סקר קטן

סקאוט

New member
נו טוב אני מפרט

אז ככה גובה? אם זה לא יוצר לי נקע בעיניים אז לא מפריע לי כלל וכבר היו מקרים לפה ולפה אבל הרוחב בהחלט מפריע לי אפילו מפריע מאוד. שיער? אישה עם שיער ארוך זה מאוד מושך אך בטח לא בבית השחי או מעטפת פליז קמצנות? אולי אפשר לרפא ואם לא אז מה הטעם? סקס? תמיד יש מה ללמוד לשני המינים גרושה עם ילדים? תודה לא בבית ספרי למרות שיש גרושות מהממות ביופיין נשואה או פרודה? מה חטאתי בחיי? טלפון וSMS? זאת לא דרך להביע אהבה. אהבה מביעים בשיחות פנים מול פנים ובמעשים אחד כלפי השניה. סטוציונרית? אם שנינו חתמנו על הסכם הסטוץ המפורסם אז סבבה אחרת שתלך לכל הרוחות.

Jen74

New member
התשובה שלי../images/Emo26.gif

על מה תיפסלו מתוך הרשימה הבאה: גובה(נמוך ממכם) שעיר קמצן נשוי\פרוד שחצן אחד שלא אוהב לכן לא מרבה בשיחות טלפון\SMS אחד שידוע כסטוציונר כל אחד מאלה בנפרד, שלא לדבר על ביחד, יגרמו לי להתרחק מהבחור.

סקר פה סקר שם../images/Emo13.gif

גובה(נמוך ממכם)-כן,בעייתי...גם ככה אני כולה 1.63,אז שיהיה נמוך ממני?לא מסתדר לי הרעיון. שעיר-אממממ,אם זה מפוזר ככה על החזה,אז זה די גברי.כשזה פולש כבר לגב או לעורף(מציץ מהצווארון),אז בעעעע קמצן-פסול לחלוטין!!! חסר ניסיון בסקס-קצת בעייתי,אבל אם הוא חסר נסיון אבל אגלה שהוא טוב בזה איתי אז מה אכפת לי?? גרוש עם ילדים-לא פוסלת על הסף נשוי\פרוד-פסול
שחצן-שיחפש ת'חברים שלו אחד שלא אוהב לכן לא מרבה בשיחות טלפון\SMS-אני לא בעד לחץ,לפחות לא בהתחלה...אחרי שנקשר זה לזו חסר לו שלא יתקשר יום יום אחד שידוע כסטוציונר-תלוי.יש לי דווקא איזו פנטזיה כמוסה "להנחית"איזה פרפר

הערות

גובה(נמוך ממכם)- היכרות ברשת אני לא אמהר לכיוון אבל היו יוצאים מן הכלל שעיר - לא קמצן - בלי לחשוב פעמיים חסר ניסיון בסקס - אין תגובה גרוש עם ילדים - רצוי עם ילד נשוי\פרוד - כן שחצן - ביי ביי אחד שלא אוהב לכן לא מרבה בשיחות טלפון\SMS - כנראה לא אוהב מספיק בכלל אחד שידוע כסטוציונר - אקח לתשומת ליבי

../images/Emo20.gifהתשובות שלי../images/Emo20.gif

על מה תיפסלו מתוך הרשימה הבאה: גובה(נמוך ממכם) - בעיקרון פוסלת, גם בגובה שלי, לאחרונה נוכחתי שאולי אפשרי... שעיר - לא אוהבת ,לא אפסול קמצן - אפסול. חסר ניסיון בסקס - אפשר לשפר, חוסר באינסטרומנטים - בעייתי יותר. גרוש עם ילדים - אין לי בעיה עם זה. נשוי\פרוד - אפסול . שחצן - אז מה? אחד שלא אוהב לכן לא מרבה בשיחות טלפון\SMS- זהו, פה יש לי סיפור מצחיק, הכרתי מישהו בנט , בגובה שלי שזה אומר נמוך מבחינתי, קצת שעיר מה שלא אוהבת, הנשיקות חיפו על הכל, האדישות הרסה את מה שהתחיל, כששלחתי sms ענה בהתלהבות, אבל הוא לא יזם, ניסיתי כמה פעמים וויתרתי, פסלתי! אחד שידוע כסטוציונר - אז ידוע, אולי השתנה (מכירה כאלה) * קארמה נגד רשימות מכולת *

תשובות

על מה תיפסלו מתוך הרשימה הבאה: גובה(נמוך ממכם) - הגובה לא משנה לי שעיר - אוהב שיעור יתר... קמצן - ביי ביי חסר ניסיון בסקס - תלוי... לא פוסל אבל מנסה להימנע. גרוש עם ילדים - פוסל. נשוי\פרוד - פוסל שחצן - ביי ביי אחד שלא אוהב לכן לא מרבה בשיחות טלפון\SMS- לא פוסל בכלל, ההיפך- זה מאד מתאים לי. אחד שידוע כסטוציונר- לא פוסל.

