לא ברורה?
תסתכלי על חלק מהתגובות שלהם פה. תסתכלי על תגובות בשרשורים אחרים. ותחשבי לרגע. בחור נכנס לפה. רואה את אינסוף רשימות ה"למה לא", עושה חושבים ומגיע למסקנה שאין סיכוי בחיים (מהיכרות שלו עם עצמו ועם החברים שלו) שאיזשהו גבר יצליח לעבור פה את הסלקציה המתמשכת... עכשיו אם יש שכל בראשו - הוא מגיע מהר מאוד למסקנה שזה לא יתכן שאין אף גבר נורמלי וראוי על פני האדמה, אז הוא מבין פשוט שיש פה בעיה מסויימת בפורום... למה שירצה להיות פה? תחשבי... אז סבבה להעלות נושא לדיון כמו סיבה מסויימת שמפריעה לך ודיון אם כן או לא נשים לה משקל ואיזה בקביעה לגבי עתיד הזוגיות. אבל כל יום? "רשימות"? כאילו מחפשית ומגרדים מתחתלאדמה על מה עוד אפשר לפסול. לכל אחת (וגם אחד - ברור) יש איזה קו אדום. איזה משהו שלעולם לא תוכל "להעביר" אבל מפה, בימים האחרונים, נראה שלכולם יש רק סיבות למה לא. נראה שכולן פה לא מוכנות להבליג על כלום. ונראה עוד כאילו יש פה איזו תחרות סמויה כזו מי מצאה את הסיבה היותר מקורית לפסול בגללה. אין לי בעיה אישית עם השרשור הספיציפי. יש לי בעיה עם הגישה הכללית שנהיתה פה לאחרונה. מזכיר לי הצגה שהייתי בה עם האחיינים שלי. הדובון לא לא... וסתם אגב - אם הבחורים היו פותחים פה שרשורים כאלה כל יום כל היום - התגובה שלי היתה זהה. לי נראה שפורום היכרויות אמור לעסוק באיך להכיר. איפה. מתי. ולא באיך לפסול כל סיכוי למצוא קשר ו"הנה - אם עוד לא חשבתן על סיבות - קחו כמה משלי..." "ככה תצליחו לפסול את כולם. המדריך לקיצור הזמן בצמצום טוטאלי של כל האפשרויות להכיר גבר"