סיכום הארוקון 2009

chibi ritsuka

New member
סיכום הארוקון 2009

לא מצאתי רעיון לקוספליי אז שיפצרתי את פיראמיד הד משנה שעברה~ אני חייב לומר שהמיקום ממש הקשה על הנוחיות של הקוספליי,המקום היה קטן וצפוף ורוב הזמן לא יכולת לזוז בלי שימעכו לי את החרב או את הקסדה. חוץ מזה הקוספליים היו ממש מעולים- כל קאסט טרינטי בלוד שהיו פשוט מדהימים,קאסט קוד גיאס שגם היה ממש טוב,ווקאולויד,קרן,אנה,ניצן,אלה ועוד מלא ממש מוצלחים. התחרות קוספליי גם הייתה ממש הוגנת וטובה וכל מי שחשבתי שיזכה זכה,בוריס כרגיל היה ממש מצחיק(נותן שם טוב לכל הקומיקאים היהודים) וגם השותפה לתפקיד הייתה ממש נחמדה רק חבל שלא היו לה מספיק שורות. זו הביקורת הקצרה שלי,אני אכתוב עוד מחר אני פשוט הרוס מעייפות @_@. מה אתם חשבתם על הכנס?

chibichee

New member
גם אני שיפצרתי...

אני יודעת שלא כל כך מכירים אותי בפורום הזה... אני הייתי ספירוט' בשנה שעברה (יצא די טוב דווקא)... השנה הייתי אלפית/דרואיד (elf/druid)... נזכרתי שיש את הכנס שבוע לפני (כן, כן אתם יכולים לזרוק עלי אבנים, זה בסדר...) בגלל שאח שלי הזכיר לי, דרך אגב הוא היה סיד Final fantasy: Advent children, מה שמזכיר לי שלא היו הרבה קוספליירים בתחום (ראיתי את זאק, סורה.... וזהו O_ם...). נורא אהבתי את הקאסט של טריניטי בלוד, כולם השקיעו גם בפרטים הקטנים שהם לדעתי עושים את התחפושות הללו... כל הכבוד..... 3333: תכלס, המקום היה טוב מבחינת האולמות: היה חדר הרצאות (בשנה שעברה לא היה חדר כזה זה היה איזו פיסת מסדרון שאנשים כל הזמן עברו דרכה -_-), חדר הקרנות גדול, והאולם הראשי, לדעתי, היה יותר טוב (מבחינת התכנון). החסרון באמת היה הרחבה שהייתה מחוץ לבניינים... היה צפוף ואני כל הזמן פחדתי להכניס למישהו את המטה לעין... והכנסתי לאיזה כמה לצערי הרב...

coral chan

New member
../images/Emo210.gif כבר כמה ימים מנסה להיזכר,

ולא מצליחה. >: אבל את מוכרת לי רצח. ממש.

akane

New member
פאק O_O איזו תמונה מדהימה!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

*שמה כוולפייפר* אפשר באיכות טובה יותר? :O

Y u k k i

New member
וואאאאא, עינב ;_;

אל תנפחי לי ככה את האגו!! (אני אשלח לך ביום רביעי אם את רצינית. הכרטיס-זיכרון לא אצלי כרגע)

akane

New member
למה לא? את נראית מדהים שם~!

נראה כאילו זה יצא מסרט פנטזיה *O* זה ברצינות הוולפייפר שלי, ואני בהחלט אשמח לאיכות יותר טובה D:

Y u k k i

New member
../images/Emo14.gifעינב ;-; אני אוהבת אותך

עשית לי את השבוע.. קחי, לכבוד הוא לי 3>~

chibichee

New member
אההה..... גם אני הצטלמתי שם..

מקום מדהים.... *_* .... גבעה מכוסה פרחים (צהובים), שפשוט אידיאלית לצילומים של כל החברה מהיער... :)

Y u k k i

New member
פאה כסופה-אפורה בהירה, אני מבקשת לדייק

ריסים באותו הצבע (אני נכנסת לפרטים כי זה היה קוספליי של דמות שהפרטים האלה מאוד חשובים לגביו!) וקשת מורכבת מהונגריה (טוב, פה סתם התלהבתי כי אני מאוהבת בקשת הזאת מאז שראיתי אותה ב-christmas fair בפול כסף) ^_^

HeineW

New member
היה ממש מעצבן

להגיע לשם, רכבת, אוטובוס ועוד אוטובוס @_@ למה הסכמתי לבוא מוקדם? ._. היה מטורף O_O הכנס הכי אהוב עליי עד כה~~~~ בואו נראה, סיימתי את הקוספליי באחת בלילה, הלכתי לישון ב2 וחצי אחרי שהתקלחתי והתעוררתי ב4 וחצי ._. הגעתי לכנס, שילמתי על כרטיס, נכנסתי, החלפתי לקוספליי, הסתובבתי ופגשתי אנשים, הצתלמתי, נכנסתי להקרנה של קאט, היה סרט חביב ביותר ^^ אחר כך ראיתי את המחזמר שהפתיע אותי בעובדה שהוא היה ממש טוב :ם ואני ממש רוצה לעשות אודישן לאיזה מחזמר שיהיה אחרי פורים כי כזה, לשם כבר נגמרו האודישנים :X אחרי המחזמר הסתובבתי והצתלמתי עוד קצת ואז הייתה תחרות קוספליי :ם לא קיבלתי כלום על הכנפיים אבל ניחא~ העיקר שהן נשארו שלמות D: אחרי התחרות החלפתי בגדים והלכתי עם סיימון ואח שלו ((שמתברר שהוא קטן ממני בשנה אבל גבוה ממני בראש וחצי ._.)) למחזמר בערב כדי לעודד את אלון D: ואז הביתה~~ בתחנת רכבת ברחובות פגשתי את מריה אז היה מי שליווה אותי לתחנת האוטובוס ^^ היה כלכך פאקינג טוב T^T אלוקאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאארד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DDDDDDD:

למעלה