הופעת ה-100

Smileey Girl

New member
זיהיתי אותך ועוד כמה מהאנשים פה..

את בדיוק אמרת לי לקום ורצתי היישר לשורה ראשונה איי וזה השתלם לי בסוףף (:)

היה פשוט מושלם

הגענו ממש מאוחר וראינו את כולם ונכנסנו כי גם סיון היתה עייפה וגם לא רציתי להתאמץ יותר מידי בגלל הכאבי ראש... התחיל... היה מדהים... גם אפרת גוש הייתה מדהימה... אבל אין על מה שהיה בקוקטייל... אחרי כמה זמן שכולם התחילו ללכת הלכנו לקוקטייל ונכנסנו והיה ממש כיף וראיינו אותי לערוץ 24 וזהו אין לי כח לספר הכל

TALLLLi

New member
בטעות פתחתי הודעה חדשה..סורי...

הייתה פשוט הופעה מ-ע-ו-ל-ה:):):) חוץ מכמה דחיפות ומרפקים..אבל היה מצחיק:) ו..במיוחד הקטע שהוא אמר "זה בשביל ארגנטינה שניצחו במונדיאל.." העם הארגנטינאי {שאני אחד מבינים} איי אייי אייי...עברי עברי...:) הוא היה אנרגטי:) יפיוף כמו תמיד:) ו..לא צילמתי כמעט 700 תמונות שלו..חחחח מה פתאום?!?! קיצררר נהניתי ברמת מטורפותתתתת:):):):) ד"א...אלה שעשו את החולצה...:) אהבתי ר-צ-ח כל הכבוד:)חחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב שהיא לא רצתה לרצוח אותך אין הרגת אותי שמעו אותך עד הבמה

Naych

New member
על מה את מדברת? ../images/Emo12.gif

היא דווקא הכי אהבה אותי!! :-O אח"כ כשהיא הלכה היא אפילו שלחה לי נשיקה
ואמרה לי שאני חמוד
תקנאו, חברה של עילי מחבבת אותי (והיא מושלמת
) ואתכם לא

ברוש15

New member
התכוונת שהיית בתוך הקוקטייל או

שחיכית בחוץ??
את יודעת יש הבדל גדול..ומשום מה זכור לי שכשאני באתי את היית בחוץ..

וואוווו המסיבת קוקטייל ../images/Emo99.gif

הרגשנו כמו איזה סלבס! ראינו את אמא שלו ואת אחים שלו והם היו כאלה חמודים..ודיברנו עם עברי אחרי שהוא סיים להתראיין והוא היה כזה חמוד! הוא פשוט היה מאושר!!! וענבל שאלה את גל אוחובסקי אם הוא יכול להגיד לה איך היא שרה..פחחחח הוא ניקרע עליה מצחוק! היה מושלם! יונתן ועילי היו ממש חמודים אבל גלעד היה סנוב הפעם... שירלי עכשיו את מגה סלבבב..חחחח זאת הייתה בהחלט ההופעה הכי כיפית ומצחיקה שהייתה!

מלשנית!!!!!!!!!!

היה אדיר ב"מסיבת קוקטיל" חחחחח עלק מסיבת קוקטיל....היו שם כמה כוסות יין זה הכל וצלמים... וספיר נישמתי.......באמת סליחה שהבכתי אותך פעם הבאה תשתדלי לא לסמם אותי לפני ההופעה!! אוהבת אותך.... :) היה פשוט מושלם....... השתגעתי כל כך... אסי עזר הוא הכי חתיך בעולם.... אחחחחחח.....ועברי הזה....לא משו!! הוא צריך לחייך יותר.....

crazystav

New member
בפנים, בפנים.

איילה ולירון דירדרו אותי לשיא הגרופיות!! אני? התפלחתי לתוך מסיבת הקוקטיל?! לה

TALLLLi

New member
היה מ=ו=ש=ל=ם!

הייתה פשוט הופעה מ-ע-ו-ל-ה:):):) חוץ מכמה דחיפות ומרפקים..אבל היה מצחיק:) ו..במיוחד הקטע שהוא אמר "זה בשביל ארגנטינה שניצחו במונדיאל.." העם הארגנטינאי {שאני אחד מבינים} איי אייי אייי...עברי עברי...:) הוא היה אנרגטי:) יפיוף כמו תמיד:) ו..לא צילמתי כמעט 700 תמונות שלו..חחחח מה פתאום?!?! קיצררר נהניתי ברמת מטורפותתתתת:):):):) ד"א...אלה שעשו את החולצה...:) אהבתי ר-צ-ח כל הכבוד:)חחחח

למעלה