סליחה אבל מה זה השרשור הדפוק הזה?!?!?../images/Emo198.gif
לא יכולתי להתאפק חבורת מתחסדים! נער שזרק אבן? אתה יודע מה קורה כשאבן תמימה אפילו קטנה פוגעת באותו ב80-90 קמ"ש? אתה יודע מה זה שמישהו אח"כ שוכב שנים בבית חולים בתרדמת בגלל זעזוע מוח כשכל הפנים שלו חתוכים מהזכוכיות של השמשה הקדמית? מכירים את הפרסומת בגלגלצ על "סלע ששוקל מאות קילוגרמים" אז תחשבו שמישהו עושה את זה בכוונה לאדם השני, אזרח כמוהו על אותה יבשה כי הוא גר בישוב שבחיים לא היה עליו אף כפר פלסטינאי מחורבן אבל גידלו אותו לחשוב שהאדמה היא שלו ואדמה מסיגים בדם. חיים טובים היקר, את רוצה דיון פורה? בוא נדבר על תחושותיו של החייל, ילד בן 18-21 שנתנו לו רובה כדי להגן על המדינה וכבר לא ישן כמה ימים כמו שצריך, הוא לא מוריד את המדים בלילה כי אולי תהיה הקפצה ויש לו פטריה מרגיזה בכף רגל והוא מתגעגע לחברה שלו. חם הוא לובש מדי ב' מסריחים עם אפוד מלא כי הוא שומר עליך ועלי. יש שם גדר תייל כדי שאף אחד לא יעבור, כמו שלשכן שלי יש כדי שלא ירמסו לו את הורדים. מה היה קורה אם לא הייתה גדר? כל מי שהיה רוצה היה נכנס, כמו מסיבה בלי סלקטור שתמיד מוצפת בערסים. יש שם הרבה אנשים והוא עם רובה אליהם, למה? כי אחד מהם כנראה מחזיק סכין קצבים או מטען, שיכול לפוצץ אותך בדרך לעבודה ונכון שהאישה לידו רק רוצה ללכת לעבוד בישראל אבל אני רוצה לקום מחר בבוקר ולא לפחד. נראה לי שהשרשור מיצה את עצמו אבל הייתי צריכה לפרוק קצת עצבים. מאוד קל לצלם תמונה פרובוקטיבית השאלה היא איך מראים את המציאות באמת?