סיכום הארוקון 2009

akane

New member
או? ;;

אוף ;( את זה עם השסע נכון? (הרי אני ביקשתי את השקוף שהיה בצד ימין של התמונה)

coral chan

New member
../images/Emo210.gif לא, עינבי, זה בסדר!

המחוך עם השסע - יא לו קאפ ענקי ולכן לא לקחתי אותו. את השקוף אפילו לא מדדתי כי ידעתי שאת רוצה אותו. זה ממש בסדר. :) העיקר שיעלי קיבלה את המחוך החלק, כי ככה היא בטוח תעשה את התחפושת של לטריניטי בלאד. אני עדיין יכול להסתדר עם החצי מחוך שקיבלתי לתחפושת של סת'. ^^

Y u k k i

New member
אבל גיא!! היית יפייפה בחצאית מהשמלה של עינב

הכלה הפטריוטית במפגש בירקון..!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifאבל איך זה

שביקשתי ראשונה מכל שירשור ההתנפלות המטריד הזה שהיה פה , ונותרתי ללא מחוכך מנקו?

CibiHeart92

New member
כי הייתה עדיפות לקוספליי

פלוס קורלי הייתה הראשונה שבקשה, היא שלחה לי מסר בשמה ובשם יעל.

Y u k k i

New member
וגם.. אממ.. הבטחת מחוך לסבטה

ולא הבאת לה, והיא היתה כל כך מתה שלא הצליחה להגיע אלייך ולהגיד לך..

CibiHeart92

New member
הבטחתי לה?

אמרתי שאנסה להשיג יותר מהשניים שהיו לי והצלחתי להשיג רק אחד סורי... אם אשיג עוד יהיה אחד בשבילה

chicho6

New member
היה נחמד...

היה ממש נחמד, אני מאוד ציפיתי לכנס הזה... אין לי כל כך הרבה כוח לכתוב את כל מה שכתבתי בפורומים של אמא"י מחדש אז אם אתם רוצים אתם יכולים לקרוא את הביקורת המלאה בפורום של אמא"י (הכינוי שלי זה o-chan) ברוב טימטומי גם הפעם שכחתי לצלם את עצמי... אז נועם צ'אן, אני יודעת שיש לך תמונות שלי, כשיש לך זמן תשלחי לי אותן? ;; טוב.. די התבאסתי שלא עברתי לעליה לבמה, אבל זה בסדר... דרך אגב, אלו מיכם שראו אותי, הייתי הסאקורה כחולה עם הסינר הלבן והסרט בפאה (נשמע קצת מוזר...) לשימחתכם, ולצערי, אני מצאתי גיזרה לקוספלי הבא... מה שאומר, שהעבודה התחילה... יש סיכוי שעוד היום אני אוציא את הגיזרה, וזאת אומרת שכנראה שבוע הבא אקנה את הבדים... יש עוד משהו כמו ארבעה חודשים (אני חושבת OO) עד הכנס הבא, והפעם אני הולכת להשקיע עד שתצא לי הנשמה! ודרך אגב... אם מישהו רוצה לקנות את השרביט של סאקורה שהשתמשתי בו בכנס שיגיד לי ואני אעזור לכם ליצור קשר עם מי שהשאילה לי אותו (היא מעוניינת למכור אותו, עד עכשיו היא שמרה אותו רק בישבילי XD)

NNoam chan

New member
היה ממש כיף ^^

ממש נהנתי,היה צפוף אבל בכל זאת היה ממש כיף *ואני כמו מטומטמת עולה במדרגות עם השמלה שלי שיש מעלית שני סנטימטרים מהמדרגותXD* נתחיל: יצאתי עם אבא מהבית בערך ב8 וחצי והגעתי ב9 וחצי . שהגעתי פגשתי את הבחורה השניה עם קוספליי של לידיה שהיה פשוט מושלם *0* (סליחה כל כך שאני לא יודעת מה השם שלך-אני חושבת שאלונה אבל אני לא רוצה סתם להגיד ;_;") ואז פגשתי עוד כמה אנשים הלכתי לקנות כרטיס ותקעתי את כל התור עם השמלה שלי.ואז נהיו לי טביעות רגלים מכל בן אנוש שדרך לי על השמלה . האמת שהרבה ההסתובבתי ,קניתי דברים,זהיתי אנשים כולל CibiHeart92 -כי ראיתי את הסירטונים של הקיטאדן ביוטיוב ופתאום נזכרתי שהיא(את) מוכרת לי משם. המחזמר היה ממש מצחיק.ישבתי עם אופיר וניקול במעבר וחסמנו את הדרך והפחדנו אנשים כי ניקול איימה עליהם עם הרובה שלה.וירינו עם כל האנשים שדרכו על השמלות ואז גם החבאנו את התיקים מתחת לקרינולינות שלנו,ומישהו קפץ מעלי0_0 כי הוא לא רצה לדרוך עלינו -זה היה מתחשב. נחזור למחזמר~הוא היה מעולה! זה פשוט הפך את הלסינג למשהו כל כך אידיוטי (במובן המצחיק ביותר) השיר על "אינטגרה שולטת" היה ממש מצחיק. ~"עד שאלוכרד בא ו..היי וולטר! לא לפני הילדיםXD"~ ומיכל בתפקיד של סריס הייתה ממש מעולה וגם השחקנית של אינטרגה והשחקן של זה עם הסכינים שממש כרגע ברח לי השם שלו >< וולטר ואלוכרד-כולם היו מעולים! תחרות קוספלי! הגעתי ממש בין הראשונים להיבחן ואז שהלכתי לראות מי עולה לבמה ממש התרגשתי כי עליתי ועצם העובדה שעליתי הייתה ממש משמחת ^^,אז ישבתי בשורות הראשונות בזמן התחרות עד שקראו לי לעלות. אני הולכת להגיד משהו כל כך קיצ'י אבל ..>< זו הייתה הרגשה ממש טובה לשבת ליד אנשים ממש מוכשרים ולשבת בינהם.זו כבר הרגשה אישית של ניצחון להיות שמה,ולעלות על הבמה. לא זכיתי ,אני לא מתרגשת. אני חושבת שקודם זה בשביל הכיף אחר כך גם לתחרות ועוד כל מיני,מי שהגיע לו זכה, ומגיע לו ^^. ואז אבא בא לקחת אותי ונסעתי הבייתה,אני חופרת אתם לא צריכים לקרוא את הכל.סליחה.

למעלה