סיכום הארוקון 2009

CibiHeart92

New member
ראית אותה שוב מאז? O_ס;

את יודעת מי זו בכלל שהיא הרשתה לעצמה לדבר עלייך ככה? XD

Didsy

New member
לא, וטוב שכך.

אחרת הייתי יוצאת עליה ממש. היא דיברה כלכך לא לעניין. והיא אפילו לא הייתה יפה. :|

CibiHeart92

New member
../images/Emo45.gif

אחרי שראיתי את ההודעות שלה באתר של הכנס הפכתי אותה לדוגמה הכי טובה לקוספליירים גרועים בארץ P:

Didsy

New member
זה קצת חבל שככה היא נראתה..

כלומר, על פי מה שהיא אמרה בזמנו, היא הזמינה את זה ב1000 שקל מאיביי ובלה בלה בלה.. אבל היי - אני הוצאת בערך את אותו הסכום - אם לא יותר - וגם כל הנשמה שלי יצאה על הקוספליי הזה. כנראה שזה יוצא קצת יותר טוב, מסתם להכניס את המידות שלך ואת המס' כרטיס אשראי לאתר אינטרנט... קוספליי עושים באהבה או לא עושים בכלל. =)

Ayelet chan

New member
נכון~

גם אם זה היה ב50 ש"ח אבל העבודה עצמה הייתה מדהימה, זה עדיין קוספליי יותר מגניב מקנוי. D:" (לפחות מהקנוי באינטרנט, תופרות עושות עבודה טובה יותר מאיביי ברוב המקרים)

akane

New member
מה נסגר עם אנשים? @_@

מה זה המלחמות קוספליי האלו? כ"כ לא שווה את זה :/ אל תתייחסי אליה, זה הכל מקנאה גם ככה

Didsy

New member
באמת שניסיתי, בזמנו.

ואז היא התחילה להגיב על תמונות שלי ב"זו הסואיגינטו המזויפת" או "היא גנבה לי את הקוספליי ובכלל לא השקיעה.." אחרי כל העבודה והכסף שהשקעתי בתחפושת הזו, בשלב מסוים כבר הייתי חייבת לנסות להגן על עצמי. ;( קיצר זה היה ממש מזמן. צריך לשים את אחורינו בעבר, כמו שפומבה היה אומר. :)

CibiHeart92

New member
תגובה אחת שאני זוכרת עד היום:

"זאתי סתם חיקוי עלוב וגרוע לסויגינטו האמיתית שהייתה בכנס" כשקראתי את זה לא ידעתי עם לצחוק או לבכות

akane

New member
חב'רה, חב'רה - לשמור על שפה יפה :O

ברור שיש סיבות להתעצבן, ושיש אנשים פחות נחמדים, אבל שמרו על שפה יפה וצחה בלי קללות~

XannieChan

New member
לפעמים לא צריך לשמור על שפה יפה

אנשים מלאים בעצמם וחושבים שהם "משו דה בסט" צריכים לקבל איזה בעיטה בפנים במיוחד אם זה לא ככה.

akane

New member
לרדת לרמה שלהם לא עוזר... :/

מה גם שאז זה רק יגביר את הריבים והגישה המגעילה. עדיף להתנשא מעל זה, להגיד את מה שחושבים, לאיים באלימות פיזית ולא לקלל P:

למעלה