אהההה....... |אייקון של פרצוף צורח|
(א) היות ואני יצל"ש נבער מדעת, טרם עלה בידי להתבגר בבגרות אזרחית. בבוא היום אנסה לענות לך. ואתה שוודאי התבגרת בבגרות אזרחית רבת יחידות, תענה לי - האם קיים חוק דמוקרטי זניח ? ב) עיין בא', ביני לבין עצמי קשה קצת לעבור על חוק דמוקרטי זה או אחר. ( אולי רק אם אלחש לעצמי: מוות לדמוקרטים.) ניצול מיני, ציני, ציוני, עיוני או אחר אפילו לא עלה על דעתי. (ג) רחוב בר אילן אכן יוצר מכספי הציבור למען אזרחים שוחרי חוק וסדר, אתנהג כיהודי טוב מהיישוב הישן ואשאלך במקום לענות, - תאטרון הבימה נבנה מכספי הציבור? - נבנה. "כספי הציבור" = כולל הציבור הדתי לאומי המשלם מיסים וכו'? - כולל מכספיהם. מועלות שם הצגות בשבת? - מועלות. הדתי המשלם לא יכול ללכת להצגות שבתיות? - לא יכול !! תפסקנה ההצגות בשבת !! חד וחלק !! מה ההפליה הזו? תסביר לי, במטותא... ואידך זיל וגמור לגבי בר אילן. (ד) חבל"ז, חבל"ז, ולא חבל"ז ליישר הדורים עם פלסטינים שטובי בניהם טובחים בטובי בנינו (וכן להפך) ? לא חבל"ז? הכל, הכל חבל"ז, כל קונפליקט מיותר הוא, כל קונפליקט שווה לפתור, גם אם זה תמורת ויתור שטח פה או שם, שטח = גם סגירת בר אילן בשבת, מה יש? הפלסטינים לא עוברים על חוקים דמוקרטיים? עוברים ועוד איך ! המדינה/השמאלנים/הליברלים לא הולכים לקראתם? הולכים ועוד איך הולכים. אז כלפי אוכלוסיה זניחה (שוב זניחה) שדרה בבר אילן שלא נלך? סיטרא