היה אדיר ומעייף XD ומלאאא קוספליי מוצלחים *O*
טוב.... החוויית כנס שלי התחילה בלקום בבוקר אחרי שתי שעות שינה, כדי לנסות ולסיים את הקוספליי @_@ די התעכבתי ויצאתי בסוף רק בסביבות 11, ואז מסתבר שכ-ל חולון חסומה בגלל העדלאידע ולכן הייתי צריכה לקחת 3 אוטובוסים במקום אחד, כמו כן, הפקקים היו מטורפים והגעתי בסוף לכנס רק בשעה 2.... :< הגעתי, איפרתי את גאיה המקסימה שלנו, אמרתי שלום לאנשים וניסיתי לעכל מה הולך סביבי -
כל כך הרבה קוספליירים מצויינים!!! O_O אם זה שלל הבנות בקרינולינה שהפציצו הופעה כאילו אין מחר, אם זה המון קוספליירים ממשחקים, קוספליירים מסדרות ישנות וקלאסיות (רקורד אוף לודוס וור אנשים!! הם אפילו לא היו ביציות כשהסדרה יצאה!), הקאסט המצויין שלנו שבסוף הספיק בזמן בלי לחתוך ורידים ובכללי פשוט כבוד להיות קוספלייר ישראלי! DDDDD: והכי חשובה לי היא העובדה שאנשים לא רק רוצים להיות בקוספליי
טוב אלא הם רוצים להיות בקוספליי מעשה ידם. זה פשוט נפלא לראות

הלכתי להקים את הדוכן, נאלצתי לבקש ממי שלידי לזוז קצת כי לא היה מקום ואני מתנצלת אם הצקתי. הוצאתי את הכובעים ואת הבובות שאמא הכינה ושמחתי מאוד לראות שאנשים ישר הגיעו והפיצו את השמועה שאני שם עם כובעים XD הכל למעט כובע אחד נמכר ואני ממש שמחה שאנשים עדיין אוהבים אותם ^^ אם כי חלק התבלבלו וחשבו שאני מזמינה אותם מחו"ל (@_@;;

. נקו הגיעה לדוכן והביאה לי את המחוכים המדהימים שהיו במקלט *O* אמג תודה נקו!! אחר כך ניצלתי את טוב ליבו של גיא (תודה!תודה!תודה!) כדי שישגיח על הדוכן והלכתי לתחרות, שהיתה מהירה, מהנה ומוצלחת במיוחד!! ההנחייה של בוריס ושל סבטה לא אכזבה והיתה מבדרת וקלילה, וכשזכינו הייתי כ"כ שמחה ^________^ המחסור בשינה, הזמן וההשקעה היו שווים את זה, אבל בעיקר בגלל שיצא לי להסתובב עם הקאסט האדיר שלנו D: פשוט כבוד להסתובב עם סער, גאיה ועידן שהשקיעו כ"כ ונראו נהדר וישבו על כ-ל פרט קטנטן שהיה קיים בדמויות האלו! קצת הרגיז ששמעתי אנשים מדברים אחר כך שזה היה ברור מראש... ושחיתות ושיט כזה, אבל דוגרי לא אכפת לי, כ"כ נהניתי להסתובב עם הקאסט :] ו... אז אכלתי, דיברתי קצת עם אנשים, ניסיתי להסתובב בדוכנים אבל כולם כבר התקפלו ואז הלכנו לאכול פנקייקס! ^^ דוגרי, זה מבאס שלא יצא לי לראות את המחזמר :< או הרצאות וכו'.... ומבאס שלא הספקתי להכין את התחפושת לאבי -______- די אכזבתי אותו, והוא עוד הזמין את הפיאה וקנה את הבדים ;; בפעם הבאה נעשה את זה כמו שצריך עם כולם >_< וז... זהו @_@;; יום עמוס וכיפי D: