אם זה קו המחשבה שלך- אל תתגרש לעולם!!
תעיין למעלה מה השופט צעק לגרוש שלי בבית משפט. אם אתה בכל זאות חושב להתגרש, תהיה חכם לפני. במקום ללכת לחברותא, תנסה ללמוד מקצוע ערב בהחבא, אם אין לך כסף, תלמד לבד. בוא אני אספר לך סיפור. גיסי היה אברך, התחתן בגיל 19 עם אחותי, הוא היה משלם שכ"ד ולא היה לו מאיפה. ושלא נדבר על כלכלת הבית. הוא היה לומד בכויילל ביום והיה יושב כל הלילה על המחשב, לומד תכנות מחשבים, ככה שנתיים, למד לבד, לא ישן לילות והיה ער ימים, חשב הלאה.. הוא התחיל בקטן בחברה ממשלתית והיום (למרות שאיו לו שום תואר, כי למד לבד!!) הוא מתכנת ראשי באיזה חברת הייטק ומרוויח יותר מ 20 אלף שקל לחודש. הכל עניין של רצון. אז או קיי, זה לא סוג המקצוע שכל גבר כמוך יכול לעבוד בו, אבל יש עוד אלף תחומים שאפשר ללמוד לבד. תכין קרקע ואז אני בטוחה שתדבר אחרת על מזונות וגירושים. אגב, אתה יודע מתי אזרתי אומץ לגשת לרבנות? כשהוצאתי רשיון נהיגה ואבא שלי פירגן לי גרוטאה ב 3 אלף שקל. שלא תבין לא נכון, אני הכי מבינה בעולם את הכלא שאתה נמצא בו, אבל אתה זה שמדבר על גירושין ואם אתה הולך לעשות את זה, למרות החוג המאוד שמרני שאתה משתייך אליו, אז זה לא ישנה לאף אחד, אם בנוסף לכל, תצא לעבוד.