נתפסתם פעם על חם?

שiקiלDית

New member
נתפסתם פעם על חם?

קרה לכם שעשיתם משו שהוא לכאורה אסור,ונתפסתם?איך יצאתם מזה?

ג נ ו ב

New member
אממ, כן....

שכחתי למחוק הודעות נכנסות/יוצאות ואשתי קראה אותם וקרעה אותי.... אבל בשביל זה יש שקרים לבנים, נכון?!

ג נ ו ב

New member
יודעת מה,

באותו ערב, כבר פתחתי הכל וסיפרתי לה עלי. מי אני ומה אני.... מבחינת הדת....

שiקiלDית

New member
סחטיין על האומץ

הייתי מורידה בפניך את הכובע,אבל בבית אני משתדלת להסתובב בלי כיסוי ראש..

ג נ ו ב

New member
אם כבר, אז עד הסוף

האמת, שעשיתי קישור בין הדברים.... העיקר שקיבלה את זה. להגיד שאני רגוע? ממש לא....

סוג ב

New member
תשמעי סיפור

זה שהדת לא עניינה אותי גם בתור ילדה- כבר סיפרתי לכולם. באחת הכיתות הנמוכות, מאוד נמוכות, נירא לי א', היה ערב פסח והמורה שאלה "מה שרים הילדים בליל הסדר" אני זוכרת את עצמי בזה לשאלה הכ"כ לא מעניינת ומתחילה לשיר בקול "מעוז צור ישועתי..." ,כאילו מה? ברור שזה השיר.. המורה הייתה כ"כ עצבנית מהזלזול שהיא חשבה שהבעתי, שהיא הוציאה אותי מהכיתה עד לסוף השיעור. אני זוכרת כאילו זה קרה אתמול, אפילו לא הבנתי על מה נענשתי, היא שאלה, אני עניתי. רק בהפסקה, כשבכיתי לאמא שלי (היא הייתה מורה שם), היא הסבירה לי שהמורה שלי חשבה שאני עושה ממנה צחוק כנראה ושבליל הסדר שרים "מה נשתנה".. נשבעת לך, שלא הייתי עולה על זה לבד... לא יודעת אם זה עונה לקריטריונים של השאלה שלך, אבל נזכרתי בסיפור, איך שקראתי את ההודעה שלך..(אולי גם בגלל שערב פסח עכשיו)

שiקiלDית

New member
זה מזכיר לי סיפור

שהייתי בכיתה ב המורה שאלה מה זה נזיר אז עניתי חזיר,סתם כי זה התחרז המורה התרגזה ושטפה לי את הפה בסבון,בגלל שאמרתי מילה לא יפה.עד היום זה חרוט בזכרוני..

מתבי6

New member
ומאז הפה שלך נקי?

תמיד נתקלתי באיום הזה אבל אף פעם לא שמעתי שמישהו גם עשה את זה

עץ שתול

New member
נתפסתי בהרבה דברים

לא ממש חמורים שיכולים להביא לפירוק התא המשפחתי... אבל כבר הייתי גם על סף תהום כזה. הכי רחוק הגעתי כשאשתי הביאה איש מקצוע שיפרוץ לי למחשב, היום הזה (קצת פחות משנה) חרוט בזכרוני כאילו זה היה היום, היא הודיעה לי מראש שהיא הולכת לעשות את הצעד הזה והזהירה אותי שאם אני נוגע במחשב שלי היא מיד חוזרת לבית אביה! אני לא היה לי ברירה ולא יכולתי לעשות כלום, הייתי בלחץ נוראי, לא הלכתי לעבודה באותו יום, אני כבר אפילו התקשרתי להלל והשארתי שם הודעה קולית, אני כבר ראיתי מול העינים שלי סרט. המזל שלי היה, שהיא הביאה איש מחשבים חילוני, אמנם ראה במועדפים שאני גולש בפורומים למיניהם, אבל כאדם חילוני הוא לא בדיוק הבין ת'משמעות הדתית שבדבר. תכלס הוא לא גילה שום דבר מפליל נגדי, ובאותו יום התחתנתי מחדש עם אשתי (משפט שלה).

Namespace

New member
היום יש אפשרויות גלישה

ללא שום עקבות. גם הצפנות קבצים שאיש מחשבים ממוצע לעולם לא יצליח לפרוץ. מי שרוצה הסבר, מוזמן לבקש /tapuzforum/images/Emo13.gif

mister xy

New member
לא מסובך

בגוגל כרום יש אפשרות לפתוח "חלון גלישה בסתר" (Ctrl+Shift+N) בפיירפוקס יש מצב של "גלישה פרטית" (Ctrl+Shift+P) ומי שמשתמש באקספלורר עליו נאמר "כל שאין בו דעת אסור לרחם עליו"

Namespace

New member
/tapuzforum/images/Emo45.gif גם באקספלורר 8

יש גלישה פרטית. קצת מעצבן כי צריך לעשות לוגין מחדש כל פעם, אבל מקנה שקט נפשי.

רקפת81

New member
זה נאמר דווקא

על מי שגולש בפיירפוקס.. אבל לא נריב על זה פה..

pokeret

New member
רק לי זה צורם?

רק אני כשקראתי את זה חשבתי שבלי קשר לכלום ברמה כזו של אמון בבני זוג הייתי אומרת. שלום ולא להתראות.

למעלה