מה דעתכם על התמונה?

Le Fay

New member
מצטערת, חיים. השרשור הזה נעשה כל כך דוחה,

שאין שום טעם להגיב בו. עם אנשים בהתקף זיקפה לאומית אי אפשר, ואין טעם, לדבר; לא כשהם מתנחלים, לא כשהם פלסטינים ולא כשהם יהודים מתחסדים. שיטפחו לעצמם על השכם ויתמוגגו, לא נורא. אתה צודק, הם טועים. אולי יעודד אותך להתבונן בתהליך ההיסטורי הרחב שהמדינה הזאת עברה בשישים שנים: לומדים מטעויות, רק לאט להחריד, ורק אחרי שמשלמים מחירים איומים.

ציפיתי מ"אנשים (לכאורה)חושבים".

איזו שהיא מתינות - חשיבה-או לפחות דיון מעמיק... במקום זה נפתחה עליי מלחמת תמונות מטופשת בתוספת פילפולי סרק שרק בחורי ישיבה לשעבר יכולים להתעמק בה מה חשבתם שאני גר בשוויץ?? בבלגיה?? קיבינימט גרתי בהתנחלויות 3 שנים!!!!! ושירתתי בקו התפר 3 שנים !!!!!(בהתנדבות משטרתית עם לוחמי מג"ב) אז אל תזייינו לי את השכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל כנראה את צודקת, ה"אין עם מי לדבר" שאנחנו כל כך אוהבים לומר עליהם ,בכלל מתחיל כאן אצלינו ואפילו עם אנשים(כמו כאן בפורום) שציפיתי מהם לאלוהים אמיתי אנושי, ולא דתי מתלהם.

אומי5

New member
בא תראה לא עם מי אפשר לדבר.

את הטיעונים שלפיהם אנחנו אשמים במצב יכול לטעון לפני 15 שנה ,אז עוד לא ניסינו לעשות איתם שלום ,ויכולת להאשים אותנו באטימות עד מחרתיים. כיום אחרי שאנחנו לימודי הסכמים כולשים ,שבכל אחד מהם אנחנו נתנו המון והם פישלו,הטענות שלך חסרות בסיס . פנינו לשלום ,ביצענו כל מיני מהלכים (פינינו לא מעט חלקים מהגדה) והם השיבו בהמשך לחימה. אז שילכו קיבינימט ויעמדו יופי בתורים . אולי התמונה דומה אבל שנינו יודעים שאף יהודי לא עשה פיגועים בגרמניה. אני לא יודע מה עשית עם המגבניקים (שלא ידועים באובר הומניות) ,אני יודע מה ראיתי בסדיר ומה עברתי במילואים ,ותאמין שהמשפט "אף אחד לא רוצה שלום כמו מי שראה את המלחמה " כל כך נכון. אבל אני יודע ,שהתרפסות ומתנות לפלסטינאים לא יביאו שלום אלא את ההפך .

boten d

New member
מתנצלים באמת שזה לא הפך לשרשור הזדהות

עם סבלם של הפלסטינאים התמימים וקשיי היום.... תן לי לצטט מישהו: "ציפיתי מאנשים (לכאורה)חושבים איזו שהיא מתינות - חשיבה-או לפחות דיון מעמיק... במקום זה נפתחה עליי מלחמת תמונות מטופשת" להזכירך: מתינות + מלחמת תמונות מטופשת - זה אתה שפתחת את השרשור עם תמונה המזכירה כביכול את השואה. לא כל אדם שלא מסכים איתך הוא ישר חמום מוח שרוצה להרוג את כל הערבים. עם כל הכבוד, עלו פה טענות (לגיטימיות במסגרת זכות הדיבור) ואתה רק הפטרת "ציפיתי מכם ליותר" צר לי, ציפיתי ממך ליותר.

