סיכום הארוקון 2009

chibi ritsuka

New member
עזבי.

הריקוד הכי טוב היה של סייבר,רוקסאס,לינק וקאירי בכנס לפני שנתיים. איזו כיאוגרפיה מקצועית ם:

innocence

New member
זה קשה להרכיב קאסט..

אפילו קאסט טריניטי בלאד היה בקושי. התחלנו משהו כמו 11 איש שמיועדים לקאסט הזה וסיימנו עם 4 בקושי...

innocence

New member
אני לא אוהבת משחק.

ואני לא חושבת שיש הרבה קשר בהכרח בין קוספליי למסקרייד. זה אפשרי וזה מותר, אבל ממש לא כל מי שאוהב להתחפש אוהב גם להופיע בקטע משחק/שירה.

Winged Serpent

New member
העניין הוא

שזה כל כך פשוט, ויש כל כך הרבה פוטנציאל. עם הדמות שלך את יכולה לעשות כמעט הכל על הבמה בהקשרים הכי תלושים. כל מה שזה מצריך זה סדרה שאת אוהבת ורעיון מצחיק של "מה היה קורה אם" או "מה הדמות הייתה עושה במצב הזוי כלשהו"

innocence

New member
ועדיין, צריך כישרון משחק,

או לפחות את הרצון. אני לא נהנית ממשחק. בתור אחת שגם מדי פעם מדגמנת לצלמים, מצאתי שהרבה אנשים חושבים שאם אני מצטלמת אז יופי - למה לא לנסות משחק? משחק זה משהו שאתה צריך לאהוב כדי לעשות. ואין דין עלייה על במה ('Walk-on) כדין קטע משחק (מסקרייד). אני בטוחה שי לא מעט אנשים שדווקא כן אוהבים את זה. אני אישית לא (ולכן מאו שמחתי שהקאסט החליט לא להעלות מסקרייד בסוף:))

Winged Serpent

New member
מבחינת כישרון משחק

צריך מעט, ברמה של דיאלוגים שיהיו סבירים. אבל כן, צריך רצון לזה ואם את אומרת שאין לך אז לי חבל. אני חושב שמדובר ביצירת תוכן שמאוד תתרום לכולם גם בקטע של בידור וגם בקטע של פיתוח תחום הקוספליי.

innocence

New member
אין ספק שתתרום.

אני פשוט לא אתרום בצורה הזו P: ואני לא בטוחה שזה יתרום בפיתוח של קוספליי, כי שני הדברים לא משפיעים בהכרח האחד על השני לדעתי. אני אמשיך להתחפש (למרות שלא בא לי לראות מכונת תפירה וספריי צבע בחיים יותר!), אבל לא אופיע.

Apushu

New member
אם זה מעודד אותך

שמעתי שהרבה אנשים קיבלו חשק עז לעשות מסקרייד אחרי שהם ראו אותנו על הבמה D::: למען כנסים עם המון מסקרייד טוב! D:::

The Dead Archer

New member
*לא קשורה*

אני דיי בטוחה שזה בגלל איך שניפו אנשים.אני הייתי צריכה לעשות מסקרייד אבל לא הייתה לי מצלמה בשביל לצלם חזרה והתחפושת שלי גמככה הייתה אמורה להיות גמורה רק יומיים לפני הכנס (והדרישה היא להראות את כל מה שהכנת שבוע לפני הכנס).

למעלה