סיכום הארוקון 2009

D N ANGEL GRIL

New member
אבוי לייייי!!!

עכשיו אחרי שקראתי את המנגה וזה הלכתי לחפש את הקוספליי שלך..333333333333>~ ובאמת..יש אנשים שלא יכולים להתמודד עם תחרות..

saarshemer

New member
רק בשביל הפרוטקול

הבחורה שהתחפשה לליידי-רד פנתה אלי (לפניי התחרות) ואמרה שממש מגיע לנו (כקאסט) מקום שני ......(אני טיפוס נחמד...אבל זה כמו לומר "היי....הקוספליי שלך טוב אבל שלי יותר...." ) אז הנהנתי בנימוס והמשכתי להצתלם..... ד"א ....תודה לכל הצלמים החובבים בכנס......בזכותכם יש לי אלבום שלם של תמונות שלא אני צילמתי היה אחלה כנס ....(בהתחשב בצפיפות) ולמרות שלא היתי מסוגל לעלות מדרגות בלי להתפרק......................פעם באה.......בלי מדרגות!

akane

New member
O___O הם חשבו שהם טובים מאיתנו?

ואו... עד עכשיו אני מנסה להשאר פציפיסטית.... אבל WTF....@____@;; אני בעד לתקוע לה כל אחד מהחיצים מהתחפושות של כולנו בעיניים שלה! (אני לא אאשים קאסט שלם בשביל משפט אידיוטי שלה). ובכלל... מה זאת המלחמת חורמה הזאת של קוספליירים VS קוספליירים? מה זאת הצרות עין הזאת? אנשים לא יכולים לפרגן? לא יכולים לנסות לחשוב למה אדם א' זכה ולא הם? אני אישית חושבת שבכל עיניין הווקולוייד, מעבר לעובדה שכל הקאסט תפר לעצמו, שהיה דיוק מצויין בפרטים שכלל אפילו עדשות צבעוניות (!) הם פשוט היו דומים לדמויות בצורה מטורפת וזה הכל היה עבודה שלהם. מה, לא מגיע להם כי קאסט אחר היה גדול יותר? איכות+כשרון = כמות/גודל + כסף וזמן.

Apushu

New member
תודה ;A;

ואני אעזור לך לשפד אותה. היא עצבנה אותי גם בשנה שעברה עם הריבורן-פייל סגג

Apushu

New member
דמט מה אתה שולח בלי ההודעה >_<

אפילו אני כיוונתי הישר למקום השני, כי ידעתי שהמקום הראשון הוא בלתי אפשרי כל עוד אתם בתחרות סגגג . ושיגידו תודה שהם בכלל עלו לבמה! הבנתי שהם עלו רק בגלל האביזרים. אם לא זה הם בכלל לא היו ספורים >_<; גם כן קאסט תופרת.

Era nyo

New member
באמת? גם אליי היא הגיעה.

מי זאת הליידי רד הזאת ומה אוכל אותה?

XannieChan

New member
ם_ם..........................................

מה ם___ם;;;;;;;;;;;......................... טוב, כאילו.... עושים להם לינץ' פעם הבאה, או משהו, גם בטעות. דיי לא מספיק הם עלו לי על העצבים בתחרות/שפיטה זה רק מחמיר ם_ם... האגו שלהם...

CibiHeart92

New member
ברצינות? שיא אללה...

משהו לא בסדר איתם ברצינות. כשאמרתי לחלק מהם שהקוספליי שלהם טוב הם הגיבו בצורה של "כן אנחנו יודעים"... בקיצור אני רוצה לדעת מי האנשים האלה כדי שבכנסים הבאים תידלק לי מהם נורה אדומה

saarshemer

New member
אל תדאגי.....את תזהי אותם

הם יהיו בתוך מעגל עם אנשים עם מצלמות..... רק שהמצלמות יהיו מכוונות אל מחוץ למעגל.

CibiHeart92

New member
זה בסדר אין מה לטרוח

אני פחות או יותר מכירה אחד מהם כילד טרולי ונארוטארד, הוא גם אמר שאחותו הייתה שם בכל מקרה ניסיתי לדבר איתו על זה וכל מה שהוא עשה זה להגיד "ואת ידעת שזה לא בסדר, ואת ידעת שהם עשו ככה, ואת ידעת שאת התחפושת של _הכנס שם דמות כלשהי_ הכנו לגמרי לבד" וכו כשאני ניסיתי לדבר התגובות היחידות היו "טוב >_>" ו"בטח בטח" וכדומה לאלא גאד, פשוט עצוב שיש אנשים שכל כך נואשים לנצח בשטויות האלה שכדי לעשות זאת הם פשוט יכפישו את השאר. לא מגיע לאנשים האלה שום כבוד לדעתי >_>

Y u k k i

New member
אז את הדובדבנים הכינה אמא שלך? או את?

כי אני קניתי זוג במיוחד בשביל לשאת עליי מעשה-עינב, והשארתי לך פתק בדוכן.. ):

Serf SaN

New member
מה את צריכה זוג דובדבנים כשיש לך בבית

שמלה וכו' פרי ידה? XD

Y u k k i

New member
תשמע, קצת קשה ללכת עם השמלה כל הזמן..

למרות שניסיתי לתלות אותה על התיק.. ואת הדובדבנים, לעומת זאת, נורא קל לתלות על התיק, ללכת איתם כל הזמן, ולהתלהב! D:

akane

New member
היו 2 דודבנים שאני הכנתי והשאר אמא ^^

כי אמא פשוט הרבה יותר מהירה ממני בסריגה ~_~; ואם רצית משהו מעשה ידי יכולת פשוט לבקש D; די איזו חמודה
3>

Y u k k i

New member
אההההההההההההההה איך אני אדע עכשיו?! ;_;

האם התמזל מזלי ונפלתי דווקא על אלה שאת הכנת? יש איזושהי דרך לזהות אותם? *משתגעת*

למעלה