ירושלמים תמחקו את החיוך מהפנים../images/Emo46.gif
אספרה נוראות שבעיני ראיתי אני ולא אחר בעת שעבדתי אתמול לעבודת בחירות עבור אותו האיש לופליאנסקי, בפרט בנוה יעקב ששם יש המון המון רוסים וכל זקן שאינו יודע צורת אות עברית מבקש "לחצביע רק ברקת- חני באתי רק בשבילו" [הטעויות במקור] ואותם מלאכי חבלה שחורים מציעים לו פתק של לופליאנסקי כאילו הוא ברקת, עשרות שכאלה ראיתי, ראש עיר שבא מתוך עדה מושחתת על ידי שיטות מושחתות ראוי רק הוא לנהל עיר מושחתת כזאת. ירושלמים תמחקו את החיוך מהפרצוף בליל שבת כשיסגרו לכם פאבים, תתעצבנו כשיסגרו את "אלדד וזהו", ותדעו שכל זה מגיע לכם אןסף מטומטמים שלא איככפת לו מהחיים. וגם אם כל הנבואות השחורות לא יתגשמו, ברור שלופליאנסקי לא יהיה אקטיבי בצורה חיובית, בתחת של אורי נמצא משהו שיותר מענין אותו ואת אלישיב מאשר חיי תרבות, סלילת כבישים בעיר הנוראה הזו, ועוד כהנה. למען הקהילה השחורה שעל ידה הוא נבחר הוא יבטל את כל תשלומי הארנונה לאברכים כמו בבני ברק, ואז כשלא יהיה לעירייה כסף היא תכביד את הארנונה על בעלי העסקים והמועדונים. תסבלו מטומטמים, תסבלו. שכחתם את הראש החרדי? הצבעתי למענך? אתה חייב לי את כל העולם! אתמול כל שחור שיצא וראה אותי מחלק את חומר בקלפיות ובדוכנים תבע שאתן לו איזה משהו לפחות שלש חולצות וכובע, אחרת למה הצבעתי בשבילך? הם עוד מעיזים לומר לי "בשבילך" היה שם רק אחד שלא דרש משהו הוא אמר שכבר לפני חדש הוא התחיל לעשות תוספת בניה בבית שלו בלי אישור, לופליאנסקי לא יעיז לגעת בזה, הוא אמר לי, וזה לבנתיים מספיק בשבילו. מדהים אתמול עד כמה הם היו בטוחים אתמול שהם יזכו הם מכירים את החילונים יותר טוב משחשבתם "מפגר באמת אתה חושב שיש לברקת סיכוי? נעבעך" זה פחות או יותר היה התגובה אתמול של רובם, והם צדקו. רציתם וקיבלתם ראש עיר שאולי בגלוי לא יפעל נגדכם אבל חריגות הבניה יחגגו וירושלים תראה עוד יותר גרועה מהיום עד כמה שזה אפשרי, הכבישים יתנונו ולא יענינו את אף אחד, המיסים והארנונה לסטודנטים יעלו, ואתם כולכם תרדו אולי סוף סוף מהעיר הזאת. הילכו נא בראש כפוף במצעד הגחמות של יתד נאמן, מעכשיו עורכי יתד נאמן הם הם ראשי העיר שלכם, הם ולא אותו עלם חמודות איש החסד יחליטו על כל מילימטר בעירכם כיצד הוא יראה. עד אתמול חשבתי שאני עובד ללופליאנסקי רק בגלל הכסף, היום אני רואה בזה גם אידאולוגיה, טוב לי שנדפקתם ואפילו לא שמתם לב, ותחכו, עוד יבא היום שבו כל המתחסדים האדישים למינהם יאלצו לאכול ת'חרא שלופליאנסקי ישאיר כאן והם עוד יתגעגעו לימים שבהם אולמרט היה משתין עלינו בקשת.