נכבשה ירושלים

נכבשה ירושלים

ולכל החילונים יפי הנפש אנחנו עוד נשלם את המחיר שלא יהיה אשליות לאף אחד, משום מה כל פעם שהחדרים מנצחים הם קוראים לזה "אחדות".

R a c h e

New member
לא מבינה את ההיסטריה

ואת זה אני אומרת בתור ירושלמית בנשמה שהעיר הזאת מאוד חשובה לה. ממה אתה חושש עכשיו? אני לא חושבת שתהיה לנו שם אפגניסטן בנוסח היהודי שלו, ברור לי שמה שעשיתי, או יכולתי לעשות עד עכשיו בעיר יימשך גם הלאה. נראה לי שהגיע הזמן להרגע. רחל

PhiloMena

New member
אפגניסטן זה כבר כאן!

ואין סיכוי שהוא ישנה את זה, מספר החילונים העוזבים את העיר ימשיך להיות גדול, וירושלים תמשיך להיות אחת הערים הכי עניות בארץ.

rigoletto111

New member
לגמרי במקרה למדנו אתמול על דמוגרפיה

בירושלים , ו: א. מספר החרדים הצעירים העוזבים את העיר כנראה גבוה יותר (יוקר דיור. עוברים לבית"ר עילית, רמת בית שמש וכו' ...) ב. מה שמעניין: היה דיון על כך שבמאה שערים היו מצביעי מרץ ומפלגות חילוניות אחרות. שתי ההשערות שעלו, הוא חוזרים בשאלה שגרים במקומות אחרים, וגם אנשים ששם ולא מאמינים באידיאלים החרדיים.

PhiloMena

New member
אלה באמת נתונים מעניינים

בכל מקרה מה שמחזיק כל כלכלה הם אנשים עובדים, ולא אנשים לומדים תורה.

rigoletto111

New member
כן, אבל החברה החרדית עוברת

תהליכים שמכניסים אותה (לאט) לשוק העבודה. וגם לתוכנית הכלכלית החדשה שמרגיזה את שולמית אלוני המטומטמת יהיה חלק בכך. ונקווה שגם לחוק טל. וכניסתו של חרדי ללשכת ראש העירייה תטיל עליו אחריות, ואחריות זה דבר שטוב להטיל עליהם - במקום שהחילונים ימשיכו להיות גויים של שבת שלהם.

Le Fay

New member
שולמית אלוני אינה מטומטמת

אתה רשאי לתעב אותה - זה בדרך כלל תוצאת חינוך מהבית, ונגד זה אין לי מה לעשות - אבל אל תעוות את העובדות.

rigoletto111

New member
זוהי תוצאת ניתוח הגיוני של דעותיה

למרות שאולי את חושבת שליוצאים אין הגיון משלהם אלא רק "חינוך מהבית". רמת ההשכלה הכללית של אלוני נמוכה מאד, וניכר שאת התנ"ך היא מכירה מתקצירים של ס. יזהר.

PhiloMena

New member
מאחר שולמית אלוני לא מתפקדת כרב

זה לא ממש נורא, אם אין לה ידע בגמרא (או השד יודע מה... הלכות צניעות נידה וכו'..). שולמית אלוני הייתה פרלמנטרית מ ע ו ל ה !

rigoletto111

New member
She has the full right to b stupid

that's for sure and when she became education minister she pissed everyone off and Rabin had to fire her

Kimbal1

New member
אנא ממך...

הייתי שמח אם תוכל לחלוק עמנו את שרשרת ההיקשים הלוגית שהובילה אותך למסקנה שאלוני מטומטמת. כמו כן הייתי שמח לראות דוגמאות לכך שרמת ההשכלה הכללית שלה נמוכה ושהיא לא מכירה תנ"ך כראוי.

Kimbal1

New member
כן אני זוכר

אבל לא הבנתי איך זה מוכיח לוגית שהיא מטומטמת. אתה אמרת שניתוח לוגי של דעותיה הביא אותך למסקנה שהיא מטומטמת - בבקשה, בוא נראה את הניתוח... אתה אמרת שיש לה השכלה כללית נמוכה - בבקשה, הבא דוגמאות... בלי קשר, סתם מתוך סקרנות - יש סיבה מיוחדת לכך שאתה עונה לפעמים באנגלית?

את באמת לא מכיר מקרים כאלה ?

אני יכול לתת לך דוגמאות של תלמידים שהפכו ליודו-נאצים קטנים ...

rigoletto111

New member
צודק! לא מספיק ללמד אותם את דרויש

צריך להכניס את מחקריו החלוציים של אבו מאזן על הקשר בין ציונות לנאציזם ועל האמת על השואה, לתוכנית הלימוד בהיסטוריה ובא לציון גואל

למעלה