היה כל כךךךך מעייף
אני שמחה שערבתי לקופון ככה שלא הייתי צריכה אפילו לעמוד בתור בשביל הכרטיס, אני שמחה שבשלב מסוים הבנתי שהדבר היעיל ביותר לעשות הוא להוריד נעליים אני שמחה כל כך שאנה והקיטאדאן היו שם T-T ואני ממש שמחה שניקול זכתה DDDD: אבל מה שמעצבן זה שהיה צפוווףףףף גאד מתי תבינו שמסדרונות זה האויב של הקהילה? מתי תבינו שבשלב מסוים לא יהיה חלקיק רצפה פנוי לדרוך עליו? מתי תבינו שאי אפשר להצטלם כשאנשים עוברים כל הזמן? הכנסים צריכים אולם אחד גדול לאנשים ודוכנים, אולמות קטנים להרצאות ואודיטוריום בלי מסדרונות ובלי יותר מדי מדרגות, כי לקוספליים מסוימים זה שואה, בעיקר כשהמעלית מתקלקלת. המחזמר היה מהנה בעיקר כי היה לי עם מי לצחוק בקהל אלון שחקן אדיר, הוא צריך להשתתף יותר. וגם מי ששחיקה את אינתגרה התחבבה עליי מאוד, השאר היו סבבה פלוס. תודה לכם אמא''י על ששיניתם את שיטת התחרות קוספליי, זה כל כך נוח שלא כל קוספליי מגוחך עולה לבמה... למרות שיש כמה קוספליים מושקעים לא פחות מאלא שעולים שלא זוכים לעלות, זה קצת חבל. או! אגב, בתחרות יצא לי לשבת ליד בחורה ממש מקסימה בשם מיה, תזהו אותה בתור הקוטוקו עם העיפרון הענק והקוספליי המהמם (תפירה ראשונה שלה, לבד, מ_לייקרה_. אמא שלה מעצבת, נאקו מקנאת T_T) הזמנתי אותה להצטרף הנה. לצערי לא יצא לי לקבל ממנה מסנג'ר וכדומה, נקווה שהיא תבוא, היא ממש חמודה. גאד אני שמחה שזה נגמר....זה היה חודש וחצי מתסכלים מאוד.