לקראת פתיחת העונה

הסגל יתפרק עוד לפני האולסטאר

כל מה שצריך הוא פציעה קטנה (שתבוא -כמה אפשר להשאר בריאים) או התחלה רעה לעונה כדי שדומארס יבצע שינוי מרחיק לכת וייתן לסטאקי את האפשרות לזרוח , אני לא אתפלא אם יוותרו על מקסייל אחרי שסירב לחוזה החדש ויהפוך לשחקן מאותגר בקיץ בכל מקרה ,במידה והקבוצה בריאה וללא שינויים הם יגיעו לפליאוף באיזור המקומות הרביעי חמישי יעברו בזכות הניסיון את הראשון ויעופו בשני

OrEl74

Well-known member
מנהל
קליבלנד קוואלירס (או שזה בכלל קבאלירס??)

מאזן בקדם עונה: 1:4. ציפינו לשינויים גדולים בקליבלנד במהלך הפגרה בעיקר כדי שהמלך יהיה מרוצה אבל בקליבלנד עשו מהלך אחד בהבאתו של מו וויליאמס והסתפקו בזה, לא שזה רע אבל זה כנראה לא מספיק. לברון נמצא כנראה בשיא יכולתו האישית מבחינת רמת משחק ועכשיו נשאר רק לראות עד כמה הוא באמת מנהיג ולא רק שחקן שעושה הכל לבד אלה גם עושה את החברים שלו לטובים יותר על המגרש. בן וואלס וביג Z כבר לא ילדים וקשה לראות אותם מסיימים עונה עם 82 משחקים והאלטרנטיבה שעל הספסל בדמותו של ווארג'או בוודי לא תיתן מענה לחסרונם של השניים האלה, במידה ואכן יהיה כזה במהלך העונה. נשמעות פה הרבה הערכות שקליבלנד היא היחידה שבאמת יכולה לעצור את בוסטון העונה, מצד אחד קשה לי להסכים עם זה כי אני לא חושב שהם מספיק טובים. מצד שני, איך אפשר להמר נגד לברון? אחרי הכל מדובר באיש שהדיח במו ידיו ורגליו את דטרויט לפני שנתיים והביא קבוצה לגמרי לבדו לגמר (רק כדי לחטוף 4:0
) כמובן שלפלייאוף הם יגיעו אבל ההצלחה שלהם תלויה לא ביכולות האישיות של לברון אלה ביכולת שלו לגרום לשחקנים האחרים לבוא לידי ביטוי. אני מאמין שהפרשים יגיעו לגמר המזרח אבל יכנעו בסופו של דבר לבוסטון.

rapgamer4ever

New member
אני בהחלט רואה סיטואציה

בה לברון מנצח את הסלטיקס. מספיק פציעה קטנה של אחד הסלטיקס, או טרייד (שעליו אדבר בהמשך) וקליבלנד עוד יכולה לראות את עצמה שוות כוחות לחלוטין לבוסטון. הטרייד לדעתי הוא הסימן שאלה העונה. כמו שאמרת מו הוא חיזוק טוב אבל לא מספיק, קליבלנד מחזיקה בחוזה נגמר של וולי ע"ס 13 מליון אם אני זוכר נכון. גם לסנואו חוזה נגמר די גדול. הלייקרס הביאו עם דבר כזה את גאסול, קליבלנד יכולה להביא שחקן לא הרבה פחות טוב. מעריכים בשוק יותר מדי את החוזה הנגמר, יש לדעתי הרבה קבוצות שמועמדות לקבל חוזה כזה כדי למסור שחקן רציני. אני לא אתפלא למצוא את וינס משתף פעולה עם לברון עוד השנה ויוצר את שלישיית הקו האחורי המוכשרת בליגה. בכל אופן, קליבלנד במתכונת הנוכחית פייבוריטית מול כל מזרחית פרט לבוסטון. הם צריכים לכוון לפחות לגמר האיזורי, וכמובן לנסות למצוא חיזוק בעזרת החוזים הנגמרים. העונה הרגילה אמורה להיות...רגילה. ה-50 הנצחונות הקבועים והביתיות בסיבוב הראשון.

Oxycodone

New member
נמאס מהנגרים האלה

לדעתי , אורלנדו פילי או דטרויט יקחו אותם..או שוושינגטון ינקמו בהם. בן וואלס גמור. זי גם גמור. נקווה שלא יהיה חיבור בין מו וויליאמס ללברון. מאמן שיתרכז במשחק ההתקפי של הקבוצה שלו , בלי להתעסק רק עם לברון ינצח אותם. היה מעניין אותי לראות משהו כמו אטלנטה נגד קליבלנד ..אם אטלנטה נתנו נצחונות מול ההגנה של בוסטון חח. די מבאס שגוש צילדרס עזב אותם.

rapgamer4ever

New member
זי לא גמור

הוא שווה פחות או יותר בכל אחת מהעונות האחרונות והוא אחד השחקנים הכי נורמלים ליד לברון. אין סיבה שפתאום ידרדר משמעותית. בן וואלאס באמת גמור. אבל לדעתי הוא עדיין יכול לעשות הגנת נגרים לא רעה ולחלוק את הדקות עם ורז'או. הבונקר שלהם עבד מושלם בינתיים מול בוסטון והשאיר אותם בסדרה עד הסוף.

