הופעת ה-100

tamarulik

New member
סורי, זה היה בצחוק...

אבל היית עם מזוודה וקולבים ועם כל מה שהולך סביב עברי בשנה האחרונה זה מדהים אותי כל פעם מחדש

ברוש15

New member
מה סתם מה../images/Emo3.gif

אני מבטיחה לך שכמה מהבנות בפורום שלנו היו קופצות בכיף על התפקיד

בוקר טוב. ../images/Emo199.gif

ועכשיו, לסיכום המורחב.
המ, נלך לפי הפלייליסט. לפניכם: נחנח, הגר ואורעד הורסים הופעות.
ניסים יום טוב - בלי גיטרה
האנשים החדשים מטייל אוסטרלי זה לא אותו דבר כמה כוכב מתחמם - איך כולם הכירו את ההתחלה חוץ מאיתנו?
ואולי זכיתי לאהוב מי שהתרכז באמת בשיר, שירים את היד. מי הסתכל על עברי בכלל?
אישה לויתן לאונרדו אוקיי. פה כולם רצו לעבר הבמה, ואנחנו, כמו גרופים למופת, פשוט נעמדנו ליד הכסאות שלנו וקפצנו.. אבל לגמרי קפצנו
, עפנו על אנשים, דיי עשינו מה שבא לנו
. על קו המים תמיד כשאתה בא - עם אפרת גוש. היה מושלם. היה זיקוק
השיר ששרת לה - עם אפרת מרי לנצח - עם אפרת ועם שעת סיפור בהתחלה
. חולצת פסים הכוס הכחולה - סליחה לבחור שעפתי עליו
, סליחה לאסי עזר שבגלל הצווחות שלי הלך
, אבל היי, זה השיר שלי
. פה היה הדרן, וענבל חן [נראה לי
] עלתה לבמה והעניקה לעברי אלבום זהב על הDVD..
אדוני יותר טוב כלום בוא - איכשהו, הסטיקלייט עף על הבמה והיה ס"מ מלהוריד לפרסון את הראש
. יופי, נחנח.
טוב, אחרי ההופעה לקחנו [גנבתי
] פלייליסט, הלכנו לעילי המושלם ["הלו הלו, הוא עסוק.."
] ואז עמדנו שעה ליד גדר
, והצטלמנו עם אלבום הזהב. מירי נבו סנובית
. וזהו. באמת-באמת נהניתי וזאת הייתה הוצאת אנרגיה מדהימה אחרי הבגרות בהסטוריה
. [ראיתם? סיכום הופעה בלי מילת מרמור אחת
].

אההההה, ואיך שכחתי!!111

גליה חי! שהפכה לאטרקציית ההופעה
. כולה יפהפייה.. לא הבינה למה גרופים מצטלמים איתה בכלל וזה. יופי, רכשנו חברה בהופעות של עברי
. כל התמונות איתה, בהמשך.

orbu7

New member
היה מאוד אבל מאוד כיף../images/Emo13.gif

כשהייתי ליד הבמה לא הפסקתי לשיר ולרקוד להריע ולמחוא כפיים

היייתהה לו הופעעעה הכי יפה בעולם

שאני אמות עליוווו איזה הופעההההה מ-ד-ה-י-מ-ה מ-ה-מ-מ-ת אין עליו אם לא עברי לידר אז אף אחד יותר טוב כלום מכמעט כתבהה :אופק חברה של נופי טופי עבריייי אני חולה עליךךך חתיך מושלם ושווה שלי

היה בהחלט מדהים.

למרות שדפקתי את הראש בשלט ונורא כאב לי, למרות שבהתחלה יצאו לי חרא של תמונות בפוזות ממש טובות, למרות שעישנו עלי, למרות שהרגשתי לא נעים בשביל עברי שכולם צרחו באמצע זכיתי לאהוב בגלל ההצעת נישואין והוא בכלל לא ידע מה קרה
, למרות שרבתי עם פריחות מטומטמות, למרות שעמד מולי שומר מכוער שלא הסכים לזוז, למרות שחטפתי מכה בברך, למרות שלא פגשנו את עברי ולא נתנו לו את הציורים המדהימים שרוני ציירה, היה מושלם! אנשים מהפורום מדהימים, עילי חמודון ויש לי ולגיא מפרטים שלו ותמונה, עברי אנרגטי, מצחיק, נראה ממש מאושר והעביר את האושר שלו אלינו, היה את השיר ששרת לה [שהתחלתי לבכות בו באמצע כי חשבתי על דברים ואז בא ילד שמן שהרס לי את כל השיר ובמקום להקשיב לשיר הייתי עסוקה בלהזיז את הילד], אפרת הייתה מדהימה וממש מעולה שהיא הייתה שם, ופשוט נהנתי.
עשה לי חשק כל כך חזק לעוד הופעה! [דרך אגב דפנה, אם את קוראת את זה, יש לך את התמונה שלנו איתך ועם אלמוג? אני רוצה אותה
]

שכחתי להגיד שבהתחלה,

פגשנו את גלעד שמואלי בכניסה ואמרתי לו שלום והוא היה נחמד.

NoAmOoOsH

New member
נשמע שהיה

כל כך כיף! חבלל שלא הייתי..עשיתם לי עכשיו כל כך חשק להופעה! טוב עברי, הינה אני באאה! :]

היה פשוט מדהים ../images/Emo99.gif

אנשים מהפורום פשוט כל כך מדהימים. מצחיקים, כייפים. היה נורא כיפ עם אלמוג ודפנה [תודה על המתנה
] ועם כל חברי הפורום האחרים
היו שירים פשוט יפים [למרות שהיו יכולים להיות יותר טובים], ועם אפרת היה עוד יותר מדהים. יש לנו מפרטים של עילי, תמונה איתו, פלייליסט והיה נורא כיף. היו כמה פרחות, וכמה מעשנים וכמה אנשים קקי. אבל היה כיף. בסוף היה עוד יותר כיף ופגשנו מלא סלבס

למעלה