אממ לא ממש אבל את יודעת כל אחד והדעה שלו הוא אולי מזכיר אותו כשהוא היה קטן...
ב ברוש15 New member 16/6/06 #104 אממ לא ממש../images/Emo12.gif אבל את יודעת כל אחד והדעה שלו הוא אולי מזכיר אותו כשהוא היה קטן...
S Smileey Girl New member 16/6/06 #110 התווי פנים לגמראי של עברי.. דרך אגב,זאת את שבקשתי ממנה לזוז בשביל להצטלם? בסוף שחיכינו לעברי? דיי מוכרת לי היית
התווי פנים לגמראי של עברי.. דרך אגב,זאת את שבקשתי ממנה לזוז בשביל להצטלם? בסוף שחיכינו לעברי? דיי מוכרת לי היית
ב ברוש15 New member 16/6/06 #113 יכול להיות שהוא מזיכר אותו... בסופו של דבר הם משפחה לא אממ ולא,זו לא הייתי אני לא ביקשתי מאף אחד לזוז,לא הייתה לי מצלמה ולא ראיתי את עברי בכלל
יכול להיות שהוא מזיכר אותו... בסופו של דבר הם משפחה לא אממ ולא,זו לא הייתי אני לא ביקשתי מאף אחד לזוז,לא הייתה לי מצלמה ולא ראיתי את עברי בכלל
ב ברוש15 New member 16/6/06 #118 אה לא אבל אני יודעת למי התכוונת../images/Emo9.gif וכן ממני ביקשת לזוז.. אבל לא הייתי זאת עם המכנס קשירה..
אה לא אבל אני יודעת למי התכוונת../images/Emo9.gif וכן ממני ביקשת לזוז.. אבל לא הייתי זאת עם המכנס קשירה..
מ משו אמיתי New member 16/6/06 #177 ובשיעור הבא: "איך לזכור את הסיסמה שלי ולא לפתוח משתמש חדש כל פעם?" סתם, הכל בהומור.
I itamarshiri New member 17/6/06 #180 מה אני יעשה ... אני לא מגיב הרבה וכול פעם שאני רוצה לכתוב משהו זה מבקש סיסמא ואני לא זוכר....
מ משו אמיתי New member 17/6/06 #203 מעניין מי לימד אותו ../images/Emo3.gif. די נו, לא נעים לי עכשיו גם האחיין שלו ישנא אותי. |עוד לרשימה|.
מעניין מי לימד אותו ../images/Emo3.gif. די נו, לא נעים לי עכשיו גם האחיין שלו ישנא אותי. |עוד לרשימה|.
ב ברוש15 New member 17/6/06 #209 אז בתור מורה את לא משו,מה?../images/Emo3.gif סתם נו עוד לאוסף.. לא נשאר עוד הרבה
מ משו אמיתי New member 17/6/06 #212 זה לא שאני מורה לא טובה, זה הוא תלמיד לא טוב. לא משקיע, לא עושה שיעורי בית ..
ב ברוש15 New member 17/6/06 #217 כן אה... טוב תמיד יש יום הורים..אנחנו כבר נדווח *שותקת לפני שגם אני נכנסת לרשימה השחורה *