מה דעתכם על התמונה?

Le Fay

New member
למה, יש מקלחות בקצה?

זה מכוער ומרושע, אבל פקשה לא להיסחף.

אפילו מקלחות אין.

לא ניסיתי להשוות , רק אמרתי שזה מזכיר לי משהו, ואכן זה מזכיר... רוצה תמונות מהאתרים אחרים? יהיה לך קשה לראות את ההבדל !!! זה פשוט מדהים אותי איך הפכנו (כחברה) קשוחים ומחוספסים, ולכן גם לא ממש הייתי בהלם השבוע כשהראו את התמונות של רוכב האופניים שנהרג בכביש החוף (ולפני כחודש את רוכב האופנוע ביהוד) איך ש"לא מזיז לנו" כשאפחד לא חשב לסייע לנפגע. אכן הכיבוש משחית!!!! (וכמובן כשמוסיפים לזה את התרבות המושחתת חסרת החמלה והקפיטליסטית שלנו=שילוב מנצח.) ותקראו לי איך שאתם רוצים. רק אל תזיינו לי את השכל עכשיו "הם עושים פיגועים"... ו"לך תגור בעזה".. תמונה אחת שווה 1000 מילים.

ברשות על ראשך . ר' חיים

התחושה שאנחנו היהודים תמיד צודקים ואנחנו המסכנים הכי גדולים ורק לנו מגיע. היא מן הידועות של החברה הישראלית כולה . וכל האלו שמקשקשים על הבעיות של החרדים . שהם לוקחים כסף . לא עושים צבא וכ"ו וכ"ו . אני תמיד עונה שעד שלא נפתור את הבעיה העיקרית של המדינה . עד שלא נפתור את בעית הכיכוש המשחית לא נוכל לפתור שום בעיה אחרת . נקודה . ובאותו עניין של הצדקנות אני מוצא גם לגבי סוריה שכידוע סוריה הציעה ומציע ב5 שנים האחרונות אין ספור פעמים משא ומתן לשלום. ומי מתעלם ? אנחנו . אני בטוח שהרבה מאוד אמהות יהודיות עוד יבכו על המדיניות הזאת ... האם נלמד את הלקח ? לא בטוח . "עם נבל ולא חכם" . כבר משה רבינו אמר את זה על היהודים . ומשה רבינו לא היה אנטישמי .

כיבוש משחית..

תעשו לי טובה אל תזינו בשכל..בפרט בלי קונדום.. זה אולי מזכיר לך תור למחנה השמדה..אבל זה לא. לי הם מזכירים כל יום נאצים..נו אז מה הקשר..?תמונה שווה אולי אלף מילה..השאלה מאיזה זווית צילמת אותה.. ומאיזה זווית אתה בוחן אותה..

צודקת בהחלט

הזווית היתה לא ממש אסתטית. יפוטר הצלם לאלתר !!!!!. מזל שבעולם רב הערוצים תמיד אפשר לזפזף והכול ממשיך כרגיל. <<< אני גרתי בהתנחלות בעבר, כך שאי אפשר להאשים אותי כתל אביב סנוב ומנותק >>>>>

אני לא מדברת על זה ואתה יודע...

אני לא מחפשת יופי ואומנות בצילומים כאלה.. ואין לי בעיה להסתכל למציאות בעיניים... רק שכל אחד רואה את המציאות אחרת לכל אחד יש מציאות שונה.. כמו שלכל מטבע יש שני צדדים.. ולכל תמונה ששוה אלף מילים..יש תמונה שלא ראית שאולי שווה יותר...

אכן ראיתי תמונות גרועות מאלו.

והמציאות שאני מדבר עליה היא בלתי ניתנת להמשך, מכל זווית אפשרית,היא מכוערת מאוד.

rigoletto111

New member
התמונה תהיה הרבה יותר מרהיבה כאשר

נצא משם, ותוכל לצלם את החמאסניקים זורקים את יריביהם מהקומה ה15.

