סקר קטן

hifiger

New member
כל הכבוד

את מפתיעה אותי לטובה כאן שירבו כמוך ואגב נראה לי שמיציתי את הפורום הזה ביי לכולם.

hifiger

New member
ועוד משהו

היא הייתה צריכה להוסיף שם אופציה של שגיאות כתיב המבין יבין.

גלי 1970

New member
את לא חייבת להתייחס לשירשור

לא ניראה לך,המשיכי ליקרוא שירשורים שמעניינים אותך אותי זה עניין(וניראה שעוד רבים) אז החלטתי להעלות את השירשור. אלה הדברים שאני פוסלת וזו זכותי המלאה.שיטחית? אולי.לא מתיפייפת,אני מודה שאני בררנית,אבל לא כמו שהפכת את זה. ניראה לי שמיצינו.

P u s s i c a t

New member
../images/Emo93.gif

אז אחרי פסילות הבחורים עברנו לפסילות ה"למי מותר להגיב?" ואני לתומי חשבתי שדיונים בפורומים פתוחים לכל הדעות. לא רק למי שמסכים אתך. אם היית משכילה לקרוא טוב טוב מה שאמרתי - לא היית לוקחת את זה כזה אישי... הבעיה שלי היא עם כל השרשורים האלה לאחרונה. ולא רק שלי מסתבר.... עוד רבים (ואם תראי טוב טוב זה רבות, אבל ניחא..) אולי מסכימים אתך. אולי. אני בינתיים רואה שהגברים אט אט נעלמים מהפורום. מעניין למה. ואם מיצית - סבבה לך. אני ברשותך אמשיך להגיב להודעות שיקוממו אותי. בעצם - גם בלעדיה
מיצי... ממצה עצמאית

נימשון

New member
../images/Emo2.gif

זה שהגברים פה לא מדברים על מה הם פוסלים לא אומר שהם פוסלים פחות מכל אחת מאיתנו. הסיבה להעלמות של הגברים מפה לא ברורה לי אבל מה שכן ברור לי מהכירות עם כמה וכמה גברים בחיי וגם מתוך אתרי ההכרויות זה שגם הם פוסלים לא פחות.

P u s s i c a t

New member
לא ברורה?

תסתכלי על חלק מהתגובות שלהם פה. תסתכלי על תגובות בשרשורים אחרים. ותחשבי לרגע. בחור נכנס לפה. רואה את אינסוף רשימות ה"למה לא", עושה חושבים ומגיע למסקנה שאין סיכוי בחיים (מהיכרות שלו עם עצמו ועם החברים שלו) שאיזשהו גבר יצליח לעבור פה את הסלקציה המתמשכת... עכשיו אם יש שכל בראשו - הוא מגיע מהר מאוד למסקנה שזה לא יתכן שאין אף גבר נורמלי וראוי על פני האדמה, אז הוא מבין פשוט שיש פה בעיה מסויימת בפורום... למה שירצה להיות פה? תחשבי... אז סבבה להעלות נושא לדיון כמו סיבה מסויימת שמפריעה לך ודיון אם כן או לא נשים לה משקל ואיזה בקביעה לגבי עתיד הזוגיות. אבל כל יום? "רשימות"? כאילו מחפשית ומגרדים מתחתלאדמה על מה עוד אפשר לפסול. לכל אחת (וגם אחד - ברור) יש איזה קו אדום. איזה משהו שלעולם לא תוכל "להעביר" אבל מפה, בימים האחרונים, נראה שלכולם יש רק סיבות למה לא. נראה שכולן פה לא מוכנות להבליג על כלום. ונראה עוד כאילו יש פה איזו תחרות סמויה כזו מי מצאה את הסיבה היותר מקורית לפסול בגללה. אין לי בעיה אישית עם השרשור הספיציפי. יש לי בעיה עם הגישה הכללית שנהיתה פה לאחרונה. מזכיר לי הצגה שהייתי בה עם האחיינים שלי. הדובון לא לא... וסתם אגב - אם הבחורים היו פותחים פה שרשורים כאלה כל יום כל היום - התגובה שלי היתה זהה. לי נראה שפורום היכרויות אמור לעסוק באיך להכיר. איפה. מתי. ולא באיך לפסול כל סיכוי למצוא קשר ו"הנה - אם עוד לא חשבתן על סיבות - קחו כמה משלי..." "ככה תצליחו לפסול את כולם. המדריך לקיצור הזמן בצמצום טוטאלי של כל האפשרויות להכיר גבר"

