מה דעתכם על התמונה?

כאילו שאף פעם נשים או ילדים לא העבירו

חגורות נפץ, אתה באמת לא מבין למה החייל לא נותן לאשה עם הילדים להתקרב אליו, אם זה לא הגנה עצמית אז אני לא יודע מה כן, אחרי שאישה בהיריון אם אישור מעבר לישראל בגלל מחלה ברגל ניצלה את האישור כדי לפוצץ את עצמה במחסום ארז, אתה לא מבין למה לא נותנים להם להתקרב, שלא נדבר על הילד בשכם שניסה להבריח חגורת נפץ....

להביא איתי מאבטח אישי לטיש?

או שתשאירו אותי בחיים? <<<חיים מחכה ל"התחכמות בנוסח, "יותר מסוכן אם תסתובב בעזה"... בחיי שזה יהיה גאוני>>>

אי אפשר להתאפק

איזכור השואה במתכונתו הזוועתית דווקא באה מחברינו המפונים בגוש קטיף כששמו "טלאי צהוב" על דש בגדם אז לפני שאתם מתלהמים על ההשוואה (שמעולם לא נעשתה אלא הודגשה כ"מזכירה לי משהו") שלי בידקו עצמכם קודם. ויאלללללללה דייי מיצינו את הפאקינג נושא.

אומי5

New member
מה כל כך מה ראתה מתקפל ?

להזכירך מתיישבי גוש קטיף לא עשו פיגועים (אף אחד מהם ,ואל תפיל עליהם שטויות שעשו אנשי יו"ש) מתיישבי גוש קטיף עברו טרנספר מיותר ואכזרי כדי לרצות את המסכנים שלך.

בנילה 1

New member
היי

לי זה מזכיר משהו; שיש כמה אנשים שרוצים להרוג אותי וגם אותך חיים טובים! ונזכרתי שיש אנשים שאוהדים את הרוצחים הללו..

צר לי חיים, אבל לאחר קריאת כל השרשור.

בכל מה שהאשמת את האחרים, אתה החוטא הראשי. אתה או זה שמשתמש בדמגוגיה (זולה או יקרה זה לא משנה). אתה הוא זה שמשתמש בסיסמאות. אתה הוא זה שלא העלה לשרשור טיעונים לוגיים ו/או מתקבלים על הדעת. אמרת שחיפשת לשווא קול שפוי, היו כאן הרבה מאוד קולות שפויים חכמים ולא מתלהמים. נכון, הם התנגדו לדעתך. (למרות שלא ממש הבעת אותה) לעומת אותם טיעונים, הצגת תמונה לא כ"כ אובייקטיבית, ולצידה הכיתוב "אנחנו הכובשים", אינה נחשבת בעיני, להצגת טיעון הגיוני ומלא. בעיני, ההודעה שלך, היא תוצר של "שלום עכשיו" שהצליחו להכניס למיינסטרים הישראלי, שלא "מגניב" להיות בעד הכיבוש, וכן "מגניב" להיות נגדו. זה בכלל הפך להיות מאוד קול היום בסביבות ת"א המפאיניקית להיות נגד הכיבוש, למרות שהם הכובשים הכי גדולים. בכ"מ מה שיצא מכל הסיפור הזה זה שאיך שלא תסתכל על זה, השמאל מסריח, גם אם הוא כובש, וגם אם הוא נגד הכיבוש.

לדעתי

מי שבנה להם את הגגון נגד השמש היה יהודי, סתם ניחוש פרוע שלי , אין לי מושג אם מה העובדות.

mndi gold

New member
העובדות

על בניית הגגון החליט קצין מאוד בכיר בצה"ל באגף כלשהוא בחיל המודיעין ששמו יוסי וזה כנגד הגשם והשמש,כמו שהסברתי הטור שאתם רואים זה בדיקה שיגרתית של כניסת פועלים לישראל,במסגרת בדיקה זו נתפסו מאות מחבלים במשך השנים. מאז צה"ל שיפר את המעבר עשרות מונים לנוחיות הפלשתינים.כן אני מודע לזה שרוב מוחלט של הפלשתינים לא עוסקים בטרור,אבל כמעט כולם שונאים אותנו שנאה מוחלטת,ולאיזה שכונה שאתה חיים ידידי תכנס בעזה או בגדה המערבית, הפלשתינים יעשו בך לינץ אכזרי ביותר,והם עשו לינץ לא מעט פעמים. יצאנו מעזה והם יורים ללא הרף רקטות על שדרות,והם לא יפסיקו עד שהם ישתו את דמך אישית. ונכון כיבוש מצטלם מאוד לא יפה,אבל תמונות שלי ושחל תלוים על עץ גם לא מצטלם יפה,

מותר לי

New member
מנדי...

