סיכום הארוקון 2009

Y u k k i

New member
את צוחקת עליי? ../images/Emo46.gif

!! it can turn a person nuts לא מספיק על כל הבעיות הפסיכולוגיות שיש לי..?
 

innocence

New member
אני צוחקת כי אני יכולה להבין אותך XD

הסיטואציה כולה מצחיקה. אני יכולה לדמיין אותך כדמות צ'יבי שמסתובבת במעגלים תוך כדי צעקות של "איך אני יכולה לדעת?!" וכאלו XD
 

akane

New member
XDDDDDDDD מצחיקה

או גם קצת מטורפת? XDDD וזה משנה? אמא גם ככה יותר כשרונית ממני, עדיף לך אם יצאת על זוג שהיא הכינה, בטח יצא טוב יותר~ :]
 

Y u k k i

New member
^_^;; אני לא

צחקתי, אני לא באמת מטורפת ככה.. לא מעבר לרמה החמודה של הטירוף בכל מקרה!! ואני לא באמת הופכת לצ'יבי ורצה במעגלים.. D: פשוט, זה לא שבאמת הייתי צריכה עוד מחזיק מפתחות בנוסף על כל ה-372 שכבר תלויים לי על התיק, עם כמה שהדובדבנים שלך ~באמת~ מהממים. אבל אני מנגבת מעצמי את הריר כל פעם שאני רואה משהו שעינב הכינה, ובתור כוהנת היצירה שכמותי, ממש ממש רציתי חתיכה קטנה מידיי הקסם האלה עליי. (ושיהיה קל לנשיאה, שלא כמו השמלה!) עכשיו את מבינה על מה באמת הרעש? ^_^ אבל אם והעלת את זה, חשבתי שאני במילא פשוט אזמין ממך תמנון, וזהו. ואחתים את אמא שלך שהיא לא מכינה אותו D:{
 

akane

New member
אין בעיה~ תמנון איט איז

אם כי זה הדבר הכי מציק להכין XD בטוחה שלא בא לך פינגווין? ותדעי שזה ממש מחמיא שאת רוצה משהו מעשה ידי *^3^*
 

Ayelet chan

New member
*בהיי*

היה כנס? XD היום זה נראה לי כמו חלום הזוי שחלמתי אתמול. XD בכל אופן, הגעתי קצת לפני 12 ולקח לי מלא זמן להתארגן והגעתי שנייה לפני שנסגרו ההרשמות לתחרות קוספליי, אבל בסוף נכנסתי והם לא רצו את הדיסק כי הם סומכים שלא הלכתי לתופרת, והשקעתי בדיסק. >; הכנס עצמו היה ממש כייפי, חוץ מהעובדה שהאולם המרכזי היה צפוף, אבל האולמות של ההקרנות וההרצאות היו ממש מעולים (עזבו את העובדה שלא הלכתי לאחת כי אני בהיי בכנסים. XD) והאולם הראשי היה ממש עצום וזה היה ממש מגניב, והמחזמר היה משעשע ביותר. XD למרות שנראה לי שאנשים שלא ראו הלסינג יבינו פחות ויצחקו פחות, אבל אני נהנתי. D: והיה ממש כיף להסתובב בקוספליי כרגיל, חוץ מהעובדה שהמטה שלי נשבר כל 2 דקות והייתי צריכה לרוץ לחפש את סם (שהייתה בדר"כ ליד הדוכן שלה, לפחות התיק שלה. XD) כדי לקחת ממנה דבק חם. פעם הבאה אני אכין את הכל מחימר אומשהו. (כן, אני הולכת לחרוש על הפאה. D: אולי לא בכנס הבא, אבל יש עוד הרבה כנסים בפתח. D; ) וזהו, אני עדיין לא אכלתי. D: (אתמול אכלתי... 2 סנדוויצ'ים והמון שוקולד) אז אני הולכת לאכול. *מפזרת נצנצים ורודים* (תתעלמו מהפרצוף שיש לי בתמונה, זו התמונה היחידה שמצאתי שלי בנתיים)
 

XannieChan

New member
הייתי כל כך מסטולה מבערך 5 בצהריים

לא יודעת איך היה הכנס, היו אנשים שחושבים שמגיע להם יותר מידיי בקוספליי וכמעט הרגתי את בוריס ל5 דקות
 

akane

New member
תהיתי באמת למה לא עלית :ם

חשבתי שיהיה רצף של כל הקרינולינות~
 

XannieChan

New member
הוא סתם שכח מקיומי, וזה דיי עיצבן אותי

באותו הרגע בהתחשב בזה שכברהתחלתי לראות כפול
 

akane

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif../images/Emo201.gif

אוקי, אז יש לך סיבה טובה מאוד ;(
 

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif איזה כיף לקרוא.

אני ממש שמחה לשמוע תגובות טובות על הכנס. בהיותי מהצד המארגן הפעם , ולא הצד הבא ב8 בערב מהצבא או הצד המתנדב ..
יצאתי קרוב ל6 בבוקר מהעבודה , טסתי לאוטובוס, הגעתי לאלוף שדה ואחרי שהסתבכו שעות בלבוא לקחת אותי משם רק ב8 בבוקר בערך התחלתי לארגן את המקום ביחד עם כל שאר האנשים שכבר היו שם. אז הייתי דיי לחוצה בטרוף לשעתיים והרבה דברים איימו לההרס או להתמוטט או להיות מחסור באלבד , אבל בסופו של דבר הכל הסתדר איכשהוא. אז בערך מ10 וחצי בבוקר הסתובבתי מדי פעם למטה אבל האמת היא שמרוב עייפות לא היה לי ממש כוח לעבור הרבה בדוכנים אז רק קפצתי לומר שלום לאנשים באזור ההוא מדי פעם ולסדר ציורים שנפלו בתערוכה. אגב עינב - ניסיתי לומר שלום גם לך אבל היה כזה עומס שבסוף ראיתי אותך על הבמה, כשהענקתי לך את הסרט הזוכה ולשאר הקאסט.
היה לי ממש כייף לראות את הרמה של הקוספליי בכנס הזה, כמעט כל הקוספליים שהשקיעו-באמת השקיעו , המון פאות מוצלחות ובגדים ואביזרים שנראים מדהים. הקאסט המרובה אנשים שלא זכה היו מדהימים ואני שמחה שלא שפטתי, כי זו בטח הייתה החלטה ממש קשה. מעבר לזה , המחזמר היה משעשע למדי והפתיע אותי לטובה , נגיד רימייק לשיר של יובל המבולבל על קריג המנוול- כןן !
LOL. בסכה"כ לא בטוחה עדין מה אני חושבת לגביי הכנס באופן כללי. אבל אני שמחה לשמוע שנהנתם כי אני יודעת שאנשים עבדו קשה על ההפקה שלו.
 
למעלה