אפשר לומר כי כולם צודקים

הצד "יפה הנפש", הצד הימני קיצוני והמרכז ואלו שמעט ימינה או שמאלה מהמרכז וכן הלאה. הבעיה היא במשהו אחר לגמרי, במוח שלנו. מרבית חברי (החילונים) שייכים לשמאל ובהם גם שמאל קיצוני ועדיין אין בהם אחד שלא התגייס ליחידות חי"ר או ליחידות מיוחדת ועשה שירות מלא כולל קצונה, זה מאוד פשוט אם אתה רוצה לשנות תתגייס תהיה שם תעמוד עם הביצים הגדולות שיש לך מעל דפי הפורום שם ואולי אתה (בשונה מאותו חייל) תפעל בצורה יותר הומנית לטעמך (ואולי גם לא). בדרך כלל אני יותר נחמד, פשוט נמאס לי לשמוע דיבורים על כמה כולם לא בסדר, ויותר מזה נמאסה עלי העובדה שבמדינתינו הקטנה 7,000,000 תושבים, ראשי ממשלה, שרי ביטחון ומאמני נבחרת... לא טוב לך, לך תשנה!!! ושלא תבין לא נכון, אין לי מושג מי צודק, אבל עד שלא אעמוד באותה הסיטואציה לא אשפוט את אותו חייל על מעשיו.

uri80

New member
../images/Emo41.gif לא, הוא לא צודק.

ולא כולם כאן טועים. הנסיון הזה לרמוז להשוואה שלנו עם הנאצים הוא נלוז ולמעשה מחפיר. הרי אפילו את תמהת לרגע "האם יש מקלחות בקצה"? לא, כי אין. כאן לא גרמניה והשנה היא לא 1939. חמלה כלפי האנשים שם? ישנה אבל אלה שמתעלמים מכל מה שגורם לתמונה הזו חוטאים ומחטיאים. הוא טוען בתגובה שלו שלא נתקל בקולות שפויים כאן? מוזר. אני דווקא ראיתי כמה וכמה. "אבותינו שהועלו על המוקד, אשר נסחבו למרתפי האינקוויזיציה, אשר נשחטו במאכלת הקוזקים, הייתה להם הכרה מוחלטת, שיש להם עסק עם פריצי חיות. הם ידעו שאין להם כח נגד פריצי החיות, אבל אף רגע לא חסרה להם הכרת צדקת הם. המעציב והמביש בייסרונו, אנו, הוא שכמה מבני דורינו חסרה להם ההרגשה החיה של צדקתנו המוחלטת" את המשפט החשוב הזה למעלה לא אני אמרתי. היה זה ברל כצנלסון, ואת יודעת מה? כמה שהוא צדק.

free2

New member
צודק לגמרי ------->

אכזריות בלתי נתפסת לדכא לאיים וגם לחסל אוכלוסיה חפה מפשע למשל בתמונה: מטווח על נשים וילדים שגם הם כמובן פעילי טרור

אומי5

New member
למה סדיסטים?

יש לך דרך יותר טובה לעצור ? יש לך מושג מי העצור ? אולי הוא מחבל ידוע? אולי הוא הרגע זרק אבן?

חתיכת זבל

ככה צריך לנהוג בהם. מה לעשות שלפעמים במצבים מסוימים אנשים מסוימים לא מעריכים ולא מבינים רצון טוב ואז יש לנקוט באלימות!!!כן אלימות!!אי אפשר כל הזמן להישאר עם ידיים שלובות,לקבל כאפה ולהגיש את הלחי השנייה. ואתה,פציפיסט בפעולה שיגרתית.אתה יודע להתלהם על כל חייל במחסום אבל מצד שני לא עושה כלום למען הצד השני אלא רק יודע להתלונן. לא יודע מה איתך,בשבילי התמונה הזו יותר טובה מפורנו

free2

New member
בני אנוש?

לגזול את פת לחמה של פלסטינאית עניה וקשת יום זה מגן על אזרחי ישראל נכון ?

אומי5

New member
ושוב

מה התמונה שלמה? איזה מחסום אולי היא עקפה? מאיזה בית חשוד היא באה? איפה היא קטפה את זה? אל תסה לספר לי שאנחנו כל היום מחרימים שקים לנשים זקנות ,כי שנינו יודעים שזו לא המציאות.

למעלה