DREAM111

New member
גם עונה

גובה(נמוך ממכם) לא כבר הייתי בסרט הזה. שעיר לא למרות שעדיף שלא יהיה שעיר. קמצן כן לזה אין פתרון וקמצן זו בעיה רצינית. חסר ניסיון בסקס לא נלמד אותו כל מה שצריך לדעת. גרוש עם ילדים לא גרוש זו לא מחלה. נשוי\פרוד לא אי אפשר לדעת מה יקרה. שחצן לא נוריד אותו מהעץ מה הבעיה. אחד שלא אוהב לכן לא מרבה בשיחות טלפון\SMS לא נלמד אותו לאהוב זאת. אחד שידוע כסטוציונר לא עד שלא הוכחה אשמתו הוא חף מפשע בעיני.

רחלי228

New member
רשימת המכולת

פסילה מנהלתית תוענק ל:
נשוי בגובה שייבה ולנרות זאת שחצן, שמתקמצן (גם בשיחות וסמס), נפל בסקס וסטוציונר.........

ayely33

New member
התשובות שלי:

גובה(נמוך ממכם)- נמוך ב-1עד2 ס"מ לא נורא מבחינתי, מעדיפה גבוה ממני. שעיר- פוסלת רק אם הוא מאוד מאוד שעיר, אוהבת שיש קצת שיער. קמצן- פוסלת חסר ניסיון בסקס- לא פוסלת גרוש עם ילדים- לא פוסלת נשוי\פרוד- פוסלת שחצן- אולי, תלוי עד כמה אחד שלא אוהב לכן לא מרבה בשיחות טלפון\SMS- אני אוהבת יחס כל יום או יומיים, הכל במידה. אחד שידוע כסטוציונר- תלוי אם זה חלק מעברו, או שעדיין, אז פוסלת.

../images/Emo152.gif...גלי, בלי כעס אבל...

אני לא אפסול אותה על גובה כי היא צריכה להגיע ל-
...
אני לא אפסול אותה אם היא שעירה...כי אני אוהב שיש שער ארוך
אני לא אפסול אותה אם היא קמצנית - גם ככה אני מזמין את המונית של אחרי זה...
אני לא אפסול אותה על חוסר ניסיון בסקס - כי לפי הנסיון שלי...זיונים זה בא טבעי...
רושה עם ילדים
מצידי שתהיה אלמנה עם 2 פודלים
נשואה
זה כמו ללכת למסעדה בלי סנדביץ' אבל לזיין את המלצרית
שחצנית
שתהיה...
בחורה שלא אוהב לדבר בטלפון
עדיף...לא
אחת שידועה כסטוציונרית
ברור

טל8טל8

New member
על מה תיפסלו

אני בתור אישה פוסלת כל אחד שהוא סטוצנר, קמצן. שחצן. נשוי פרוד. חסר נסיון בסקס. שלא מרבה בשיחות טלפון. וגם אחד שהקשר איתו מבוסס על לקחת ממני ולא לתת גם קשר על סקס בלבד משעמם.

hifiger

New member
פשוט עלוב../images/Emo46.gif

את תפסלי גבר בגלל שהוא שעיר? ואם גבר יפסול אותך בגלל שאת שמנה? ואת נראית אחת כזאת בתמונה כל כך פתטי ועלוב.

גלי 1970

New member
../images/Emo13.gifפתחת כרטיס להגיב לי

אכבד את זה,זכותו,זה עניין של טעם. כניראה שאתה מאוד שעיר וניפגעת...מצטערת,זו לא הייתה הכוונה.

ד נ י ת3

New member
אני רוצה אותו:

נמוך (רצוי גמד) שעיר ביות קמצן בתול טיפש סטוציונר נו.. באמת... ברור שאף אחת לא רוצה כזה.

P u s s i c a t

New member
ברור...

