סיכום הארוקון 2009

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifאו ואם מישהו מאתר תמונה שלי

בבקשה תפרסמו פה או תתייגו בפייסבוק או משהו, הרבה מהכנס ניסיתי להשלים שעות שינה בחדר סגל.. ובחלק שלא אולי 3 אנשים צילמו את קוספליי מדוזה שעשיתי. (אבל בעיקר לקח להם זמן לזהות אותי עם ראסטות.LOL*)

akane

New member
כל הכבוד אורה! ../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

באמת שעשית אחלה עבודה בכנס על הקישוט והארגון וגם בתחרות קוספליי!
אני ממש שמחה שאנשים טובים אחראיים וכשרוניים מצטרפים ונכונים לתרום מעצמם (טוב, את בעצם עושה את זה כבר שנים XD) הנושא היה מצויין והרעיון של המדליות לזוכים היה מצויין עם הגולגולות XD וראיתי אותך לפני התחרות! ניסיתי לפלס את הדרך אלייך אבל נעלמת לפני שהצלחתי להגיע @_@;; המקום היה צפוף. את תצטרכי לעזור לי ולתת עצות לקראת הכנס קיץ D: או שאולי נעשה את זה ביחד? אם מעניין אותך לקחת עוד פרוייקט של אמאי :]

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ^_^ ../images/Emo23.gif

תודה רבה, באמת שחודש וחצי לא היו לי חיים חוץ מהכנס הזה, והעבודה (נו זאת שאני מקבלת כסף עליה). בקשר לסרטים ולעיצוב והכל, עבד איתי צוות של אנשים ואנשות מקסימים שתרמו המון מהכישרון והזמן שלהם והצליחו לקחת את הרעיונות שלי ושלהם ולשדרג אותם למה שהיה בכנס. ככה שזה מאמץ משותף. אני לא יודעת אם הם קוראים פה, אבל הן מבחינת תפאורה והן מבחינת עיצוב גרפי שיגעתי אותם ואיכשהוא הם לא רצו להרוג אותי בסופו של דבר. ^^:: אה ורק היום ניקיתי וסידרתי את הדירה אחריי העבודה על הכנס, -איזה שינוי ברמת החיים שלי.:D לגביי כנס קיץ, הדברים האלה שאחראים על כנס קיץ יצרו איתי קשר תוככדי העבודה על הארוקון וביקשו שאהיה מעורבת איכשהוא...נראה לי שאם נשים את הכוחות שלנו יחד הכל יהיה עוד יותר מוצלח לכנס הבא.

Apushu

New member
אני לא רציתי להרוג אותך!

אחרי הלחץ של הגאאקון- זה היה קטן עליי D: חוץ מזה כנראה שהתרגלתי לעבוד מהר בלחץ- כנראה שהמחשב שלי לא, כי הוא עשה "בום" יחד עם הטאבלט ;A; אבל אל דאגה! עד כנס הבא יהיה אחד שוב סגגג אגב, הסוכריות שלך נתנו לי מזה ערנות O_O חשבתי שאני נרדמת בכסאות של האולם סגגגג הייתי כל כך עייפה

CibiHeart92

New member
היה כל כךךךך מעייף

אני שמחה שערבתי לקופון ככה שלא הייתי צריכה אפילו לעמוד בתור בשביל הכרטיס, אני שמחה שבשלב מסוים הבנתי שהדבר היעיל ביותר לעשות הוא להוריד נעליים אני שמחה כל כך שאנה והקיטאדאן היו שם T-T ואני ממש שמחה שניקול זכתה DDDD: אבל מה שמעצבן זה שהיה צפוווףףףף גאד מתי תבינו שמסדרונות זה האויב של הקהילה? מתי תבינו שבשלב מסוים לא יהיה חלקיק רצפה פנוי לדרוך עליו? מתי תבינו שאי אפשר להצטלם כשאנשים עוברים כל הזמן? הכנסים צריכים אולם אחד גדול לאנשים ודוכנים, אולמות קטנים להרצאות ואודיטוריום בלי מסדרונות ובלי יותר מדי מדרגות, כי לקוספליים מסוימים זה שואה, בעיקר כשהמעלית מתקלקלת. המחזמר היה מהנה בעיקר כי היה לי עם מי לצחוק בקהל אלון שחקן אדיר, הוא צריך להשתתף יותר. וגם מי ששחיקה את אינתגרה התחבבה עליי מאוד, השאר היו סבבה פלוס. תודה לכם אמא''י על ששיניתם את שיטת התחרות קוספליי, זה כל כך נוח שלא כל קוספליי מגוחך עולה לבמה... למרות שיש כמה קוספליים מושקעים לא פחות מאלא שעולים שלא זוכים לעלות, זה קצת חבל. או! אגב, בתחרות יצא לי לשבת ליד בחורה ממש מקסימה בשם מיה, תזהו אותה בתור הקוטוקו עם העיפרון הענק והקוספליי המהמם (תפירה ראשונה שלה, לבד, מ_לייקרה_. אמא שלה מעצבת, נאקו מקנאת T_T) הזמנתי אותה להצטרף הנה. לצערי לא יצא לי לקבל ממנה מסנג'ר וכדומה, נקווה שהיא תבוא, היא ממש חמודה. גאד אני שמחה שזה נגמר....זה היה חודש וחצי מתסכלים מאוד.

XannieChan

New member
לצערי

עשיתי 2 טעויות שהשפיעו על מי שעלה לבמה וזכה (call it a typo) ופשוט שכחתי לרשום אדם אחד (בחורה ליתר דיוק, עם קוספלי ממש טוב שלא הבנתי למה היא לא הייתה על הבמה במהלך התחרות), העייפות כבר הגיעה אלי בפרסום התוצאות של העולים לבמה אז לפחות יש לכם את מי להאשים פה XD

Ayelet chan

New member
ידעתי שהייתה סיבה שהיא לא עלתה!

גל הייתה ממש מעולה וחבל נורא ששכחת אותה... X:

akane

New member
אני מציעה שתרשמו התנצלות רשמית באתר אמאי :X

הרי הטעות כבר קרתה, ואנשים יודעים אליה. במקום להתעלם, התנצלות רישמית היא הפצוי הכי נאות לפי דעתי וייתן לה מן הכבוד שהגיע לה בכנס :)

XannieChan

New member
לא יודעת אם זו התחמקות מאחריות

-למרות שזו לא- אבל זה כבר התפקיד של בוריס לדעתי מבחינה יצוגית

coral chan

New member
../images/Emo210.gif תודה על המחוך!!

למרות שבסוף לא לקחתי אותו, תודה שסחבת והכל. 3: פעם הבאה~

CibiHeart92

New member
לא מצאתי את עינב XD

עינב!!!! קורל רוצה את אחד המחוכים בסוף!!!!

למעלה