במילה אחת, מ-ו-ש-ל-ם../images/Emo70.gif
טוב, הגעתי עם דודה שלי, בכניסה ראיתי את נייח ואורעד אני חושבת והסתכלתי עליהם בבוחנות כי רציתי לדעת שזה באמת הם, אח"כ הלכנו להביא את הכרטיסים ואז לשתות אייס קפה[ זה היה טעים!]... אח"כ נכנסו לאולם, בכניסה אני רואה את שירלי מדברת עם דליה לידר, ואני עושה כזה לדודה שלי "וואי זאת אמא של עברי", אז דודה שלי "וואלה, אני זוכרת אותה מהמתפרה בקיבוץ"[היא היתה התופרת אצלנו]..התיישבנו ואז הלכתי לדבר איתה... ולמסור לה ד"ש מאיזה חצי קיבוץ, חיפשו את רעיה ביחד ולא מצאנו, וזה היה פדיחה רצינית!!!! אח"כ התחילה ההופעה והיה שווה, התרגשתי נורא וגם נורא כאבה לי הבטן, עברי היה חמוד בטירוף והכל היה מווווווושלם לדעתי [חוץ מהכאב בטן שלי], הלכתי בזמן ההופעה שלוש פעמיים לשירותים מרוב התרגשות! אפרת גוש היתה חביבה, אני לא מאוד אוהבת אותה אבל הפעם היא היתה ממש אחלה ונהנהתי בשירים שלה! והקטע עם החולצה היה גאוני!!!!!
גם עם ה"עברי תעשה לי נעים"... בקיצר היה מוווושלם ואני חושבת שאת רובכם ראיתי, אני ממש לא בטוחה אבל...זהו... רגע
רוני עמדה לידי וחחח...היא רקדה בכל השירים
ועוד משהו, היה גם סלבז, אסי עזר, מירי נבו ואני חשובת שגם שירי מימון!!! ומה היה הקטע שמישהו ארים שלט ואז כולם נעמדו? לא ראיתי מה היה רשום עליו?