשוי\פרוד - גם לא. אין מצב שחצן - כנ"ל. שונאת שחצנים אחד שלא אוהב לכן לא מרבה בשיחות טלפון\SMS- עם זה דווקא ניתן להסתדר. לא יפריע לי כ"כ. בוא נאמר, על זה בלבד לא הייתי פוסלת אחד שידוע כסטוציונר - אין מצב. וזה גם בד"ע הולך יחד עם שחצן...

P u s s i c a t

New member
מאמי...

אל תקח את זה אישית. תאורטית עם מה שהולך פה בכל שרשורי הפסילה אין פה אחד שהיה עובר "ועדת קבלה" של אנשי / נשות הפורום. נראה לי הדרך היחידה שאנשים פה ימצאו בנזוג זה ליצור אחד בשיבוט אבל כזה שמתכנתים אותו כדי שגם את הפגם היחיד הבודד שנשאר בו יתקנו... למוסד (ולא זה הסגור...) יותר קל להתקבל מאשר אצל הבנות פה. החתולה - בוקר שוק...

לא מדויק

אני לא מחפשת מישהו מושלם כי אני יודעת שאין דבר כזה, כמו שגם בחורה מושלמת לא קיימת. אבל יש לי כמה דברים שאני לא מוכנה להתפשר. וגרוש עם ילדים זה אחד מהם - אני רווקה, אני עדיין לא בת 30 ואני חושבת שאני יכולה "להרשות לעצמי" את ההנאה של לצאת עם רווק. ולא חושבת שרק שיבוט ייצור לי את הגבר שאני מחפשת. אני מודעת לזה שצריך להתפשר, והתפשרתי על הרבה דברים המון פעמים, אבל גרוש עם ילד זה דבר שלא הייתי מתפשרת עליו. ואני מאמינה שלכל אחד יש את רשימת ה"דרשיות" שלו/ה עם כל מיני "רמות" של מוכנות לפשרה. יש דברים שמוכנים להתפשר עליהם ויש שלא.

P u s s i c a t

New member
בואי נתחיל מההתחלה...

מכיוון שזה פורום של בני 30 פלוס, לא ציפיתי ש"ילדות" (צוחקת..) יכתבו פה. לגבי ה"להרשות לעצמי" יש במשפט הזה משום ההנחה / קביעה שגבר גרוש עם ילדים הוא "פגום" - לא מסכימה איתך. ומעבר לזה - חכי... את לעולם לא יכולה לדעת מאיפה תגיע לך האהבה. כשאהבה זה דבר שכל כך קשה למצוא בימינו, אם בגלל קשיי היום, הריחוק והניתוק עקב המעבר לעודף טכנולוגיה (פעם היו נפגשים בשישי בערב "על הברזלים. או "סתם" <רחמנא לצלן> נפגשים לדבר בערב עם חברים. היום הכל בפראג'. הכל מתומצת. קר. מחושב. נתון בטבלאות) ואם בגלל שמרוב מה שקורה בעולם אנשים איבדו את התמימות - נראה לי חבל ומיותר לקבוע לך מחסומים. אם תכירי מישהו שהילדים בכלל חיים בחו"ל? או "סתם" רחוק? אם תכירי גבר מדהים שעובד איתך ועם הזמן כשכבר תתחילי להרגיש "יתגה" לך שהוא גרוש +? תפסלי אותו רק כי "החלטת"? מנסיון רב שנים - אני יכולה להגיד לך שקביעות יפות לדיבורים. כשזה מגיע למעשים ולמה שהלב שלנו מכון אותנו אליו - המציאות עולה על כל דמיון, והאהבה באה מהמקום שהכי פחות ציפינו לו. זכותו של כל אחד לבחור מה מתאים לו. אני רק אומרת שלפני שממהרים "לפסול" בצורה נחרצת על דברים שלא קשורים ללב, עבור משהו שמיועד ללב, כדאי לעצור רגע. כשתגיעי לסיטואציה - תחליטי. אל תסגרי לך סתם אפשרויות. החיים מפתיעים אותנו. או כמו שנאמר - האדם מתכנן תכניות ואלוהים צוחק... תזרמי עם החיים. את אף פעם לא יודעת מה מחכה לך בבוקר למחרת. זו דעתי, וככה אני פועלת. מעדיפה לעשות לחוות ולנסות מאשר לצאת בהצהרות שלרוב לא אוכל באמת לעמוד בהם או "סתם" לא ארצה

אוקיי......

אני התכוונתי בכל מקרה רק לבליינד דייט והכרות דרך הנט. ברור לי שאם נניח הייתי מתאהבת במישהו גרוש עם ילדים אז הכל היה משתנה. כי את לא בוחרת במי להתאהב. אבל אם מלכתחילה אני אראה "כרטיס" של מישהו באתר הכרויות, והוא יהיה גרוש עם ילדים אז אני כן אפסול כי מבחינתי ילד, ועוד בתחילת הקשר הוא דיי "תיק". אין מה לעשות...זה נכון וזה ככה. וכשאמרתי "להרשות לעצמי" אז כן זה נשמע כאילו גרוש + ילד הוא "פגום". מבחינתי, בגלל שאני רווקה אז אני חושבת שיש לי הזכות לצאת עם רווק כמוני, ששום דבר לא "קושר" אותו לאף אישה אחרת ואין לו מחוייבויות שונות שקשורות בילדים. כי אם אני אתחתן עם מישהו אני רוצה להיות היחידה בחייו ולא לחלוק אותו עם ילד שאינו שלי. סליחה שאני נשמעת אגואיסטית/שטחית וכו" אבל אני פשוט ככה רואה את הדברים...
לגביי להכיר מישהו ואז להתאהב, ואז לדעת שיש לו ילד...זה כבר משהו אחר...אז באמת הייתה לי בעיה, אבל אני מניחה שאז הייתי צריכה להתפשר בקטע הזה...כי ה
לא בוחר...

למעלה