STEVE NASH

New member
הקבוצה שאני הכי מחזיק ממנה במזרח

לברון הולך לתת עונה מפלצתית ויתן מספרים אפילו יותר טובים מהעונה שעברה. מו וויליאמס הוא השחקן שהקאבס היו צריכים, עושה משחק ליד לברון ויכול להוריד ממנו קצת את האחריות. אם מו וויל ישתלב יפה בקאבס יש להם קו אחורי מאוד מאוד מאיים, יחד עם גיבסון ושצ'רבייאק שעדיין לא מת לדעתי. בקו הקדמי המצב קצת פחות זוהר, אבל אני מאמין שביג בן לא יהיה כל כך גרוע, כבר בשיקאגו הוא הפך לסנטר סולידי ולא יותר, בקאבס הוא יתן הגנה וריבאונד.. זי למרות השינאה הגדולה אליו הוא שחקן יעיל,וואחד גוף בצבע. לדעתי לברון מסוגל לנצח את הסלטיקס, בעונה שעברה הוא היה קרוב אבל העונה יש לצידו עוד שחקן מוכשר ולדעתי זה אמור להספיק לקאבס.

Or Amit

New member
אין לי מושג למה אנשים עדיין מאמינים בהם

את מה שאומרים היום על מו וויליאמס אמרו לפני שנתיים (או שלוש?) על יוז, את הקליעה שהוא אמור לספק אמור היה לספק וולי, את הסייד-קיק המושלם היה אמור לגלם בובי גיבסון. אמרתי את זה בעבר ואני אגיד את זה שוב - כל עוד לברון אומר למאמן שלו מה לעשות - ולא להפך - קליבלנד לא יגיעו לכלום. לא רואה אותם מגיעים אפילו לגמר המזרח השנה. מקום רביעי במזרח והביתה בסיבוב הראשון לדעתי.

rapgamer4ever

New member
בוא נתחיל מזה שהם כבר סיפקו קבלה אחת

שנת 2007 הייתה הוכחה עבורם שהם יכולים להגיע מאוד רחוק. אפשר להתייחס לנסיבות כאלה ואחרות אבל בשורה התחתונה קליבלנד כבר לקחה את המזרח- דבר שעשו בזמן האחרון רק בוסטון, דטרויט ומיאמי (וגם לא ממש מיאמי הזאת). אם שום דבר מלבד אליפות לא נחשב אז סביר להניח שקליבלנד לא יגיעו לכלום. אבל עובדה שקליבלנד כן ניצחו כבר את המזרח ואת דטרויט עם קבוצה לא יותר חזקה ממה שיש לה היום. מו וויליאמס לא שחקן מדהים. אבל הוא שחקן טוב. לארי יוז הצליח במשחק הריצה של וושינגטון ובשנת החוזה. שנה אחרי הוא סבל מפציעות ומות אחיו. יש לו נסיבות מקלות. מי שחשב שגיבסון יהפוך לאיזה שחקן רציני לדעתי סתם חי בסרט כי מראש ולא הייתה סיבה לחשוב ככה. וויליאמס מגיע כשחקן שיציב פחות או יותר במשך שנתיים באותה יכולת, אין לי ספק שהוא יתרום משהו. בנוסף כמו שאמרתי יש כמה אופציות סבירות לטרייד שיכולות בכלל להקפיץ את הפוטנציאל של קליבלנד. בכלל, מהתגובה שלך אפשר להבין כאילו שקליבלנד מאכזבים שנה אחר שנה- "ממשיכים להאמין בהם". לדעתי הם לא אכזבו מעולם בפלייאוף. פייט מול דטרויטב-2006 בסיבוב השני, אליפות המזרח ב-2007 ופייט מול בוסטון בסיבוב השני ב-2008. ממש לא כשלון.

Or Amit

New member
מבחינתי, כן

כי קבוצה - אחת אמיתית, לא כזו שמורכבת מלברון וארבעה נגרים - הייתה כבר מוצאת שיטה שמערבת את כל ההרכב. היא לא הייתה מביאה "הבטחות" והופכת אותן ל"אכזבות" כמו שקרה עם גודן, יוז, וואלאס ודומיהם. ללברון אולי נוח עם הסיטואציה, כי הקבוצה היא שלו, והוא באמת נותן לה הכל (מה שאומר שאי אפשר להאשים אותו בכשלונות) אבל שחקן שבאמת רוצה אליפות כבר היה דופק על השולחן ודורש מישהו שיכניס שיטה למועדון.