נימשון

New member
זוכרת את קרן מור בקצרצרים../images/Emo35.gif

מה שאת מתארת מהצד של הגברים נשמע בערך ככה, אם הם רוצים לדעת מה אנחנו כן אוהבות ורוצות הם מוזמנים לפתוח שירשורים בנושא. העובדה (העצובה) היא שכשאני פתחתי אתמול או שילשום שירשור על מה עושה לי טוב בתחילת קשר וביקשתי מאחרים לכתוב מה להם עושה טוב לא היתה לזה ממש שיענות אבל כל הקוטרי יש בלי סוף קופצים. אם מישהו רוצה נושאים אחרים פה בפורום אז שיעלה אותם!

P u s s i c a t

New member
אני אגלה לך את האמת?...

עד לפני שבועיים בערך - נכנסתי כל כמה שעות לראות על מה דנים הפעם. בכיף. בימים האחרונים אני בעיקר עונה למי שמגיב לי. וכבר רואה אילו תגובות חדשות יש באותו שרשור. לפעמים אם יש שרשור חדש מעל או מתחת לשרשור הספיציפי - אני עונה גם לו. או אם שולחים לי מסר / הודעה במסי שיש שרשור חדש שכדאי לי לקרוא. ולגבי הלהעלות נושאים... ת'אמת? הנושאים שבאמת מטרידים אותי - לא מתאימים לפה. בטח לא אחרי השרשורים האחרונים שחזיתי בהם כאן לאחרונה. 'צטערת

ד נ י ת3

New member
ונחשי מה...

גם הפעם אני מסכימה איתך. יש הרבה שטחיות. מי שמחפש את העומק - לא תמיד ימצא אותו כאן, או בכלל בפורומים. אז אני קוראת מה שמתאים לי, ומגיבה למי שמתאים לי. ונהנת להתעמק במקומות הטובים לי.

rrredshay

New member
איזה מזל שאת פה../images/Emo13.gif

לפי השרשור, כבר חשבתי שאין לי סיכוי למצא בת זוג יותר... גרוש עם ילדים, נשמע פה קצת כמו מחלה....(אגב, ספרתי, ויש לי קצת יותר מארבע שערות
) כן ירבו כמוך בפורום הזה

ד נ י ת3

New member
מסכימה איתך שוב.

האם יתכן שזו תחילתה של חברות מופלאה? תוכן.. תוכן.. אין בושה בלחפש תוכן, איכות. עומק.

shirygo

New member
תשובותיי:

גובה(נמוך ממכם) - ברוב המקרים כן. שעיר - לא. קמצן - כן. חסר ניסיון בסקס - לא. גרוש עם ילדים - כן. נשוי\פרוד - כן. שחצן - תלוי עד כמה. אחד שלא אוהב לכן לא מרבה בשיחות טלפון\SMS - תלוי עד כמה. אחד שידוע כסטוציונר - אמממ... תלוי מה תחושת הבטן שלי לגביו.

איבי123

New member
תשובות ../images/Emo45.gif - אפסול ../images/Emo31.gif - לא אפסול

גובה(נמוך ממכם) -
שעיר -
/
תלוי אם מדובר בסוודר מהלך ...
קמצן -
חסר ניסיון בסקס -
גרוש עם ילדים -
נשוי\פרוד -
שחצן -