וואו, איזה יום!
היום הזה היה אחד המהירים בכל החיים שלי O_O אולי כי הלילה נראה גם קצר שהמלאכה מרובה... טוב, נתחיל מחוויות בלילה לפני, שכל קאסט ווקלויד ישנו אצלי 3>>>>>> כפרות עליהן! באו עד פ"ת! תפרנו את הקוספליי שלי ושל יעל, וגם כבשה תפרה את זה וגם מעיין את הקאיטו שלה, קיצר זה היה -ממש- לא גמור ;; ישבנו עד 4 בבוקר, ויעל התחילה למלמל ממש שטויות "מרשמלו...שוקולד.....יש לי שערות באוזניים" והבנו שחייבים ללכת לישון סגגג. הלכנו לישון, הכלב השמן שלי גם דפק נוכחות. בבוקר חגגנו לכנני יומולדת עם העוגת יומולדת שנשארה שלי XDD (יש לנו יום אחרי יום ומסתבר שלה לא חגגו עם עוגה O:::::: ) ואז זזנו לכנס. הנסיעה באוטובוס הייתה אחת המצחיקות XDDD אני ומעיין שרנו "don't stop my now" של קווין עם תנועות ..מאוד..GAY XDD והדוסים באוטובוס הרימו עלינו גבות. SCREW YOU DOSSIM! אח"כ הגענו! אבל ישנו לתפור שוב XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ואשכרה לקח לי שעה לעלות על הקוספליי O_O איפור , עדשות ראייה, והכול...אנשים צילמו אותי בשירותים. ושיצאנו כל הקאסט החוצה התנפלו עלינו טונה אנשים וצילמו אותנו XDD איזה פאנגירל אחד זינקה עליי, ושברה לי את המקרופון !@$!!!!!!!! כמה טוב שהבאתי דבק חם ;A; המכירות בדוכן הלכו בצורה מפחידה O_O וואו. אנשים תודה לכם, תודה! עזרתם לי לממן טאבלט חדש!! למען עיצוב הכנס הבא סגגגג התחרות הייתה ממש ממש מגניבה, וקצרה! אמג זכינו מקום שני O_O ובכלל לא ידעתי שקאסט קורושיצוג'י היו קאסט-תופרת בהתחלה, עד שמיכל סיפרה לי ותגובתי: "אה באמת?!?! אז למה לעזאזל הם מתלוננים? חוצפנים!!" הפגישות קאסט בקומה מינוס 4 בעזריאלי היו שוות את כל המאמץ ;; לא הבנתי עד כמה אנשים התלהבו מהמסקרייד שלנו עד ששמעתי את הצרחות בוידיאו (אתם יודעים, על הבמה זה אחרת סגג) ושוב תודה לכל הצלמים O_O לא צילמתי תמונות בכלל ואני כל כך מתחרטטת, אבל היה לי כל כך הרבה שטויות לעשות...למרות שאיה המלכה ישבה לי בדוכן כל היום O_________O תודההההההה ויום אחרי לקחו אותנו להתנדבות--לארוז ירקות לנזקקים, התעפצתי שם על החצילים סגגג