הופעת ה-100

גמני

מזמן לא הייתי בהופעה ( 4 חודשים )אז נהנתי בכל זאת, כי זה בכל זאת, זה עברי אבל החולצות זה באמת מוגזם, ירד לי האסימון טוב אולי לא כולם באים לחוש את מה שאני מצפה לחוש מההופעה, יש הרבה שנהנים מההתמסחרות הזאת.

crazystav

New member
עכשיו אני ../images/Emo9.gif

סיכום קצרצר אוקי אמ. הגעתי עם יעלי,ונחנח ופגשנו את כולם, נו
והיה ממש כיף. אז כן, בלאונרדו, אני טיפה אחראית על הדהירה ההמונית?
אבל מה, כולם כבר עוד שניה עמדו ממילא, והיה נורא נחמד
. אמ. אני דווקא אהבתי את ההופעה, זאת אומרת, ציפיתי לקצת יותר, לכבשים למשל, לביום שמש יפה, למשהו אמיתי... אבל... אתם יודעים... אז אמ. הסתיימה ההופעה. ואמ. לירון ואיילה הלכו לקוקטייל הזה נו, התפלחתי גם. וכמו גרופית אמיתית התחלתי לדבר שם עם האנשים. גל אוחובסקי
כולו כפרעליו. אני: "הנה, אני אצלם אתכם" איילה: "צלמי גם אותי עם גל!!!" גל: טוב, עכשיו איתה, גם היא רוצה... אני: לאלא, זה בסדר..
גל: לאלא!! בואי, אל תתביישי, אני יודע שאת רוצה אני: אממ, טוב
ויו, שתיתי שם את היין הכי טעים בחיים שלי, מה, יין של עשירים וזה.
סתם לא, אני בכלל לא גרופית, ולאלאלא, זה לא שהצטלמתי עם אסי עזר, ולאלאלא, זה לא שיראו אותי ברקע בגיא פינס.

HADAS12345

New member
שאלה בקשר להופעה..

בהופעה שהיתה היה פתיח מיוחד לשיר מתחמם.. מישהו אולי זוכר מה הוא היה? ואיפה יש תגירסא הזאת?..או שהיא חד פעמית?:\

Naych

New member
חד פעמית... ../images/Emo4.gif

כל הופעה הם מאלתרים פתיחים לפני השירים

Naych

New member
לא... ../images/Emo4.gif

מצטער אני סנילי בקטעים כאלה ממש...
אולי מישהו כאן "תיעד" את השיר אבל אסור לדבר על זה פה... אז בעדינות

HADAS12345

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

LOL אז לקהל הרחב שבפורום..מישהו ממכם תיעד?

TauberiT

New member
לא../images/Emo12.gif

היה את זה גם בים המלח את הפתיח הזה... ואם אני לא טועה זה היה גם בהופעה בכפר סבא בספטמבר. אומייגאד למה אני זוכרת את זה?

Ayelet Potter

New member
ההופעה הייתה מדהימה.

הייתי שורה שנייה =) היה ממש כיף, ועברי שר את "תמיד כשאתה בא"
במטייל אוסטרלי התחלתי לבכות, ובעוד כמה שירים גם P: היה מממש מרגש, וגם קפצתי וצרחתי תמילים די הרבה,ככה שיש פה כמה שבטח יזהו אותי
[הייתי שורה שנייה די בצד..]

אחח,איזו איכות..

זאת הייתה אחת ההופעות.. הייתי עם שתי חברות וידיד.. היינו די בסוף(מה די בסוף בעצם?..שורה אחרונה),זה היה מבאס אבל כשאפרת באה(או לפני) באתי למדרגות והייתי ממש קרובה לעברי..אז בסדר. היה עוצמתי, היה שיא הצחוק עם השטויות של עברי(הכי כיף שהוא חופר
), הופעה שמשאירה כזה טעם של עוד.. וזהו,עברי כרגיל היה מסוקס, ואהבתי את סגירת המעגל בסוזן דלל, וחוץ משכמה מעשנים שצחקו עלינו כי אנחנו ילדים וכמעט הרגו את החברה האסמטית שלי, היה מושלם.

למעלה