הופעת ה-100

kopzi12

New member
יש מצב שראיתי אותך?

היית עם חולצה שחורה במקרה? כי היה מישהו שבצד ימין של הבמה כל הזמן ביקש את הפלייליסט ממני, חח ורצה שאני אעלה לבמה לגנוב אותו ולחטוף צרחות אחר כך מהאנשי אבטחה המפחידים האלה!!
בסוף ההוא השיג את הפלייליסט וגם מפרטים מעילי!! ואני הייתי יותר קרובה לעילי ולא קיבלתי
מגיע לי יותר מכולכם!

kopzi12

New member
ואוו..

אני חייבת לציין שאתה נראה בגילי 16 ולא בן 13
לא, זו חברה שלי. אני הייתי עם חולצה כחולה, שיער מתולתל. מצלמה ביד ;-D

kopzi12

New member
ו..

והמפרט היה צריך להיות שלי
מה זו אשמתי שהוא פשוט "ריחף" מעליי?
תהנה מהפלייליסט
, אני העדפתי לצלם אותו
חח הצעתי לך תמונה שלו- לא רצית =)

MaaYanGa

New member
היה כ"כ מושלם../images/Emo9.gif

טוב.. אני ויהלי הגענו איזה שעה לפני, ועמדנו ליד השער (איפה שסוזנה), פתאום אנחנו קולטות את פרסון ובאנו להגיד לו שלום וזה, אבל ליהלי הגאונה לקח שעה להבין שזה הוא ואז הוא כבר הלך... אח"כ סתם הסתובבנו, וראינו את תמרע, רוני, גיא ו...(סליחה, אני לא זוכרת
), חחח קצת התביישנו אז לא דיברנו איתכם ממש...
נכנסנו, גילינו שאנחנו יושבות במקום קצת רחוק, אבל ישר אחרי ניסים ירדנו לשבת על המדרגות... היה כזה מצחיק עם החולצה, והנעים וזה... אההה וגם עם ארגנטינה..., וכשהוא עצר ביותר טוב כלום. אוופפ, הוא שר איתי באחד השירים, הסתכל עליי איזה 20 שניות ושרתי איתו ואני לא זוכרת איזה שיר זה היה... אווופפ ממש שמחתי שהיה את השיר ששרת לה ותמיד כשאתה בא.... בסוף ההופעה, עמדנו שם איפה שכולם חיכו, וראינו את כולכם אבל די התפדחנו לבוא... כאילו " היי, אנחנו יהלי ומעיין מהפורום"? חחח לאמשנה, דפנה, ממש רציתי לדבר איתך וזה, אבל לא נורא... אההה ולקחתי את הפלייליסט של פרסון... וזהו... היה כייפפ+

../images/Emo12.gif איתי? באמת?

|נבוכה| איזו מקסימה שאת פעם הבאה אל תתפדחי ואל נעליים פשוט תגידי שלום
שמחה שנהנת.

היי את! ../images/Emo6.gif

עכשיו אני יודעת מי את! היה בהחלט נעים
את חמודה
וגם חברה שלך
ויש פה המון סמיילים

TALLLLi

New member
:'(

נמחקו לי מ=ל=א תמונות...:( ד-י-כ-א-ו-ן-ן-ן-ן!נשארו רק 300...:(:(:(