מאיפה אתה יודע שברגע שאתה נכנס לשכונה פלסטינית מיד יעשו לך לינץ' אכזרי? ומאיפה העובדות ש"כמעט כולם שונאים אותנו שנאה מוחלטת"? אפשר בבקשה סטטיסטיקות? מה שאתה אומר זה מאד מעניין, אחרי שקראתי את דבריך ניגשתי למראה לבדוק שאין עלי צלקות מאיזה שהוא לינץ' שאולי בטעות עשו לי פעם, ולייתר ביטחון גם הרמתי טלפון לכמה מכרים פלסטינים לוודא שהם עדיין זוכרים אותי ושמחים לשמוע את קולי... בקיצור, ידידי, חדל דיבורים, דבר בסטטיסטיקות.

יש בכל תקופה סטיסטיקות שמביאים בטלויזיה

בכל הסטיסטיקות שראיתי עד עכשיו למעלה מ70% תומכים בטרור.

מותר לי

New member
ומה לגבי השאלה הראשונה?

מעניין באמת את מי שואלים על הטירור... הסתובבו בעזה ושאלו? או ששאלו גם בגדה? האם הלכו לשאול גם בכפרים המרוחקים? או שנכנסו לתוך ג'נין ומשם הביאו את הנתונים? שאלו גם את המבוגרים והזקנים שבינהם? או רק את הצעירים המתלהמים? אישית אני מכירה מספיק פלסטינים מהגדה בשביל להבין שלמישהו יש אינטרס לעוות את הנתונים האמיתיים. אבל- עזוב... מי אני שאפריע לכם לבכות "אכלו לי שתו לי"

yatusha

New member
איכפת לי היקר

סטטיסטיקה פשוטה: אני גרה בהתנחלות, מספר הפעמים שזרקו אבנים ובקבוקי תבערה בעשור האחרון על מכוניות ישראליות הוא אין ספור ולעומת זאת מספר הפעמים שנזרקו על מכוניות פלסטינאיות שואף לאפס... ילדים ונשים מהכפר הסמוך מסתובבים סמוך לכניסה לישוב ללא חשש אבל לא נראה לי שהיית יכול לראות יהודי בודד בכניסה לכפר... תגיד לי בכנות, האם אתה מרגיש בנוח להיכנס לכפר פלסטיני לבד? שכן שלי הרגיש ונרצח ולא באיזה כפר קיצוני אלא על כביש ראשי עם חנויות עם שלטים עלגים בעברית.

מותר לי

New member
אני ../images/Emo68.gif

וגם אני גרתי בהתנחלות... אצלינו לא זרקו אבנים, לא בקבוקי תבערה, והיו מספיק יהודים שהגיעו לכפר הסמוך... כן, גם בודדים (לקפוץ עם האוטו לקנות כמה דברים לבית זה מספיק בודד?) הסיבה היחידה שלא הגעתי לכפר בגפי היא שאין לי רכב. אבל בהחלט הרגשתי שם בנוח בדיוק כמו שהאנשים שהתארחו אצלי בבית הרגישו בנוח.

yatusha

New member
בעבר

גם אצלנו זה היה ככה עד שזה התפוצץ לנו בפנים בתחילת האינתיפדה השניה.

לא מדוייק, בחייך

חברון היא אולי המקום היחיד בארץ בו ערבים נאלצים למגן את בתיהם. לרוב, היהודים הם אלו שממגנים, הם אלה שנפגעים.

מותר לי

New member
מותק, אני לא גרתי בחברון

והבית שלי היה רחוק מלהיות ממוגן... באיזור שגרתי בו אף אחד לא היה צריך למגן את הבית שלו מהסיבה הפשוטה שאף אחד לא פגע ולא נפגע.

למעלה