סיכום הארוקון 2009

CibiHeart92

New member
אוי נו באמת

אם כל הכבוד לקאסט קורו-משהו הם לא תפרו מספיק לבד, וכולנו כבר ראינו מספיק אנשים גותים שחורים בכנסים, לא יחודי בשיט ואין מה להתלהב מזה, העובדה שהאנשים הגותים שחורים המסוימים האלה היו חלק מאנימה לא עושה אותם יותר ברי ניצחון. חוץ מזה, גאד, הם בכלל הסתכלו על עינב והשאר? איך מישהו יכול להטיל ספר בניצחון הזה לכל הרוחות? O_ס חלק מהאנשים בקהילה מעצבנים אותי. כן זה נחמד לנצח בתחרות, אבל גאד די עם הקנאה המפגרת של "אני השקעתי את הנשמה אז הגיע לי לנצח!" כולם משקיעים את הנשמה אין מה לעשות, למה אי אפשר פשוט להסתפק בצרחות ומחיאות הכפיים שעולות מהקהל כשאתם עולים לבמה? אותי זה מספק יופי.

akane

New member
אנשים צריכים להבין שזה צריך להיות שילוב

הכנה עצמאית = גם תפירה, גם פרופס, גם עיצוב פיאות וכל מה שמצריך הקוספליי. כמובן שהגיוני שלא יכינו מאה אחוז הכ-ל הכ-ל אם לא יודעים... אבל אם הם לא הכינו הרוב? :/ איך הם מצפים לזכות? פעם שניה שהתחרות היא תחרות של כישרון ויכולת, ולא סתם כמה כסף/זמן הושקע. חשבתי שזה כבר נקלט לאנשים בראש~

BomberBY

New member
הדבר הכי חשוב, הארגון דאג למסטיקים

אז היה קשה לשחד את השופטים!

Apushu

New member
אוי כן, אלה.

זה היה נוראי ;; שעלינו לבמה הם צעקו לנו משהו , בטח שזה מכור או משהו ושלהם מגיע לזכות. רעים!!!@$!$ אלוהים, אנחנו פאקינג תפרנו הכול לבד! אני ויעל תפרנו הכול ביד ;A; נפתחה לי האצבע אפילו!@$!$ ;; אפילו ביום של הכנס היינו צריכות לתפור כמה דברים !$!K$ עצוב עצוב. בכל מקרה, אומנם הם היו המון , אבל ...היי! "זאת לא הכמות, זאת האיכות" וכנראה שםה לא מבינים את זה. אגב, בהארוקון 2008 הם היו הקאסט ריבורן-פייל. עם הפיאות העומדות והבגדים הבלויים (אשכרה אחד היה שם עם מדי ב' בלאי XDDDDD בתור מוקורו O_O ) ושאני הייתי גוקודרה מריבורן הם נגשו לשאול אותי :"מה, גוקודרה מעשן?" ....... בוקר טוב!@L!$L

CibiHeart92

New member
אוי הם?

באותו כנס חברה טובה שלי התחפשה ללאמבו +20 הם פשוט באו אליה וצחקו עליה שהיא מכוערת ושהלאמבו שלהם יותר טוב O_ס היא לא עשתה קוספליי מאז. בהמות...

Apushu

New member
אוי ג'יזס!!

היא הייתה מדהימה!! יש לי תמונה איתה, היא הייתה מדהימה! אני ממש התלהבתי ממנה!! וכן, הם חבורת בהמות. זיהיתי את הגוקודרה מהכנס הקודם (שהייתה ליידי רד הפעם) לפי הפרצוף המפחיד שלה.

Serf SaN

New member
למישהו יש תמונות שלהם?

חוץ מתמונות על הבמה לא ראיתי בשום מקום...

CibiHeart92

New member
אני מוצאת רק את הסבסטיאן שלהם

נחמדה עוד איכשהו, השאר...סתם כזה >_> עזבי הם מתוסכלים שיש אנשים שכן מסוגלים להוציא את הנשמה על קוספליי בארץ

XannieChan

New member
o_O חלאות, העיקר התגובה שלהם בישראטאקו

"אמאי באקה שופטים באקה מישהו רוצה להחליף אותם?!!?!111אחדאחד" בקיצור אנשים לא נעימים ברמות.

BomberBY

New member
היי היי היי!

נכון שהם מפגרים וגרועים וקנויים! אבל אני לא אסכים שמישהו ישא את שם סויגינטו בשביל להשוות אליהם!

CibiHeart92

New member
אני לא חושבת שאתה מבין P:

לפני שנתיים הייתה בכנס פורים ילדה שהתחפשה לסויגינטו שהיא קנתה באיביי (ויש לציין שהיא הייתה באיכות מאוד נמוכה) ובאותו כנס רביד התחפשה לסויגינטו שהיא תפרה בעצמה, שמיותר להוסיף שנראתה מדהים ביום הכנס ולאחר הכנס באינטרנט אותה ילדה טפשה לכלכה על רביד שהיא העתיקה את התחפושת ממנו (באטח...) ושהיא נראתה רע וכולי, סתם תגובות ילדותיות וקנאיות שכאלה אז הקאסט הזה הם הסויגינטו הקנויה והקנאית של השנה.

BomberBY

New member
אני זוכר את המקרה, אני זוכר

אני זוכר את רביד שהייתה מדהימה אז, ואני זוכר את ה"עוד סויגינטו" אבל אני לא אוהב שסויגינטו הופכת להיות סמל לבזיון! היא אולי JUNK, אבל אנחנו אוהבים אותה ככה!

למעלה