לקראת פתיחת העונה

זה ברור שהשיטה שם דפוקה מיסודה..

הרי רוסיה היום היא אחת הליגות החזקות באירופה (לדעתי נאבקת עם הספרדית והיוונית על תואר הליגה הכי טובה באירופה) ובכל זאת יש לה רק קבוצה אחת במפעל..זה בזיוני! לדעתי לרוסיה,יוון וספרד צריך לתת 4 נציגות כל אחת ואת שאר הכרטיסים לחלק באמת לקבוצות הכי חזקות ביבשת (ריטאס,מכבי,פנר' אולקר וכו'..) אין טעם להשקיע כסף בקבוצה אירופאית כי הכדורסל פה לא מאוזן..הכל פה שוק..הרי אם יבוא מישהו עם כסף וישים אפילו לז'לגיריס תקציב של 35 מ' דולר אז אוטומטית היא תהפוך לאחת החזקות ביבשת..אבל אין מספיק הכנסות בשביל להצדיק סכום כזה.. מערכת השיווק מNBA היא אדירה! מרצ'נדייז,שידורים,קהל וכו'..זה משהו שאין באירופה.. מספיק לראות איזה עלוב ניראה טקס הגרלת הבתים ביורוליג בשביל להבין את הבעיה.. תאכלס עדיף להשקיע מלא כסף בקבוצת NBA חלשה ולהנות מהכנסות מאשר לשים חצי מהכסף הזה על קבוצה אירופאית טובה שלא מכניסה כסף (אולימפיאקוס לדוגמא שהאולם שלה זה ביזיון או הקבוצות הרוסיות מלבד צסק"א שלא מביאות הרבה קהל)

STEVE NASH

New member
בכלל,מילווקי היא חרא קבוצה

לא משנה איזה שחקן היא תביא, היא תישאר חרא קבוצה. זה חוק טבע כזה, מילווקי וחרא, מילים נרדפות.

סקיילס ישתגע

עם צ'ארלי וי ורידנאור שלא שומרים, ועם שורה של שחקנים אפטיים. יש פוטנציאל, אבל אין הרבה יותר מזה. יאבקו על הפלייאוף, אבל לא יגיעו.

Or Amit

New member
חתיכת קבוצה אניגמטית מבחינתי

מצד אחד קבוצה מאד סימפטית, מצד שני אולי סימפטית מדי כדי להספר. רד, בוגוט, ג'פרסון וצ'ארלי וי זה חתיכת כח אש. סשנז (מוקדם להגדיר אותו כאובר-הייפד?) ורידנאוור הם שניים מהרכזים האחרונים עם מנטליות pass-first אבל עדיין משהו מונע ממני לספור אותם באמת. מצד אחד קבוצה שאני לא אתפלא אם תגיע ל45-48 נצחונות, מצד שני אני לא אתפלא גם אם ייתקעו על 30-32.

ikrmr

New member
זה מופיע בסקירה הקצרה על קליבלנד

בס"ד ושם כתוב שישנן שמועות שלברון פוזל לעבר הנטס שיעברו בקרוב לברוקלין.

rapgamer4ever

New member
פייבוריטים כבדים ביותר לנצח את המזרח

נכון לעכשיו אני רואה קבוצה אחת שיכולה בכלל להפיל אותם במזרח- קליבלנד. כמובן שפציעה יכולה לשנות הכל וגם יש לי הרגשה שתהיה כזאת, ובוסטון תצטרך לעבוד קשה יותר מאשר שנה שעברה בה הבטיחה ריאלית את המקום הראשון בליגה בערך בינואר. נכון לעכשיו אני רואה אותם באנקר מול כל קבוצה במזרח פרט לקליבלנד כאמור. מה זה אומר? שאני חושב שיש להם מעל 60% להגיע לגמר הליגה.

בוסטון

לשלישייה יש בדיוק עוד שנתיים טובות לתת עד שמוטיב הגיל והכושר יכנס כמוטיב מרכזי הם באמת תלויים בבריאות של הכוכבים ובהתפתחות של רגון רונדו כדי להשאר בטופ של הליגה (במזרח לפחות השנה הם אמורים להמשיך לשלוט ללא עוררין) ממשחקי ההכנה של הסלטס שראיתי ,רונדו עדיין לא סיגל קליעה אמיתית כך שכאיום לסל הוא עדיין לא שם . טוני אלן נתן כמה משחקי הכנה מרשימים ביותר - צפוי להיות השחקן השישי מהספסל ולספק את הסחורה לא יתקשו להגיע לגמר אבל העומק של הלייקרס נראה לי גדול גם על הכתפיים של גארנט

