הופעת ה-100

SRonush

New member
באמת היה מושלם.

אממ, נתחיל מזה שהגענו ממש מוקדם. וחיכינו ליד השערים, ואף אחד מהשומרים לא נתן לנו להכנס, והחלטנו שאנחנו רוצים לאכול משהו, ולא ידענו איפה לקנות וזה, אז חיכינו ליד אחד השערים ועשינו מופע בידור לשומרים
נתנו לנו להכנס, והגענו לכסאות. ראינו המון אנשים מהפורום, ואתם כאלה חמודים
ההופעה הייתה מעולה. באמת. היה ממש טוב. מתחמם, השיר ששרת לה, תמיד כשאתה בא, היו לדעתי מדהימים. אפרת הייתה כרגיל, מדהימה [
]. ב"זכיתי לאהוב" הציעו נישואים לאיזה אחת, אז זה היה גם מגניב. אנמ, הקטע עם החולצה הצהובה היה גם טוב, וזה היה ממש מצחיק ה"אני אומנם רזה, אבל זה ממש קטן"
באמצע באו מלא פרחות, והרבה מהקהל עישן, והיה מסריח. בכוס הכחולה היו 2 פרחות טיפשות שנדחפו ולא היה אכפת להם מאף אחד, והן התחילו לאיים עלינו או משהו
הביאו לי פלייליסט, אבל כשבאנו להצטלם עם עילי [וסתיו צילמה אותנו
] מישהו לקח לי את הפלייליסט, ועכשיו הוא איננו.
אחרי ההופעה רצינו לראות את עברי, וממש רציתי להביא לו את הציורים, אבל אמרו לנו שהוא הלך, ואע, זה היה ממש מבאס. [אם מישהו יודע איך אני יכולה להביא לו את זה מתישהו בקרוב, אז זה יהיה נחמד.
] ראינו את נינט, אסי עזר ומירי נבו, וזהו. הייתה הופעה מעולה, והיה יום מדהים! אלמוג ודפנה אתן מדהימות!

YqUeen

New member
הייתי שם../images/Emo9.gif

ואפילו די נהניתי. הופעה מושקעת, וטובה. אבל היו כמה דברים שפשוט כ"כ עיצבנו אותי... הכניסה, למשל. שעה עד שהכניסו אותנו! =/ והכסאות. שורה 11
אבל אחרי זה ישבתי על המדרגות, אז היה קצת יותר בסדר. ההצעת נישואים. קצת הרס את "זכיתי לאהוב", למרות שזה היה מרגש. ועדיין לא הבנתי- זו הייתה הצעה רצינית, או שזה בגלל שנינט הייתה בקהל?!
והפרחות. אחח, הפרחות. הדבר שהכי הרס לי. הצלעות שלי מרוסקות בגלל המטורפת הזאת שדחפה אותי על הבמה. אין, היו כ"כ הרבה חסרונות ומינוסים בהופעה הזאת. ובאמת שעברי היה בסדר גמור, וחמוד מתמיד, אבל הרגשתי... בעיקר בגלל הפלייליסט... שזה לא מפצה על הדברים השליליים שחוויתי שם. נהניתי בהופעה, הוצאתי הרבה אנרגיות, וממש חיכיתי להופעה הזו, אבל אני לא יכולה להגיד שהיה לי כיף:-\ אני רק מקווה שבהופעות קיץ יהיה יותר טוב, כי אני כבר מתה שהן יגיעו
ו,נממ, ברוכה השבה לעצמי:) וד"א- מה זה\מי זה גליה חי?!

SRonush

New member
אמ, ההצעת נישואים לא הייתה לנינט

טייב, אלא היה כתוב "נינוש", ואח"כ הם התנשקו וזה, אז לא נראה לי שמדובר עליה, זאת אומרת, זה לא קשור בדיוק..

YqUeen

New member
זה גם מה שאני חשבתי..

כשהוא הרים את השלט התרגשתי וזה, זה היה ממש יפה:] וראיתי מישהי רצה אליו וכמה אנשים צעקו "היא אמרה כן?" "היא אמרה כן!" אבל אחרי זה כמה אנשים (אחרים
) אמרו שזה היה לנינט טייב... אז, לאדעת.

lital4321

New member
לא לא..

הייתי לידם זה היה זוג חמוד וזה לא הייתה נינט טייב מה אסור לתת יותר תשם חיבה נינוש?.... והיא הסכימה והכל טוב

SRonush

New member
אממ, מישהו בסוף ראה אם עברי יצא?

או שהוא באמת הלך כבר? אני ממש לא יודעת, כי נינט נכנסה למאחורי הקלעים, ואמרו שהוא כבר הלך
אבל היא הייתה נכנסת לשם לא כדי לפגוש את עברי?! מישהו פה חיכה יותר מאוחר וראה אם הוא עוד היה שם?

Smileey Girl

New member
כן אני חיכיתי איזה שעה

עם 2 הנשים המבוגרות ועוד כמה בננות. עברי לא הלך ,סתם ניסו לעבור עלינו כולם. הגיע שלב שרוני ארדיטי עברה ושאלו אם עברי עוד פה היא אמרה שכן הוא נמצא במסעדה אפה שכל הסלברטי. אח"כ הוא יצא שלפניו גל אוחבסקי (
) והוא אמר שהוא נורא לא מרגיש טוב והוא מצטער שלא יכול להצטלם עם אף אחד.

SRonush

New member
כן, היה לי דיי ברור שעבדו עלינו :\

אררג, הציור עוד אצלי, אני חייבת להביא לו! אנחנו חיכינו שם חצי שעה בערך ואז פרשנו. אממ, חיכית אולי ליד הספסלים שם? כי היו כמה שחיכו הרבה זמן. ורק נשאר לאחל לו שירגיש טוב

Smileey Girl

New member
זאת את היית עם הציור?

חיכיתי עד שהוא יצא ויצאתי יחד איתו,הוא הלך לאוטו ועוד עשה לי שלום כשנסע ואני הלכתי מאותו הכיוון לתפוס מונית . ספסלים? לא היו שם.. ליד הבמה אפה שהשומר שכל שניה אמר שעברי לא שם והתווכחתי איתו שאם עברי לא היה שם הוא לא היה עומד ומחכה שנלך.

SRonush

New member
כן, אני עם הציור ../images/Emo9.gif

והיו ספסלים... אנמ, ליד איפה שמכרו חולצות [עם דובי
] ואיפה שמכרו אוכל וכדורי שוקולד [שרצינו לקנות וכבר היה סגור
] ואממ, שם ליד. וזה היה ברור שעברי שם. כולם כבר נכנעו :\

Smileey Girl

New member
דובי?

האמ.. הדובי היחיד שהיה באיזור זאת אני
יש לך במקרה תמונה שהוא החזיק את הפלא' שלי? בעל קו המיים?

SRonush

New member
אממ, לא.

המצלמה לא הייתה איתי בזמן ההופעה.. :\ איזה מגניב לך עם הפלאפון

SRonush

New member
עברי נראה לך כמו דובי?

כי לי לא
[היו חולצות עם דובי, לא עברי
]

למעלה