הופעת ה-100

Naych

New member
מישהו הציע נישואים לחברה שלו...

זה היה השלט... משהו כמו "נינוש, התינשאי לי?" ואז פתאום כולם מחאו כפיים, נכון? כי היא הסכימה והם התנשקו...
בכל מקרה, אם ראית אותנו, חבל שלא באת, אורעד רצתה לראות אותך

קודם כל, תודה על התשובה ו...

שנייה, אתה לבשת חולצה אדומה, לא? ואורעד כחולה וג'ינס? ועמדתם בכניסה לסוזן דלל? נעצתי בכם עניים ולא הייתי בטוחה שזה באמת אתם, וגם התביישתי נורא לבוא כזה "היי אני ים", לא יודעת למה, אבל אולי ראיתם אותי, אממ..ישבתי כזה בחוץ שם ושתיתי אייס קפה ולבשתי בגדים שחורים והייתי עם אישה בלונדינית כזאת...

Naych

New member
לא ראינו ../images/Emo4.gif

אבל כן, זה אנחנו
חבל וזה...

חחחחח הוא ענה לנו!!

אנחנו צעקנו שיעשה לנו נעים והוא כזה "אניי?!" כזה מושלםםםם!! כל מי שהיה מסביבנו בכיסאות (אנשים מבוגרים) הסתכלו עלינו כזה מה קורה איתכם?!?!? למה אתן עושות פאדיחות לעצמכן?! זה והחולצות... אין עלינו :) חיחיחיחי

Smileey Girl

New member
גם אני בהתחלה לא הבנתי את הקטע

עם השלט,ממש נבהלתי. הסתבר לי שזה היה חבר חמוד שהציעה נישואים לחברה שלו (אוי גם אני רוצה,בזכיתי לאהוב
) כל ההופעה היתה מדהימה! אפה היית ים? כי גם ליידי רוני באה והתחילה לרקוד עם התחת שלה וזה
אני ראיתי את נינט טייב,גל אוחובסקי
צלמתי אותו וידאו וזה נמחק ליי,גם את עברי שאומר שהוא נורא לא מרגיש טוב
ואת אסי עזר ראיתי,האמ.. מי עוד? היו מלאאא סלברטי. והוא לקח לי את הפלאפוןן אני עד עכשיו בהתלהבות
אה ורוני ממש נחמדה,בסוף חיכינו לעברי וכולם עבדו עלינו שהוא הלך כבר וכשהיא עברה ושאלנו אותה 'רוני עברי כאן עוד?"' היא אמרה 'כן אתם יכולים לחכות'. אבל מה זה שווה,שעות חיכינו והוא לא הרגיש טוב

מיטל4567

New member
:)

היתה עליו הצעת נישואים היה רשום :"נינוש האם תנשאי לי?" וזה היה בשיר "זכיתי לאהוב" ... זה היה ממש ממש יפה... נ.ב גם נינט טייב הייתה שם..

TauberiT

New member
טוב, זה יהיה מהיר.

אין לי כוח לחפור היום, לא הרבה בכל אופן. נהניתי כל כך. היה מצחיק ברמות מטורפות. הייתי בהיי מטורף. והגעתי למסקנה שלפעמים שורה 2 יותר טובה משורה ראשונה
אבל היה בעיקר מצחיק. אה כן, וביציאה משם, אז ג'וני בדיוק ירד מהבמה החוצה כזה, ועשיתי לו שלום מרחוק כי הוא היה עוד במדרגות כזה ולמטה חיכתה לו שורת פקאצות צווחניות שצורחות לו "מפרטטטטטטטטט". קיצר, נראה כאילו הוא זיהה אותי
אבל אין מצב
כולי הגעתי מאחורי הפקאצות, שלחתי יד, וכפרעליו הביא לי מפרט
ואז לא עזב לי את היד
ואז פקאצה אחת התעצבנה והלכה אחורה והעיפה אותי ונראלי שברה לג'וני ת'יד או משהו
אבל טוב נו
אני חשבתי שחברה שלי שצילמה 60 תמונות צילמה יותר מידי, מסתבר שלא
כשהיא תשלח לי אני אשים
שיהיה לכולם יום מקסים!
ואני עדיין מנסה לברר איך מנגנים עם הבומבה העצומה הזאת שקיבלתי מג'וני
זה לא נראה בכלל כמו מפרט!! יותר בסגנון של צלחת מעופפת

Naych

New member
כן הא...

מהיר. ולא לא... את לא תחפרי... דבר אחד נשאר לי להגיד-

TauberiT

New member
../images/Emo6.gif

נו מה אני אעשה, בסוף כן היה לי הרבה מה להגיד
כל הזמן נזכרתי בעוד דברים
ושקט, אתה חופר יותר ממני

tamarulik

New member
כל ההופעה הזאת הייתה סימן שאלה גדול

בשבילי... עד שהשיגו לנו את הכרטיסים ואז נהייתי חולה ביום שני ואתמול לא ידענו אם יהיה לנו איך לחזור... אני חייבת להגיד שפעם אחת זה מצחיק לשבת רחוק מהבמה (אולי קצת מדי) ולהסתכל על מה שהולך ליד הבמה עם עברי... הגענו דיי מהר לסוזן דלל, לא מצאנו את עצמינו בכרטיסים השמורים, בסוף התברר שאנחנו מוזמני הפקה ובכלל היינו אצל מישהי אחרת עם מעטפות של "פיסטוק"
הייתי בשוק מהקטע של החולצןת- לאן הידרדרנו?!!- רעיון יפה אבל עברי לא מספיק מיינסטרימ כבק?- צריך חולצות? נכנסנו קצת מבואסות מהמקום- לא לפני שראינו חצי פורום חולף על פנינו בחוץ אבל עם הקול שלא היה לי לא היה טעם לגשת לדבר- מלבד נחנח שקלט אותי לרגע. התיישבנו במקומות אני, גילי וכמויות הטישו אחרי כמה זמן ההופעה התחילה שעד למתחמם הייתי זה היה אתה רוצה לשחזר פשוט את גני התערוכה? אמ, הקטע עם הנעים היה ענק! הייתי מאושרת שעברי בחר את תמיד כשאתה בא וחוץ מזה הוא ממש לא הפתיע הוא כבר לא משנה ניואנסים! כל הקטע עם ההפסקה ביותר טוב כלום היה חמוד למרות שהוא גרר את זה קצת יותר מדי. השוס של ההופעה הוא בהחלט לראות רוני רוקדת מאחורי הקלעים- ושהחולצה הורודה של עברי הייתה בניקוי יבש?- ממתי חולצת פולו שולחים לניקוי יבש? ושלעברי יש נושא בגדים!- יש סיכוי שהוא קרוב משפחה שלו?- הם היו קצת דומים זהו חפרתי המון- והוא בהחלט מתאים לסוזן דלל אני ממש אוהבת את המקום הזה

tamarulik

New member
*מיינסטרים כבר?

ומבואסות ממקומות הישיבה לא מסוזן דלל

Smileey Girl

New member
ישמצב

כי שהוא יצא אחרי ההופעה עם התיק של עברי והבגדים שלו מישהי שאלה אותו 'מי אתה?' הוא אומר לי 'אני אחיין של עברי'.. (:) הוא באמת היה דומה לו שכבר חשבתי שהוא לא משקר

למעלה