STEVE NASH

New member
לא רואה הרבה בעיות

הסלטיקס עדיין רמה אחת מעל המזרח, ופחות מגמר המזרח יחשב כסנסציה לדעתי. אם יש קבוצה שיכולה לאיים עליהם היא קליבלנד, שלדעתי תגיע לגמר מול הסלטיקס.

ikrmr

New member
אפשר להמר שיזכו אם ישחקו כמו בשנה שהייתה

בס"ד אפשר בהחלט להמר שאם הקבוצה תישמר מפציעות משמעותיות, תשחק בהגנה ובהתקפה וביכולת הקבוצתית כמו בשנה שעברה, ותמשיך לבוא תרומה משמעותית מהספסל, ובוודאי אם גם שחקנים צעירים כרונדו, טוני אלן ופרקינס ישתפרו כפי שצפוי, אז היא תזכה באליפות ותנצח כל קבוצה מהמערב, כולל הלייקרס עם אנדרו ביינום. כולי תקווה וציפייה שזה ימה שייהיה בעונה הקרובה ובזו שלאחריה. קדימה הַקֶּלְטִים!!! (תרגום של: "לטס גו סלטיקס!")

לא מבין מאיפה הביטחון

של אנשים בלברונס? הם עדיין קבוצה של כוכב על אחד ועוד איזה שחקן משלים טוב (ווסט) ושאר הסגל אותו דבר... מאיפה הביטחון שהם מסוגלים לעצור את הסלטיקס?

SHNIK

New member
לבוסטון יש יתרון משמעותי אחד

על שאר המועמדות לתואר והוא העובדה שהם בחטיבה המזרחית ולא במערב הפרוע... הם עדיין סובלים מאותו ליקוי משמעותי בעמדת הסנטר, העזיבה של פוזי לו טרם נמצא מחליף הולם גם לא עזרה להם, קיימת תלות קריטית בהתפתחות של רז'ון רונדו שעל פי משחקי קדם העונה עדיין לא נראה שזה קרה... ללא כל אלו התלות בביג ת'רי היא קריטית, שלא לאמר קריטית מדי אבל במזרח שלמרות שיפורו המשמעותי קיימים עדיין הבדלים משמעותיים בינו לבין המערב זה יהיה קל יותר... כבר בשלהי העונה שעברה ראינו רגעים שניתן לפרש כ"סדקים" ברמת העמידות של השלישיה אל מול פציעות עם דגש על ריי אלן, אני חוזה עונה בה הסלטיקס יתמודדו עם העדרות לפרקים של לפחות אחד מהשלישיה שתביא לעונה "סבירה" סביב 50 הנצחונות ומקום 3-4 במזרח, אם הקבוצה תגיע בריאה לפלייאוף הם ינצחו את המזרח גם ללא הביתיות ויגיעו לגמר קצת יותר רעננים מהיריבה המערבית שתצטרך לעבור 3 מלחמות עולם בדרך לגמר, כלומר ההימור שלי הוא אליפות גם העונה. שניק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני לא בטוח שאני מסכים איתל בנוגע לפרקינס

הוא אמנם סוג של נגר אבל לא מהנגרים הרגועים בליגה. שחקן עם מאסה וכח, שומר טוב, אפילו טוב מאוד ובשביל זה הוא שם. הוא לא נמצא שם בשביל לקלוע 20 נק' אלה בעיקר בשביל להשלים את גארנט ואת זה הוא עושה מצויין. גם לגבי רונדו הדעות שלנו חלוקות... בפלייאוף הוא היה טוב ואת הקדם עונה אף אחד לא באמת סופר, אני בטוח שכשיהיה צריך הוא יהיה שם.

ריפיט?

לדעתי POB הוא החתמה מעולה. ממלא להם את החור בסנטר המחליף, ושולח את פו וביג בייבי להילחם בשחקנים בגודל שלהם (נו טוב, בגובה שלהם). ישפר את התרומה של פו וביג בייבי, ויוריד את העומס משמנדריק וגארנט. רונדו, אלן, פרואיט, והאוס וטוני אלן מהווים קו אחורי סולידי עם המון קליעה. היחיד שאין לו מחליף ראוי הוא פירס, אבל לא נראה לי שתהיה לו בעיה לסחוב 36+ דקות. גמר המזרח הוא המינימום.

למעלה