סיכום הארוקון 2009

CibiHeart92

New member
הנה זה למשל

למה אתה תומך בביקורת שאני נותנת לך? O_ס טוב נו אולי זה פשוט בעיית תקשורת

coral chan

New member
../images/Emo210.gif היה לי ממש כיף!! ^__^

ו-3 אנשים שלמים זיהו למה התחפשתי. העבודה שלי על הכנס ממש לא נגמרה, ועדיין יש עוד לא מעט על הראש, אבל בקרוב חופש~~ ממש טוב לשמוע את כל התגובות האלו על הכנס. 3:

WayToDawn

New member
געעע, היה כיףףף **

היו כל כך הרבה קוספליירים מהממים מרומות! ח"ח לכל חברי הפורום שהגיעו בתחפושות מדהימות אחת אחת! היה ממש תענוג לראות את כולכם! והתחרות קוספליי באמת הייתה ברורה מראש [לא בגלל שחיתות או משהו- פשוט הזוכים בקטגוריות היו כל כך יפים שדווקא אם הם לא היו זוכים הייתי חושבת שמשהו כאן לא בסדר]. נמ.. הגעתי בבוקר, וחוץ מהעובדה שבהתחלה היה תור ממש מבולגן וכולם פשוט נכנסו מהצד- הארגון הכללי של הכנס היה ממש טוב. אז כל הכבוד גם לאמא"י XD נמ.. איך שהגעתי פנימה אנשים עצרו אותי להצטלם, זו הפעם הראשונה שעוצרים אותי בשנייה שאני מגיעה. X_X אבל.. געע.. היה כיף לקבל מחמאות על הקוספליי ולהצטלם הרבה~ ובכלל למרות שלא הלכתי להרצאות\מחזמר [וחבל ;;] נהניתי ממש. 3: ועכשיו למה שבאמת מעניין אתכם- התמונות http://s260.photobucket.com/albums/ii27/WayToDwan/Herucon%202009/

שקסיייית3>

הוהוהו~~

D N ANGEL GRIL

New member
@#$%@#$!#$!!~! DD:

ואוו אני כלכך עצלנית לרשום תגובה ארוכה אבל ננסה לרשום משהו~ היה פשוט #$%#$%@!!! כן, בדיוק!XDD נהנתי כלכך,כאילו,אני אפילו לא זוכרת אם היה זמן שלא עשיתי בו כלום מרוב שהייתי בכל מקום וזה XDDD" והקוספליים *____* כלכך הרבה פאביולס במקום אחד!! ~ שמחתי שגם אהבו את הקוספליי שלי X3" זו הייתה הרגשה באמת טובה~ רק תזכורת להבא...מחשוף!!!! ודברים קצרים!! למה אני תמיד עושה את זה לעצמי בפורים ?XD" או חליפת ויניל או פליזזזז~ ולנסות להעלים את החזה..זה לא משהו XD" ~ [ואוו..אני מבינה למה אנשים לא יכולים לקרוא את מה שאני כותבת ~] ולמרות שהיו בו פאקים קטנים שרק אני ראיתי,אני שמחה עם מה שיצא בסוף,עם כל ההשקעהXD"... אבל בכללי,ממש נהנתי גם שצלמתי ממש קצת תמונות,עכשיו אני עדיין שומרת תמונות מאממות של כולכם 33333>~ הרמה של הקוספליים באמת עולה משנה לשנה~ כולנו היינו מאממים!!! D< היה לי רק חבל שפספסתי את המחזמר;-; אבל חוץ מזה 333333333333333333>~

Y u k k i

New member
"כלכך הרבה פאביולס במקום אחד" ../images/Emo6.gif

תיאור מאוד מדויק של הכנס אני חייבת להסכים!!

Apushu

New member
וואו, איזה יום!