טוב לדעת שכל הנשים רוצות אותו גבר. מסכנים השאר... וברצינות מעדיפה גבר נמוך קצת עם אופי מדהים ולב רחב מאשר בחור גבוה עם אישיות של מניאק ולב מאבן.. מעדיפה גבר עם שיער על החזה (ולא רק אני - הרבה חברות שלי אוהבות גברים שנראים גברים) מאשר אחד עם חזה חלק שהולך (עלק) למצעד הגאווה רק בשביל המוסיקה... מעדיפה אחד שלא מפזר כסף כאילו אין מחר כי הוא יודע שמחר יגיע. או לחילופין אחד שלא מפוצץ מאות שקלים על בילוי ליל שישי כי חשוב לו יותר לשלם משכנתא עם דירה שקנה בעצמו (לא רואה שום פסול בגבר שמשלם כמה עשרות שקלים בבילוי בבית קפה על קפה ועוגה במקום לשלם 300 ש"ח לראש על בילוי במסעדת יוקרה רק כדי להרשים אותי או כי אין לו ערך לכסף. מעדיפה שישב איתי בבית קפה / פאב על כוס משקה / קפה ואת הארוחות שיבשל לי בביחת. או אני לו. אחת תראה בזה קמצנות אחת תראה בדרך השניה פזרנות שמעידה על חוסר בגרות משווע שלא לדבר על אחריות. ומה ל'שות - אני כשאני חושבת על אבי ילדיי הפוטנציאלי - אני רוצה שיהיה בוגר ואחראי...) בתול? בואי לא נסחף לקיצוניות... אבל בחור בלי הרבה נסיון מיני זה אולי אחד שלא קופץ לכל מיטה שנקרית לו בדרך? שלא לדבר על זה שמנסיון אישי - עדיף אחד בלי הרבה נסיון עם ראש פתוח, מאשר אחד שמרוב זיונים בטוח שהוא המציא את הגלגל ולא מוכן לקבל צורות חיים אחרות אחד ש"הוא ידוע מה טוב בשבילך" <אז סליחה. news flash - אתה לא... ולא יזיק לך להקשיב ולנסות באמת לעשות לי טוב ולא להיות מרוכז באגו שלך. זה שאני אוהבת דברים אחרים וזויות אחרות מענגות אותי לא מעיד כהוא זה על איכויותיך כגבר שיודע לספק. אם תשאר בגישה שלך ואצא לא מסופקת, זו תהיה תעודת עניות בשבילך. תלמד להקשיב...> לפעמים בחור קצת חסר נסיון אבל עם ראש פתוח ומוכנות להקשיב לך ולגוף שלך יכול להביא אותך למקומות שלא העזת לחלום עליהם. סטוציונר? שוב - הכל תלוי במקרה הספיציפי. אם הבחור נמצא בלי מערכת יחסים ובמקום להשלות מישהי שמאוהבת בו מקיים יחסי מין עם בחורות שלא רוצות יותר ממה שהוא רוצה - והכל בהסכמה - סליחה, אבל מה רע בזה? אם זה שייך לעבר וכשהוא איתי זה לא מתנגש ם העבר שלו? אם היותו סטוציונר בעבר גורמת לו להיות היום הכי מונוגמי בעולם (כי כלום לא חסר לו. אין לו שום תחושת פספוס אחרי שטעם מספיק בחייו. ) למה שאפסול אותו בגלל משהו ששייך לעבר? בקיצ - מה שאני באה להגיד - זה שמילה נורא יפה ונורא נחרצת. אבל בכל אחת מהמילים שברשימה יש עולם ומלואו וקשת רחבה של אופציות שבכל מקרה ספיציפי יראו שונה ברור שהציגו הכל כאילו מדובר על בחור 1.20 מ' גובה שחי בקופסת קרטון בלי טלפון נייד וחוסך כל שקל שאין לו על שיחות אלייך כדי שיוכל לרכוש קונדומים במשקל... אבל אם לוקחים כל דבר ודבר - וחושבים עליו - לפעמים רואים דברים שונים. לא תמיד מה שאת רואה זה מה שאת מקבלת. ואם תפסלי ישר בלי להבין מאיפה התנהגות שאצלך מתפרשת כקמצנות / שחצנות / או כל דבר אחר - אולי פספסת בנאדם מדהים שאם היית נשארת שעה ובודקת ומקשיבה גם - היית מגלה שהשד רחוק מאיך שהוא נראה. הכי קל לחתוך. אבל אם אנשים פה באמת רוצים גם למצוא בנזוג פעם - במקום למהר ולשלול אולי כדאי לשבת בניחותא ולהקשיב. לכי דעי כמה גברים מדהימים פסלת מימייך רק כי חשבת שמה שראית היה קמצנות / יהירות / טפשות. כשבסה"כ הסיפור שעומד מאחורי מה שנראה לך כהתנהגות הזו - היה מקסים אותך וגורם לך אפילו להתאהב... ראש פתוח. לא ללכת כמו סוסים שסגרו להם את העיניים משני הצדדים. אין אמת אחת. צריך רק לשאול ולהקשיב. סה טו .

למעלה