היה פשוט מושלם ../images/Emo99.gif
דיי כ"כ נהנתי!!
הפלייליסט היה לפי דעתי ממש ממש מוצלח, רק חבל שוויתרו על 2-3 שירים יפים.. ואי אני בהתחלה הייתי שורה 16 במקום מסודר, ואז כשכולם התחילו לנהור לעבר הבמה, פשוט הייתי שורה ראשונה ע-ל הבמה ממש ליד עילי והיה מושלם!
חחח הקטע עם החולצה היה מגניב, בכלל התרגשתי מהעניין עם ההצעת נישואים..! חח בהתחלה חשבתי שזה מכוון לנינט- שמעריצים שלה מרימים שלט, ואז פתאום כשהבנתי שזה באמת- זה היה מרגש בהחלט
במיוחד בזכיתי לאהוב.. אחלה רעיון! חח והכי הזוי זה שחשבתי שזה לנינט ואז פתאום גם נינט הייתה בקהל.
והכי חרא שכשהייתי מקדימה- הייתי ליד שומרת ממש חמודה שגילתה לנו שנינט בקהל, ונתנה לי ממש להישען על הבמה ואמרה שאנחנו חמודות ושמזל שזה אנחנו כי היא פשוט ישבה ולא עשתה כלום. ועכשיו החרא- השומרת ההיא החמודה התחלפה וואז היה מישהו על הבמה עם חולצה כחולה איזה דוחה וכשצילמתי ונשענתי על הבמה הוא פשוט דפק לי על הראש כמו מטורף ואמר לי ללכת אחורה!! כאילו מה אתה עושה צחוק?!
הוא פשוט הכאיב לי והוא אדיוט. זה מרגיז כשאת ילדה טובה ובאת להנות- וחושבים שאת אחת מהמופרעות האלו שיעלו על הבמה! חח כאילו הלו- מצלמים שם לגיא פינס- למה שמישהו יעשה דבר כזה?
חחח ולמה לקח שעה לסיים את יותר טוב כלום? חח כאילו זה היה כ"כ מצחיק עם כל הבולשיט שעברי התחיל להכניס שם..
"אחריות, בטחון" "כן, זה חשוב" "לא רוצה לסיים, לא רוצה שייגמר" אח איזה מותק
"עברי תעשה לי נעים" פשוט קרע אותי- במיוחד כשעברי הגיב ופתאום החליט להלחין שתי שורות באיזה שיר.. דיי דיי אני רוצה שובבבבב
וכן, גם אני חשבתי שצילמתי יותר מדי תמונות- אבל היי! כשאת שורה ראשונה את לא בדיוק חושבת- אלא את מנציחה את הרגע
160 ליתר דיוק- אם לא להחשיב את נינט ותמונות עם עילי וג'נגו.
ואני רוצה מפרט מעילי! הוא פשוט דילג מעליי. אופ. זה היה פשוט שאני וחברות שלי הצטלמנו איתו- ואז ביקשנו מפרט והגיעו עוד כמה ילדים ואז הוא פשוט נתן להם ואני הייתי לידו!! כאילו כל ההופעה הוא מסתכל עליי ורואה אותי ופתאום.. חח קצת הגזמתי! אבל אני בכל זאת רוצה מפרט. וצילמתי הרבה תמונות של עילי- והן יצאו ממש ממש יפות זהו- עד כאן החפירה.
תעלו תמונות!! שוות כאלו
אצלי במצלמה רואים במחשב ממש גרוע וזה חרא של דבר.. לפחות כשהייתי מאחור- לא כשהייתי ראשונה. שם זה דיי איכותי