היום הזה היה אחד המהירים בכל החיים שלי O_O אולי כי הלילה נראה גם קצר שהמלאכה מרובה... טוב, נתחיל מחוויות בלילה לפני, שכל קאסט ווקלויד ישנו אצלי 3>>>>>> כפרות עליהן! באו עד פ"ת! תפרנו את הקוספליי שלי ושל יעל, וגם כבשה תפרה את זה וגם מעיין את הקאיטו שלה, קיצר זה היה -ממש- לא גמור ;; ישבנו עד 4 בבוקר, ויעל התחילה למלמל ממש שטויות "מרשמלו...שוקולד.....יש לי שערות באוזניים" והבנו שחייבים ללכת לישון סגגג. הלכנו לישון, הכלב השמן שלי גם דפק נוכחות. בבוקר חגגנו לכנני יומולדת עם העוגת יומולדת שנשארה שלי XDD (יש לנו יום אחרי יום ומסתבר שלה לא חגגו עם עוגה O:::::: ) ואז זזנו לכנס. הנסיעה באוטובוס הייתה אחת המצחיקות XDDD אני ומעיין שרנו "don't stop my now" של קווין עם תנועות ..מאוד..GAY XDD והדוסים באוטובוס הרימו עלינו גבות. SCREW YOU DOSSIM! אח"כ הגענו! אבל ישנו לתפור שוב XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ואשכרה לקח לי שעה לעלות על הקוספליי O_O איפור , עדשות ראייה, והכול...אנשים צילמו אותי בשירותים. ושיצאנו כל הקאסט החוצה התנפלו עלינו טונה אנשים וצילמו אותנו XDD איזה פאנגירל אחד זינקה עליי, ושברה לי את המקרופון !@$!!!!!!!! כמה טוב שהבאתי דבק חם ;A; המכירות בדוכן הלכו בצורה מפחידה O_O וואו. אנשים תודה לכם, תודה! עזרתם לי לממן טאבלט חדש!! למען עיצוב הכנס הבא סגגגג התחרות הייתה ממש ממש מגניבה, וקצרה! אמג זכינו מקום שני O_O ובכלל לא ידעתי שקאסט קורושיצוג'י היו קאסט-תופרת בהתחלה, עד שמיכל סיפרה לי ותגובתי: "אה באמת?!?! אז למה לעזאזל הם מתלוננים? חוצפנים!!" הפגישות קאסט בקומה מינוס 4 בעזריאלי היו שוות את כל המאמץ ;; לא הבנתי עד כמה אנשים התלהבו מהמסקרייד שלנו עד ששמעתי את הצרחות בוידיאו (אתם יודעים, על הבמה זה אחרת סגג) ושוב תודה לכל הצלמים O_O לא צילמתי תמונות בכלל ואני כל כך מתחרטטת, אבל היה לי כל כך הרבה שטויות לעשות...למרות שאיה המלכה ישבה לי בדוכן כל היום O_________O תודההההההה ויום אחרי לקחו אותנו להתנדבות--לארוז ירקות לנזקקים, התעפצתי שם על החצילים סגגג

XannieChan

New member
ם_ם.... היית צריכה להרביץ לה עם המקל שנשאר

לי מישהו דרך על השמלה בכוונה והבאתי בו מכה בראש עם המניפה ;_;

Apushu

New member
סגגג ממש רציתי חצילים שרופים

אבל אז נזכרתי שאין לי גז בדירה, רק כיריים חשמליים ;A; אגב, באותו הבוקר דפקתי ריצה ממ"צ XDDDDDDDDDDD זה היה משעשע.

וואו, היה כיף! ^_^

ולחשוב שחשבתי לא להגיע ^^; מלא אנשים זיהו אותי ואפילו חלק ביקשו לצלם, מה שממש לא ציפיתי- כי זה קוספליי שנעשה עם קורל בשעתיים בערך?! XD; אני מניחה שהפקמן הקטן שהכנתי מקרטון עזר בזיהוי... ואח"כ גם ראיתי שהגיע פאקמן ענק אמיתי! ;; הצטלמתי איתו X3 היו מלא קוספלייז מצויינים. היה כיף לראות את זה. רק חבל שעדיין יש הרבה בליצ'ים וLים ונארוטואים <.< לפחות לא היה אפילו סאסקה אחד ^^ היה גם כיף לנסוע על אופניים לכנס במקום להיסחב בנסיעות לשם שינוי... הו, וממש אהבתי את המאסקרייד! את שניהם. הראשון של הווקאלואיד היה מדהים O.O והשני- ממש לא ציפיתי שזה יצחיק אותי, אבל זה היה טוב XD; אורנג' קון 3> אבל היה לי חבל שלא הספקתי להכין קוספליי מושקע. טוב נו, כנס הבא~

למעלה