מה דעתכם על התמונה?

711

New member
אורי אתה ממשיך להרגיש השוטר של הפורום

תרגיע את עצמך עם מקלחת קרה,ותן לי להסתדר לבד עם מותר לי.

uri80

New member
נראה ששוב שכחת להחליף ניק. מאמץ כל העניין הזה

הא? מוזר במיוחד כשבשרשור אחר אתה טורח להגיב לקלידוסקופ, לשבח את כתיבתו (ובצדק) ואז אץ רץ לשנות ניק ולשבח אותו מחדש עם תגובה קצת שונה. כשאתה טורח לדבר עם עצמך זה בכלל הופך את זה למבדר יותר. הרבה מאד זמן פנוי, הא? דרך אגב, נראה לי שאני די רגוע יחסית. עד עכשיו התרשמתי שיש כאן אחרים חמומי מח שממהרים להכריז על אחרים כבוגדים ועוכרי ישראל, או קופצים במקום ועושים גלגלונים אם מישהו רק טורח להשוות את הרבי מלובביץ' לזנזונת.

מותר לי

New member
תודה באמת...

זה מאד מאד קשור למה שאני אמרתי למנדי או למה שמנדי השיב לי. נכון? והיית ממש ממש חייב לכתוב את זה, סתם כדי לראות עוד מישהו ש"נדרס" בתוך גלגלי המילים שלך. המשכתי לכתוב, ומחקתי... אני לא ארד לרמתך ולא אמשיך לדון בשום נושא שהוא. ותודה שגרמת לי להבין מי הוא האיש מאחורי המסכה. שבת שלום!

laife

New member
רק עכשיו הבנת?

אל תשכחי שמדובר במישהו שחושב שלהיכנס לפאב בליל שבת עם שטריימל זה דבר הגיוני ושצריך לקבל אותו בחברה עם כזו התנהגות.

ולא זו בלבד

אלא גם אוכל צ'ונט וגפילטע ועוד מעז להגיד בקול שזה טעים יאמיייייייייייייייייייייייייייייייי.

עם כל הקושי שבתמונה......

זה הרע במיעוטו בתנאים הקיימים.נקוה לימים טובים יותר עם השכנים.

הצבא משחית אותנו

הכוננות התמידית למלחמה. הכיבוש בשטחים. הלגיטימציה לעוד אלימות. היד על ההדק. החיים על החרב. כל מה שנהפך לשגרת חיינו הורס את החברה הישראלית לא פחות מהחברה הפלסטינית. בלא לזלזל בסבל של הפלסטינים. אנחנו אזרחי מדינת ישראל וחיילי צהל סובלים לא פחות. כדי להכשיר נערים להרוג אנשים ביום פקודה. לשלוט. להשפיל, להרוס לזלזל בזכויות אדם. הצבא בראש ובראשונה דורס ברגל גסה את כל זכויות האדם הבסיסיות של חייליו . כדי להכשיר לוחם להשפיל קודם צריך להשפיל אותו. הצבא שהפיקוד העליון שלו נותן את הסכמתו בשתיקה למפקדים צעירים וחסרי ניסיון בחינוך להתעלל. להשפיל. ולטרטר. להכניס לחיילים שחיי אדם זה דבר של מה בכך. הצבא שמקבל התקציב הכי גדול במדינה ובסיסיו נראים כמה מעברה. לא יכול להרשות לעצמו לבנות אולם ספורט לחיילים וצריך להפעיל את חיל השנור - האגודה למען החייל כדי שהיא תממן את זה. הגוף הכי מסואב הכי בזבזני. הכי מושחת. שמתיימר להיות כור היתוך. ומחנך לאומי גורם לחיילים לצאת מהצבא מושחתים ולהשחית את המדינה.

עדיף היינו לוקחים את מה שהציעו לנו באוגנדה

והיינו יושבים בשקט ושלווה איש תחת גפנו ותאנתו בלי ערבים ובלי חרדים, ואני לא אומר זאת בציניות.

uri80

New member
אבל עם ילידים שהיו מגרשים אותך ממקום אליו

אינך שייך, ובצדק.

אולי עדיף להלחם מול כמה ילידים

מאשר מול מיליארד ערבים פאנטים דתיים, לטווח הארוך זו מלחמה חסר סיכוי.

הזמנים השתנו

אחרי השואה נוצר צורך לאומי להקים מדינה לעם היהודי. כדי לנגן על הרגשות היהודים השכילו מנהיגי הציונות להתעקש על מדינה בארץ ישראל. (דבר שאגב שאגב השתלם מאוד מאוד.. ישראל קיבלה מקום המדינה סיוע של כ 250 מליארד דולר! שתבינו את היחס.. התוכנית לשיקום אירופה אחרי המלחמה עלתה 100 מליארד דולר. ) סוף מלחמת העולם השנייה שלטה בעולם הלאומיות. כיום הזמנים השתנו. היום כל הכדור זה כפר גלובלי. אנשים רוצים איכות חיים ושלום ולא משנה איפה. העיקר עם אנשים שנעים לגור איתם. שמאמינים בדמוקרטיה חופש ופלורליזם. אפילו מדינות אירופה לאחר אלף שנות מלחמה זו בזו מבינה שעבר הזמן של הלאומיות ובונה את האיחוד האירופי ``עבר זמנו בטל קורבנו`` הגירסה המודרנית. עידן הפוסט ציונות הגיע מהר משחשבנו. נכון שעדיין לא נעלמה מהעולם הקיצוניות והגזענות וזו הסיבה שעדיין צריך מדינה - בסיס חירום ללאום שלנו. אבל לא בכול מחיר. אם בארץ הרוב (הדתי) מחפש מלחמת קודש אין מה לחפש פה. ארצות הברית אנחנו בדרך.

אומי5

New member
מילא לכבוש ארץ שקשורה להיסטוריה שלך

אבל ללכת לכבוש ארץ לא קשורה רק בגלל שהקולוניליזם לא רואה במקומיים ברי זכות על ארצם? יש לך קשר לארץ הזאת ,קשר היסטורי ,מה לך ולאוגנדה? לך כבר לאמריקה וזהו.

אני מדבר על מדינה יהודית

ולמה צריך מדינה יהודית? בגלל שהאנטישמיות עדיין פורחת בעולם, ועם כל הכבוד לאמריקה היא לא ארץ היהודים ולא תאפשר מקלט חופשי ליהודי באשר הוא.

אתה גועל נפש

איך אתה יכול להשוות בין מחסום למחנה השמדה חתיכת נבל,כשמפוני גוש קטיף ענדו טלאי כתום כולכם צעקתם 'זילות השואה זילות השואה'(וגם אני חושב שזה לא היה במקום) אבל כשחייל במחסום משליט סדר כדי שאתה!לא תיפגע אתה מתחיל לעשות כל מיני השוואות למחנות השמדה.צבוע. פוסט-ציונות עלק

למעלה