מה דעתכם על התמונה?

אומי5

New member
עדיין אנחנו הרבה יותר אנושיים מהרבה עמים

וגם מהנהורים שבהם. תראו לי עוד עם ששולח סיוע הומניטרי לאויב שלו ולבני עמו ,מעזה ועד אינדונזיה. תראו לי עוד עם שלא תולה או אוסר לפחות אזרחים שתומכים בגלוי באויב יום יום שעה שעה. תראו לי עוד עם שמפוצצים לו כל כך הרבה אוטובוסים ,והוא עדיין נותן לאזרחי איוב לבוא לעבוד פה. תראו לי עוד צבא שמסכן את החיילים שלו בשביל חיים של אזרחי אויב באזור קרב (בינת ג'בל). אנחנו לא רשעים אנחנו פשוט טיפשים.

אין דבר כזה צבא מושלם

זה שהצבא שלנו מוסרי (יחסית) לצבאות זרים. עדיין לא מטהר את הדברים המגעילים שעדיין קיימים.

uri80

New member
אם כבר דמגוגיה זולה, לפחות תעשה את זה טוב

מה זה מזכיר לי? זה מזכיר לי שהחמודים האלה שם ממשיכים לירות טילים על ערים בישראל מחורבות הישובים שלנו. שינסו לגדל שם משהו? להפריח את השממה? הצחקת אותי. רק דם והרס ותמרות עשן הם מבינים. ואם בדמגוגיה חשקה נפשך, מדוע אתה מתעלם מהצד השני? הנה תמונה בשבילך

mnm6

New member
ממש רחמנות אבל

חבל מאד שאלו מחבלים מהפתח ,שבורחים מהחמאס ואנחנו מצילים את החיים שלהם,בזמן שאנחנו צריכים להישמר שהם לא יעשו פיגוע נגד חיילים אין מה להגיד ממש 1944

חיפשתי קול אחד שפוי

לשווא.(חוץ מישראל תשמב) נמשיך לרמות את עצמינו עוד ועוד... כשהנכדים שלנו או הנינים (אם תהיה מדינה עד אז) ילמדו היסטורייה הם גם יתרצו תירוצים עוד ועוד בדיוק כמו הסבים שלהם כאן בפורום. סוף הדיון העצוב.

711

New member
זה בשביל למנוע תמונה כזו

בסך הכל מדובר בפלשתינים שעומדים בתור בנקודת הבדיקה במחסום הכניסה לישראל,בתקופה שעוד נתנו להם לעבוד פה. כן והחייל נכנס קצת ללחץ,ובגלל תמונה כזו יצאנו מעזה ועכשיו הם מתבשלים במיץ של עצמם

למעלה