הופעת ה-100

Roxanne06

New member
היה כל כך כיף

עד שכל הזמן חשבתי שהדבר שאני הכי רוצה עכשיו זה להקפיא את הזמן. זו ההופעה הראשונה שלי, כך שהיה באמת באמת מרגש. חבל שלא הייתי בשורות הראשונות :( וממש חבל שהוא לא שר כמה שירים שחיכיתי בשבילם :( אבל זה כזה לא חשוב.

במילה אחת;

גליה חי
אבל אם להאריך במילים, קצת מאוכזבת. נהנתי והיה סבבה אבל ציפיתי למשו יותר מושקע למשו אחר.. ו.. גם למשו יותר ארוך |מגלגל_עיניים| אה! ובבקשה- לאלה מכם שקוראים את ההודעה שלי כשאתם הולכים להופעה, למה אתם חושבים לעזאזל שההופעה היא שלכם?! ג'יזס. כזה אופי ישראלי קניתם כרטיס התיישבתם. וזהו- מכאן המקום שייך לאבא שלכם לא חייבים לצרוח "בדיחות פרטיות" באמצע שירים לא חייבים לצווח כל שניה- ועוד באמצע שירים
- ועוד באמצע שירים שקטים
עברי. נמאס לי מהקהל שלך!

Roxanne06

New member
חח דוגרי

למרות שההצעת נישואין הייתה ממש רומנטית, זה היה קצת מביך. אני לא ממש הבנתי אם עברי קלט מה הלך שם באמצע השיר שלו, שבערך אף אחד מהקהל לא הסתכל עליו ושר איתו.

תודו שהחולצה הצהובה שלנו הייתה

מעולההה!! הוא היה כזה חמודייי שהוא לקח אותה! ואח"כ צילמו אותנו לגיא פינס עם החולצה השניה. :) הייתה פשוט הופעה אדירה! אומנם כמו שאמרתם הוא לא שר את השירים הישנים שכולנו אוהבים אבל עדיין... הוא פשוט יודע לדפוק הופעה! ומה שמישהו אמר בקשר לכל הצרחות וזה... זה מה שכיף אבל! מתפרעים וצועקים וזה פשוט כיף!! אתם לא יודעים אפילו איך אנחנו התפרענו וצעקנו פול שטויות אבל זה נחמד ואני לא חושבת שיש בזה משהו פסול... וכשיצאנו מההופעה כזה אנשים עברו לידו ואמרו "אוי זה המופרעות מהמופע" וכאלה דברים אבל תבינו שזה הכיף! זה לא אומר שאני מעריכה או אוהבת את עברי פחות מכם... פשוט לפעמים זה כיף להתפרע ולעשות שטויות:)
אבל תודו שזה פשוט חולצה אדירה.... ואפילו אפרת עלתה איתה!! חצופה... זה לעברייי!!

sharwan

New member
וואו זה ממש יפה!! וואי גמאת אוהבת

את THE OC!!!! מגניב לגמרי

../images/Emo47.gifקרעת אותי מצחוק../images/Emo70.gif

לא ידעתי שזאת את, אבל ממש נקרעתימצחוק
ושמתי למטה תמונות של אפרת עם החולצה שלכם

תחושה כזאת של 'וואו'.

אני בכלל שמחה שלא הגעתי רק להדרן
. ובכן, מחר אני ארחיב יותר, אני פשוט עייפה כמו החיים בערך
, אבל אני רק רוצה להגיד שהיה לי מושלם. השירים, הביצועים, האפרת, הגליה חי, האנשים שאיתי, הקפיצות באמצע, הזיקוק, הסטיקלייט, האסי עזר, הנגיחה
, העילי בוטנר, אלבום הזהב, החולצות-סופרסטאר, הכפיים לקב"ה וה"לשי זר-טוב אתה מודה, ולאורעד ולהגר לא?!".. הכל, הפכו את הערב הזה להיות כל כך מושלם. מזמן כבר לא נהניתי ככה
[ועוד מהופעה
].
, אוהבת המון. ועייפה נורא, אז מבטיחה שמחר סיכום ארוך ומפורט
, ה-אורעד, המלכה המתוסכלת
.

Smileey Girl

New member
וואו היה מדהים!!

בעודי מצלמת וידאו אני קולטת את עברי מושיט את ידו לעבר הפלאפון שלי,לוקח לי אותו ומצמיד לאוזן. אוווקקקיי הוא חשב שהתקשרתי לחברה והשמעתי לה אותו שר,לכן הוא שר לי אל תוך הפלא'(ה' יודע למה הוא הצמיד את הפלאפון אל האוזן שלו במקום אל הרמקול). אז איך ההקלטה? התחלה-סבירה הרגע בו עברי הושיט את היד- רק שומעים אותו צועק לי לפלאפון בלי לראות כלום. רגע אחרי-הכל הפוך. האמ.. הוא הפך לי אכשהוא את כל ההקלטה ורואים אותה בהפוך. (הפוך,עברי..
!) אה ועילי
הוא מקסים,איזו סבלנות יש לו. אהבתי הכי את הקטע שהוא הפסיק באמצע השיר,הלך לשתות,נעמד "אתם מחכים לי?" ודיבר עם ג'וני "אתה רואה מה זה? כולם מחכים לי! איזה כיף שכולם תלוים בי" .
דיי היה מטורף

Smileey Girl

New member
אהה ועוד משהו קטנטן..

ואם למישהו יש קטעי וידאו והוא מוכן לתרום לנזקקת אני אשמח

למעלה