*בהיי*
היה כנס? XD היום זה נראה לי כמו חלום הזוי שחלמתי אתמול. XD בכל אופן, הגעתי קצת לפני 12 ולקח לי מלא זמן להתארגן והגעתי שנייה לפני שנסגרו ההרשמות לתחרות קוספליי, אבל בסוף נכנסתי והם לא רצו את הדיסק כי הם סומכים שלא הלכתי לתופרת, והשקעתי בדיסק. >; הכנס עצמו היה ממש כייפי, חוץ מהעובדה שהאולם המרכזי היה צפוף, אבל האולמות של ההקרנות וההרצאות היו ממש מעולים (עזבו את העובדה שלא הלכתי לאחת כי אני בהיי בכנסים. XD) והאולם הראשי היה ממש עצום וזה היה ממש מגניב, והמחזמר היה משעשע ביותר. XD למרות שנראה לי שאנשים שלא ראו הלסינג יבינו פחות ויצחקו פחות, אבל אני נהנתי. D: והיה ממש כיף להסתובב בקוספליי כרגיל, חוץ מהעובדה שהמטה שלי נשבר כל 2 דקות והייתי צריכה לרוץ לחפש את סם (שהייתה בדר"כ ליד הדוכן שלה, לפחות התיק שלה. XD) כדי לקחת ממנה דבק חם. פעם הבאה אני אכין את הכל מחימר אומשהו. (כן, אני הולכת לחרוש על הפאה. D: אולי לא בכנס הבא, אבל יש עוד הרבה כנסים בפתח. D; ) וזהו, אני עדיין לא אכלתי. D: (אתמול אכלתי... 2 סנדוויצ'ים והמון שוקולד) אז אני הולכת לאכול. *מפזרת נצנצים ורודים* (תתעלמו מהפרצוף שיש לי בתמונה, זו התמונה היחידה שמצאתי שלי בנתיים)