"עם נבל ולא חכם"

ואני אומרת זאת במשמעות ההפוכה. מאז ומתמיד היתה ליהודים נטייה לחשוב שאם הם "יעברו צד" ויחברו לאויבים הם יינצלו והמלחמות "יפסחו" עליהם. ואני לא צריכה להביא דוגמאות למה שהיה בסוף, נאמר כבר הכל. תכניסו לעצמכם לראש, אי אפשר לעשות איתם שלום, ההרג טבוע בהם(קחו כדוגמא את מלחמת האחים האחרונה בעזה) ולהשוות את "הכיבוש המדכא" שלנו לשואה? איפה הגבול? אנחנו מנסים למנוע מהם לטבוח בנו, איזה יהודי בדיוק ביקש לרצוח גרמני?

לא השוויתי.

נא לקרוא את ההודעה שלי שוב. אמרתי שזה מזכיר לי וזה אכן... כל נסיון ליפות את ההתנהגות שלנו לא תצלח, גם לא סיסמאות של " ההרג טבוע בהם" ושאר פניני מרזל ודומיו. אנחנו כובשים והם רוצחים האחד לא סותר את השני,אפשר מקסימום לשחק את משחק המשל של "הביצה והתרנגולת" מי קדם למי..

לאמא חופשייה

ואם סוריה כן אפשר לעשות שלום ? הרי גם מנחם בגין החזיר למצרים את סיני בשביל הסכם שלום והפסקת אש ומאז אין מלחמה עם מצרים וגם עם ירדן -מדינת ישראל חתמה על ה סכם שלום . אז למה עם סוריה אנחנו נמנעים לעשות שלום ונמנעים מלהחזיר להם את רמת הגולן שגם הוא נכבש במלחמת ששת הימים [ביום החמישי והשישי למלחמה ] . מה התירוץ שלך הפעם ? ואם תפרוץ מלחמה הרי יהיו הרוגים ,פצועים ,שבויים הלם קרב חיילים שהשתגעו ונזק כלכלי של מיליארדי דולרים . מה אז ??? אחרי המלחמה עם סוריה יהיו הרבה מאוד הפגנות [שיכול להיות שתחליטי ללכת לאחת מהם ] שבו יטענו המפגינים שהממשלה אשמה כי היא לא בדקה את הערוץ הסורי...

אומי5

New member
זה לא שלום

אם סוריה רוצה שלום שיעשו שלום ,הגיע הזמן להפסיק עם הטעות ההיסטורית של שלום תמורת שטחים . סוריה צריכה את השלום הזה לא פחות מאיתנו ,הם רוצים שלום ,באו נעשה שלום. אנחנו כבשנו את הגולן אחרי שנים של הטיית מים ,הפגזת ישובים ,והטרדות ,אז שילכו לחפש את מי לשכנע . היחידים שיש אישהו בסיס לדרישה שלהם לשטח אלו הפלסטינאים שגם הם מוזמנים אחר כבוד לעבור לירדן ,שאחרי הכל היא מדינה פלסטינאית ....

מסכים איתך בכל מילה אבל אני לא מבין

מה הקשר בין כל מה שאמרת לקפיטליזם? מה הקשר בין חוסר חמלה לקפיטליזם? אתה חושב שישראל יותר קפיטליסטית מאנגליה גרמניה?. תפסיקו לקשר את כל הדברים הרעים לקפיטליזם. וגם אנחנו אפילו לא קפיטליסטים היינו מתים להיות קפיטליסטים....

אומי5

New member
מעריך אותך על זה.

תחלס קל להיסחף שמאלה ושמאלה ,טוב לראות אחרי כל הויכוחים של הימים האחרונים שגם לך יש גבולות....

גם לי.

היום כשעברתי ליד מחסום, בדיוק הבזיקה לי במח תמונה דומה; יהודים מושפלים מבקשים לצאת מהגטו, וחיילים מבזים אותם ומתעללים בהם. זה נורא בעיניי שאנו גורמים (מאילוץ?) לאחרים את אותו הסבל שעברנו אנו. מזכיר? כן. אך אין מקום להשוואה.

למעלה