היה סאסקה XDDD עם משהו סגול מוזר על הבטן נראה לי לפחות XD
ו ווילו רוזנברג New member 13/3/09 #137 ווהו~~ שמחה שנהנית מהמסקרייד 3: 3> +_+ [מסתבר שזה לא היה כ-ז-ה פייל כמו שחשבתי~]
כ כפית במצב כפית New member 13/3/09 #149 האמת שכשזה התחיל הכנתי את עצמי נפשית שזה יהיה פייל, אבל זה היה ממש טוב X3
ו ווילו רוזנברג New member 13/3/09 #165 לול~ אני הייתי בטוחה שזה יהיה (והיה) פייל >3< כ"כ אילתרנו >_<"
Y Y u k k i New member 13/3/09 #144 לשותפה לתפקיד הנחמדה של בוריס היו מספיק שורות רק שהיא הייתה כל כך חולה שבקושי הצליחה לעמוד ולהגיד את כולן.. במצב שבו היא הייתה לפני/בזמן הכנס, בכלל מפתיע שהיא יכלה להנחות במקום לנסוע באמבולנס
לשותפה לתפקיד הנחמדה של בוריס היו מספיק שורות רק שהיא הייתה כל כך חולה שבקושי הצליחה לעמוד ולהגיד את כולן.. במצב שבו היא הייתה לפני/בזמן הכנס, בכלל מפתיע שהיא יכלה להנחות במקום לנסוע באמבולנס
Y Y u k k i New member 13/3/09 #157 לא בטוח. ניסיתי להזיז אותה עם מקל.. אבל היא מדברת מתוך הזיה וחום גבוה על המחוך שהבטחת לה ושכחת לתת!
Y Y u k k i New member 13/3/09 #166 אז כנראה שיש לך זיכרון קצר :/ חבל, כי היא ממש סמכה ותכננה על זה..
W Winged Serpent New member 13/3/09 #200 וואו, כמה עייף הייתי אחרי זה אתם לא מבינים!!! ובלילה שאחרי ישבתי עד שלוש לפנות בוקר וכתבתי סיכום והפקת לקחים לפעם הבאה -_- כקוספליירים אתם מגניבים, אבל אני נורא מאוכזב מזה שאין הרבה היענות למסקרייד. כי זה לא קשה, וזה אפילו כיף מאוד וכל כך פשוט. אז למה אתם לא עושים מסקריידים????
וואו, כמה עייף הייתי אחרי זה אתם לא מבינים!!! ובלילה שאחרי ישבתי עד שלוש לפנות בוקר וכתבתי סיכום והפקת לקחים לפעם הבאה -_- כקוספליירים אתם מגניבים, אבל אני נורא מאוכזב מזה שאין הרבה היענות למסקרייד. כי זה לא קשה, וזה אפילו כיף מאוד וכל כך פשוט. אז למה אתם לא עושים מסקריידים????