נתפסתם פעם על חם?

pokeret

New member
ולהוסיף

משפט שיתן לכם אולי קצת כח כי האמת היא שבכל פעם שאתה לוקח סיכון גדול בחיים שלך לא משנה איך זה יגמר אתה תמיד תשמח שלקחת אותו.

moshe010

New member
אם היתי חושב שהמשפט נכון תמיד

היתי כבר כנרא בחוץ הבעיה היא שאני יודע שהעולם אכזרי ולא תמיד המשפט נכון, גם היו חוזרים בשאלה שאמרו לי שהם מתחרטים על הצעד שלהם בכל מקרה תודה על התמיכה ורצונך לתת לי כוח מחמם את ליבי

משפט מוזר... מאיפה הבאת את זה? ../images/Emo4.gif

אם אקפוץ מהגג של מגדלי עזריאלי קפיצת ראש נראה לך שאשמח לאחר מעשה שלקחתי את הסיכון? .. אולי אם יש חיים אחרי המוות...

נכון מאוד

הדיון יצא מהקשרו, וגם נראה לי שחלק מהמשתתפים (בעיקר גברים) אין להם מושג, מה באמת קורה.... לגבי הבנות כאן תנסו להתייחס למה שכתבתי, ולא רק למה שעולה לכם בראש. הצגתי מקרה, בו הגבר נאלץ לשלם את המחיר, וגם להיות מושפל... ע"י אותה משפחה שבשבילה הוא מעביר כספים? תנסו להתייחס בצורה מכובדת לבעיה... גם אם לכן, נראה שהיא קלי קלות...

אם הייתי מנהל, היית נחסם. אך אני חבר פורום

והפורום הזה נוגע לי, ולכן אני מרשה לעצמי להשתלח במי שנראה לי מטרד בלתי פוסק ובלתי מבין, הגם שכוונותיו ומניעים אינם ברורים לי, לגמרי לא ברורים.

לחוד

New member
הצעת ייעול

יתכן שכדאי לך לרכז את כל סימני הפיסוק בתחילת או בסוף ההודעה, ואנחנו כבר נקבע אותם במקום הראוי להם. כשנקודות מפוזרות בכל מקום וברצפים לא הגיוניים, זה מקשה עלינו, האשכנזים המתנשאים, אלו שלא עושים מילואים ולא מתפרנסים היטב כמוך, להבין את העומק שבכל הודעה. אפשר שאף אוסיף ואבקש ממך לכתוב פשוט את כל האותיות במרוכז, ואנו נדע לצרפן למילים ולמשפטים. חבל שתתאמץ לעשות זאת בעצמך. יישר כוח גדול, ולהתראות בניק הבא.

הצעת יעול 2

שירכז את כל הודעותיו מעתה ועד עולם בהודעה אחת ארוכה, שיקרא לה בלוג, או מונולוג, או ספר, ומי שיהיה מעוניין - יקרא. מי שלא - יברך בכוונה ובעיניים עצומות את ברכת 'ברוך שפטרנו'.

אתה חושב

משום מה אתה חושב שאחר המשפט הארוך שלך "כשנקודות מפוזרות בכל מקום ברצפים לא הגיוניים" צריך לבוא פסיק או שמא סימן שאלה?. וכן בסיום המשפט "ולא מתפרנסים היטב כמוך.... קודם תלמד דקדוק, כדי שלא תעשה מעצמך חוכא ואיטלולא

למעלה