הופעת ה-100

האגוש

New member
../images/Emo41.gifהופעת ה-100../images/Emo41.gif

את כל החוויות והתמונות לשרשר לכאן
תהנו!

GalGul000

New member
אה זה היום? ../images/Emo12.gif

הפסקתי לגמרי לעקוב. עברה לי האובססיה לגמרי. מסתבר.

מדהים ..

ואו היה מדהים .. מצטערת על כל רגע שזה נגמר! היתי מקפיאה תזמן ... נהנתי כלכך!! איזה חמוד הו יווווווווווווווווווו וחתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך למרות שהתבאסתי קצת שהוא לא שר כמה שאני אוהב תמיד אהבה ... יש לו שירים יפים יותר מכמה שהוא שר היום והוא לא שר אותם אבללל נהנתי כלכלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךכלכךכךכלךכךךכךךךךךךךךךך

nokili

New member
היה מדהים

היתה הופעהה מדהימהה בחיים לא נהנתיי ככה! ועבריי היה פגזז

lital4321

New member
היה אאאעאעאעעעעעעעעעעאאאאאאאאאאעעעע

אאאאאאאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעעאאאאאאאאא מ-א-מ-ם בא' הידיעה!!! התקליט זהב וההצעת נישואין והחולצה וההפסקה ביותר טוב כלום מכמעט יואואואואו היה כ''כ יפה רק חבל שלא הייתי עם חברה הייתי יכולה ללכת לקדימה אבל הייתי עם אמא
לא נורא חפיף היה כ''כ מושקע יווואאו בא לי לצרוח לכרית

lital4321

New member
אה...

ואם לפני ההופעה אמרתי שדי מספיק הופעה אחרונה.. אז לא זה לא אני יבוא לעוד אחת ועוד אחת ככה זה תמיד אני אומרת הופעה אחרונה הולכת לאחת אחרת זה עושה לי חשק ושוב...

לא הייתי בהופעה...

את יכולה להסביר מה קרה עם החולצה? ועם הצעת הנישואין? ועם ההפסקה?? תודה...

אני אסביר לך. ../images/Emo13.gif

הממ, מישהי עשתה לעברי חולצה, גופייה צהובה כזאת שאת יכולה לראות אותה בתמונות בשרשור הזה, ונתנה לעברי אותה ב"לאונרדו".. ואז עברי אמר משהו כמו "אני אמנם רזה, אבל זה ממש קטן"
. ואז אפרת לבשה אותה כשהיא שרה. ב"זכיתי לאהוב", באמצע השיר, מישהו מהקהל הרים שלט "נינוש, התנשאי לי?" וכללל הקהל הסתובב אליו ואף אחד לא בדיוק שם לב לשיר
. ב"יותר טוב כלום מכמעט", במקום לשיר מה שהוא היה אמור לשיר [ע"ע "אם יהיה לך מזלללללל"], הוא הפסיק ואמר שהוא היה רוצה להישאר איתנו אבל בגלל השכנים באיזור הוא לא יכול.. או משהו.

Naych

New member
השלמות ../images/Emo99.gif

של כל חברי שהיו איתי היום..
ההופעה הייתה... אממ... נחמדה! באמת... נחמדה
מה שהציל את ההופעה מהשגרה היו רביעיית כלי מיתר, אפרת, והאנשים.... אבל.... כל השירים היו אותו דבר... לא יודע
.. אז נכון... זאת עדין הופעה של "זה לא אותו דבר"... אבל מה עם כל השירים הטובים מהדיסקים הקודמים? אלה שלא כ-ו-ל-ם מכירים... בכלל לא מגרים את הקהל לנסות להכיר עוד שירים ודיסקים וזה סתם מבאס
הלוואי שהייתי יכול לשמוע את עברי שר קצת מהדיסקים הקודמים... משהו אמיתי לדוגמה, אממ... ג'קט... שירים... צוכה ובוחקת... כמה שאני אוהב...כל השירים היפים האלה שלא כולם מכירים. אני מרגיש כאילו הם בעבר ומנסים לשמור אותם בעבר.. כאילו כבר לא אשמע אותו שר אותם. אבל אני לא רק אתלונן... הסאונד היה מעולה, התאורה, הוידיאו ארט כמובן, ועברי היה אנרגטי... אז לאדם שלא מתמיד בהופעות, זאת הייתה הופעה מדהימההההההההה!!!!
שלא תבינו לא נכון, ממש נהניתי... אבל דווקא השירים הישנים זה מה שיתפוס אותי מעתה והלאה... סליחה על החפירה
נ
ח

lital4321

New member
כ''כ צודק

הייתי מתה שהוא יעשה סיבוב הופעות עם שירים מכל הדיסקים אבל גם אחרים קצת לפי דעתי הוא מספיק מפורסם וידוע בשביל לעשות כזה דבר ונראלי שכן יהיה קהל לדבר כזה..בטוח..

nokili

New member
מישוו ציילם תמונות?

מישהוו צילם תמונות מהמופע ה100 כי המצלמה שלי התקלקלההה בדיוקק היום { חמישי} ולאא היה לי איך לצלם והיה כל כךך מדהיים אוקצור למי שיש תמונות אז שישלח לי פליייייייז או לאימייל [email protected] או למסנג'ר [email protected] תודה!!!!

danap22

New member
רק...

730 תמונות....חחחחחחחחחחחחחח היתרון ב-2 מצלמות עם כרטיס זיכרון...חחחחח :):):) אם את רוצה כנסי אלי לאיסי... 256363158 או [email protected] בכיף אני אשלח לך:)

alwayschen

New member
אפשר גם?

אני לא הייתי בהופעה כי הייתי צריכה להופיע מהחוג שלי :S וגם קיבלתי מכה חזקה באצבע ולא יכולתי לדרוך עלייה =[ מקווה שנהנתם! =]

NightMaster

New member
היה אדיר. באמת.

הביצוע של עברי ואפרת ל"מרי לנצח" היה אחד הטובים ששמעתי... ובכלל עברי היה במיטבו עם כל קטעי הקישור
שנון הבחור....

למעלה