מה דעתכם על התמונה?

free2

New member
ואחרונה להיום

פה "גיבורי ישראל" מסתתרים מאבן של נער פלסטיני מה שמוכיח על עליבותם של משליטי הטרור האמיתיים .

אומי5

New member
מה התמונה הבאה?

אולי חמש דקות אחר כך כשאחד שם פצוע ראש ,שני חיילים תפסו את הנער ? מזכיר לך איזה תמונה? אז אולי הם לא סדיסטים? או שהנער צריך לקבל עיטור? אגב ה"אבן" שלך בגודל של ראש,זה הורג בקלות . אם הייתי יורה בו בטח היית מכנה אותי קלגס.

אומי5

New member
תגיד לי אתה שפוי?

אתה רואה ירי? הכותרות שלך הן בדיוק אותה דמגוגיה מכוערת שמחרבת אותנו מבפנים. כן היו לא מעט מיקרים (חלקם מול עיני) שמחבלים ומחבלות (לא חסרו מקרים של מחבלות) השתמשו בילדים כמגן אנושי או הסוואה. אזלא לא צריך לירות בילדים ,אבל גם לא לתת לכל אחד עם ילדים לעבור איפה שאסור. אגב למה פני האישה מוסתרים ולא פני הילדים? מה כל כך מעניין בפניה שיכול להפריע לתמונה הזו? אולי זה גבר מחופש? אולי .

yatusha

New member
סליחה אבל מה זה השרשור הדפוק הזה?!?!?../images/Emo198.gif

לא יכולתי להתאפק חבורת מתחסדים! נער שזרק אבן? אתה יודע מה קורה כשאבן תמימה אפילו קטנה פוגעת באותו ב80-90 קמ"ש? אתה יודע מה זה שמישהו אח"כ שוכב שנים בבית חולים בתרדמת בגלל זעזוע מוח כשכל הפנים שלו חתוכים מהזכוכיות של השמשה הקדמית? מכירים את הפרסומת בגלגלצ על "סלע ששוקל מאות קילוגרמים" אז תחשבו שמישהו עושה את זה בכוונה לאדם השני, אזרח כמוהו על אותה יבשה כי הוא גר בישוב שבחיים לא היה עליו אף כפר פלסטינאי מחורבן אבל גידלו אותו לחשוב שהאדמה היא שלו ואדמה מסיגים בדם. חיים טובים היקר, את רוצה דיון פורה? בוא נדבר על תחושותיו של החייל, ילד בן 18-21 שנתנו לו רובה כדי להגן על המדינה וכבר לא ישן כמה ימים כמו שצריך, הוא לא מוריד את המדים בלילה כי אולי תהיה הקפצה ויש לו פטריה מרגיזה בכף רגל והוא מתגעגע לחברה שלו. חם הוא לובש מדי ב' מסריחים עם אפוד מלא כי הוא שומר עליך ועלי. יש שם גדר תייל כדי שאף אחד לא יעבור, כמו שלשכן שלי יש כדי שלא ירמסו לו את הורדים. מה היה קורה אם לא הייתה גדר? כל מי שהיה רוצה היה נכנס, כמו מסיבה בלי סלקטור שתמיד מוצפת בערסים. יש שם הרבה אנשים והוא עם רובה אליהם, למה? כי אחד מהם כנראה מחזיק סכין קצבים או מטען, שיכול לפוצץ אותך בדרך לעבודה ונכון שהאישה לידו רק רוצה ללכת לעבוד בישראל אבל אני רוצה לקום מחר בבוקר ולא לפחד. נראה לי שהשרשור מיצה את עצמו אבל הייתי צריכה לפרוק קצת עצבים. מאוד קל לצלם תמונה פרובוקטיבית השאלה היא איך מראים את המציאות באמת?

mndi gold

New member
חיים הדלקת את הפורום בלי גפרור

אם בחמש שנים האחרונות הקסאמים היו יורדים על תל אביב בדיוק כמו בשדרות, אז חלק מהכותבים כאן היו מתחילים לשיר שיר אחר לגמרי.ולמי שלא בדיוק הפנים בתור יהודים אתם צריכים לדאוג לעם שלכם,אם הייתם פלשתינים בעזה ומדברים טוב על היהודים,כבר מזמן היו עושים מכם סלט אוו חומוס,,,,,תתבישו סמולנים עם ס

לפי התגובות המתלהמות כאן

נראה לרגע שזה " פורום כהנא- ברוך גולדשטיין- יגאל עמיר ותומכיו." בודדים כאן האנשים שיכולים לשוחח במתינות. בחייכם אני מאוכזב.

yatusha

New member
מאוכזב?

יש הבדל בין יגאל אמיר שרצח אדם בגלל דרכו הפוליטית לגולדשטין שהיה טרוריסט שהרג אנשים לבין חברי הפורום שלא רואים בחייל המגן על מדינתו ``נאצי`` המוביל פלסטינים לתאי גזים (יש ``מקלחות`` בקצה שלא בתמונה?)

אומי5

New member
רגע ,כל מי שלא שמאל קיצוני הוא לא מתון?

כל מי שקצת פטריוט ,ומנסה להציג תמונה אמיתית הוא כהנא? בנתיים מי שמתלהם, מכליל ,ומסיט פה זה אתה . אני מאוד מתון ,אם הייתי יפני למשל מזמן לא הייתה עזה. צא מהסרט שלך דחוף .

אם שמאל קיצוני

זה להרגיש רע עם התמונה הזאת, אז אני שמאל קיצוני. ותודה על הלינ'ץ הקבוצתי. היה נעים מאוד.

yatusha

New member
מילים אחרונות?

``דמי הוא דמה של פלסטין הכבושה``? יש מצב שתיכנס להיסטוריה... (שיט! שכחתי לחדד את הסכינים אז תאלץ לחיות...)

אלללה הוא אכבר

עדיף... ואם אפשר כמה בתולות (מתוך ה72 ) על החשבון. אני רץ למסגד..שלא אאחר לתפילת הבוקר , "ירושלמי" אתה מצטרף? שמעתי שבעזה יש מסגדים טובים.

barr1969

New member
../images/Emo26.gif זה אותנטי

חיילים שלנו מחוררים אשה על ילדיה. איפה השניה שאחרי? אה, אין שניה שאחרי, זו הרי תמונת פוטושופ, או מבויימת, הכל חוץ מאמיתי. כל כך לא רציתי להתערב בשרשור פוליטי, אבל רק לי צורם הזיוף הזה? יש פה מישהו אחד שבאמת מאמין שהייתה סיטואציה כזו, ושחייל ישראלי קשור אליה?

גם לי זה לא נראה אמיתי

ואם כן, צריך צידוק מאד מיוחד כדי לא לקבל על זה עונש חמור בצה"ל. תמונה הפוכה אם הייתה, הייתה מזכה את היורה ביהודיה (גם אם היא בת 5 שמתחבאת מתחת למיטה) ב... כל טוב ארץ פלסטינה ושדות אלה וואכבר (גן עדן וכאלה).

למעלה