סיכום הארוקון 2009

Era nyo

New member
תודה לכולם!

איך מסכמים יום שלם בהודעה אחת? באמת שהיה כנס מדהים, ועוד בהיתחשב בנסיבות בכלל, חזרתי ביום שני מהעבודה ב12 בלילה, עם חום וכאבי ראש, קמתי בשש בבוקר בשביל לסיים את הקוספליי (כי לא הספקתי! ). עינב סער וגאיה הייתם מדהימים, היה תענוג איתכם בכנס, אין לי מילים לתאר, חוץ משהיה ממש חריף! אני גם מצטרף למחמאות למארגני הכנס, רואים שעבדתם קשה ובאמת שעם כל כנס אתם רק משתבחים, כל הכבוד על ההנחיה לבוריס וסבטה, היה ממש משעשע. רמת התחפושות השנה היתה ממש גבוהה, היה כיף להסתובב ולראות את האיכות בכולם, בין אם זה בתפירה (אלונה, מיכל וניקול), בפרופס (לינק וזלדה) או באיפור (דו-פנים!). באמת שאי אפשר למנות את כולם, בזמן שאני רושם את הפוסט הזה פשוט עולים לי עוד ועוד קוספליים שאני רוצה לשבח אבל זה לא יגמר ככה.. בקיצור, המון הערכה לכל מי שהיתחפש השנה. ושוב, אני רוצה להודות לכל מי שהחמיא, צילם או עצר אותי בשביל לדבר על הקוספליי, באמת שאני לא יודע להתמודד עם מחמאות או איך לאכול את תשומת הלב, אבל באמת - תודה.

oracle

New member
אני אחזור על מה שאמרתי לך בכנס

אבל הפעם אוסיף גם את זה של סער ואומר שלשניכם היו הקוספליי הכי מדהימים שם.

innocence

New member
ממש הפתעת אותי.

באמת שאני אל יודעת איפה החבאת את כל הכישרון הזה קודם ולמה אתה לא עושה עם זה כלום. הקוספליי שלך היה מצויין, ממש *_*

Serf SaN

New member
דבר אחד אני אגיד לך

פשוט עצוב לי שאתה לא עושה יותר קוספליים. באמת שעצוב. :X סתכל איזה מדהים יצא לך...

Lightning9

New member
היה לי ממש ממש כיף!!!

אז נכון שהיו קטעים משעממים קצת, והיה צפוף למדי. אבל בחוץ היה נעים והיה המון מקום, והמקום היה נחמד ביותר! הקוספליים שהיו הפעם היו באמת מהממים!! וכולם השקיעו כל כך הרבה ו-וואו היה כיף לראות את זה! והיה לי כמובן כיף להסתובב בתור לייטנינג, ממש השקעתי בקוספליי הזה [השני שאני מכינה] והיה לי כל כך כיף לקבל את כל התגובות מהאנשים שיש לי קוספליי יפה וכל אלה שרצו לצלם אותי.. זה גרם לי להרגיש נהדר! DD: התחרות הייתה טובה, זה היה נורא ברור מי יהיו הזוכים כי.. טוב.. צריך לפתוח קטגוריה לקרינולינות בלבד! טריניטי בלאד היו מדהימים כמובן!!! מצטערת שהצקתי לכם קצת XD אלונה ונועם הייתן מהממות בתור לידיות, נאקו הייתה מגניבה ביותר, תיאו היה קושקוש, אנה הייתה מיוחדת [כי מגניבה כבר אמרתי], איילת הייתה ממש חמודה, עדי הייתה כוסון ברמות על, חופית הייתה מתוקה נורא ועוד ועוד וכולם היו מדהימים נורא!!! הלכתי ב9 בערך עם שני ודנה [לולוש ושירלי] שהיו סקסיות נורא. ודי יוו היה לי כל כך כיף! XD אני עדיין בהיי כנס שכזה~ ותיאו- אתה קושקוש ואני מתה עליך ואנחנו צריכים להיפגש~ D:

גוליאן2

New member
wooooooow

וואלה היה לי שווה לריב עם המפקדים כדי לבוא לכנס למרות שלא היה לי קוספליי (זה לכנס הבא על בטוח) אני לא היכרתי שם אנשים אבל אני חייב להודות היו שם קוספליים נהדרים זה נראה כאילו ממש יצאו מתוך הסדרות היה לי ממש כיף

akane

New member
עד שאני לא רואה תמונה.... ../images/Emo11.gif

קשה לי להאמין שהנוביות עד כדי כך קשה

Ayelet chan

New member
יצור גדול וירוק עם אוזניים פרוותיות~

שכותב בפורומים דברים כדי לעצבן אנשים\כותב כמו נוב~ D:

גוליאן2

New member
למה???

למה אני לא רושם דברים כדי לעצבן זאת לא המטרה שלי, אז נכון אני "נוב"

CibiHeart92

New member
תנסה ללמוד מהסביבה

לא צריך כל כך הרבה סימני שאלה, לא צריך לשרשר לכל כיוון לא קשור.. ותעבוד טיפ טיפה על הניסוח... זה הכל. XD

למעלה