כנראה שאת לא מכירה
את כל המיגזר החרדי, אני מבין שאת מנהלת הפורום, אז לא נעים לי להתפלמס איתך, זו לא מטרתי. את יכולה לחשוב , מה שבא לך. יש במגזר החרדי, אנשים שעובדים ומפרנסים, והם עושים זאת בתוך הקהילה. בואי ניקח לדוגמא קבלן בניין או שיפוצים,(שמרוויח יפה מאוד, ויכול להחזיק רכב משרד קטן וכ"ו) פרנסתו אמנם לכאורה לא מוגבלת, אבל למעשה כן. כי עבודה, הוא יקבל בעיקר בתוך המגזר החרדי. ברגע שיצא בשאלה, גמרנו, יוק.... אף אחד לא יתן לו, לשפץ ולבנות אצלו(מן ענישה קולקטיבית, אבל במהופך) האשה יכולה להיות בעצמה, די מבינה וכ"ו. אבל אם הורייה ילחצו היא תתגרש ממנו. נקודה. אחרת גם היא תוחרם. והיא תתייחס איליו, כמו גוי וגם תגיד ככה לילדים, כי ככה הסביבה רוצה שזה יהיה, והיא נכנעת לתכתיבים... יש נשים, שלא נותנות לבעל לראות את הילדים, ואם הוא יאחר בתשלומים הוא יפגוש את ההוצל"פ.... יש הרבה אפשרויות חוקיות, אבל בשביל זה צריך, לפנות לביה"ד או לביהמ"ש לעינייני משפחה, והם לא ממהרים לשום מקום. זה לא משנה, כמה הוא נותן. זה מה שחייבו אותו ובזה הוא עומד(בהנחה שלא מדובר במליונר). אני לא מתבכיין, מצבי מצויין.(וזה בגלל שאני מרוויח טוב...), אבל יש גברים שאני מכיר, שמצבם כמו שכתבתי..... אולי תגלו אמפטיה, גם לצד השני של המטבע?