rapgamer4ever

New member
"אני לא מחויב לקליבלנד" נראה לי מספיק

גילברט מבין מצוין שאם הוא לא ישיג חיזוק הוא יאבד את הדבר הכי טוב שהיה לו בהיסטוריה של המועדון. עכשיו, אתה מדבר על להאשים בכשלונות. הכשלונות הם של המנג'ר. הכשלונות הם להביא את התקרה של קליבלנד לתקרה לא מספיק גבוהה. אבל מבחינת השחקנים- הם מגיעים לתקרה הזאת שנה אחרי שנה. אין ספק שהניהול של הקאבס לא טוב, אפילו גרוע. בנוסף לכל ההחתמות המיותרות שציינת יש את הנושא הגדול של ההתקמצנות הקטסטרופלית על בוזר- שכבר התחיל לפרוח בקליבלנד. אבל זה לא שאין דרך לתקן את זה. מו הוא תוספת טובה, וקליבלנד מחזיקה בחוזים נגמרים גדולים מאוד וניקוי בערך כל החוזים בקבוצה כשלברון גם מסיים את החוזה. זה נותן להם אופציה להתחזק כבר בשנה הקרובה (חוזים של וולי, סנואו) והבאה (חוזה של ביג בן). לא הייתי ממהר להספיד אותם. למנג'ר יש מוטיבציה, ובזמן האחרון ההחלטות שלו לא רעות. יש בהחלט סיכוי שיחזיר את הרלבנטיות של קליבלנד לכל הרמות- מספיק להביא אולסטאר אחד.

ימשיכו בשלהם

שזה אומר המון לברון, ומידי פעם מישהו אחר מבליח לידו. זה כנראה יספיק לפחות לחצי גמר. ההגעה שלהם לגמר לפני שנתיים רק הוכיחה את חולשת המזרח. היריבה המשמעותית היחידה שהם ניצחו הייתה הפיסטונס, ולא ברור למה, אבל הפיסטונס מסתפקים בגמר המזרח.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אינדיאנה פייסרס

מאזן בקדם עונה: 3:3. טי ג'י פורד כרכז, דאנליבי הצעיר בגארד, גריינג'ר כסמול פורוורד, מרפי כפאוור ועדיין לא ברורה ההירכיה בנוגע לסנטר אבל עם ראשו, היברט ופוסטר יש להם שם חבורה של נגרי קוטפי ריבאונד שאמורה לתת להם שקט מתחת לסלים. בעיניי לאינדי יש קבוצה לא רעה בכלל העונה אבל קיימת תחושה שעדיין הם לא מספיק טובים. פלייאוף הוא אפשרות סבירה במקרה שלהם אבל שם קצת קשה לראות אותם מפתיעים מישהו.

STEVE NASH

New member
קבוצה שמועדת פריצות

דאנליבי ימשיך להפציץ, גריינג'ר כנל. פורד מתאים לראן אן גאן שלהם, ובטוח יבוא עוד איזה שחקן יפציץ. למה זה יספיק? לא יותר מ30 ניצחונות.

לא רואה אותם בפלייאוף

המון מפציצים ובאלגניסטים. שיטת המשחק הזו נחמדה לצפיה, אבל מי כמו אוהד גולדן סטייט שיגיד שהיא לא עובדת? דאנליבי, גריינג'ר יתנו מספרים מפוצצים. מרפי ישתפר. הבעיה שאני רואה היא שעדיין אין להם מי שיסחוב אותם בדקות הקשות. דאנליבי רכרוכי מדי, וגריינג'ר הוא סקורר, אבל אין לו נקודות בטוחות דוגמת קובי או לברון. טי ג'י פציע מדי, ואני רק מקווה שלא יגמור כמו טינסלי. אין גם סנטר נורמלי. יש אחד שיודע לקחת ריבאונד (פוסטר), אחד שהוא חוסם(היברט) ואחד שיודע לקלוע מחצי מרחק (ראשו). אם היה להם אחד שיודע לעשות את כל השלושה, מצבם היה הרבה יותר טוב.

Or Amit

New member
עוד עונה בבינוניות

אבל לפחות ממשיכים שם עם תהליכי ניקוי האורוות. גריינג'ר, פורד וג'ק הוא קו אחורי צעיר ולא רע בכלל. את דאנליבי הייתי מנסה להעביר (כי בעוד שנתיים - כשתהליך הבניה של הקבוצה יסתיים הוא כבר יהיה בן 31) עבור כישרון כלשהו, אולי אפילו שולח אותו ללייקרס עבור סאשה או משהו כזה. פלייאוף? אפילו לא בצחוק.

הכפפה

New member
בצל התחזקות הקבוצות החלשות האחרות

הייתי אומר שאינדיאנה יכולה לסיים ממש בתחתית של התחתית. רק שלא תרד לנו ליגה...

OrEl74

Well-known member
מנהל
שיקאגו בולס

מאזן בקדם עונה: 1:4. התעלומה הגדולה של העונה נמצאת בשיקאגו, מצד אחד כולם יודעים מה כתות הכישרון שמסתובבת שם אבל אחרי הכישלון בעונה שעברה קשה מאוד לתת קרדיט לחבורה הצעירה הזאת במיוחד בהתחשב בעובדה שגם המאמן שלהם הוא תעלומה בפני עצמה. לבולס קרה סוג של נס כשכנגד כל הסיכויים הם קיבלו את הבחירה הראשונה בדראפט העונה ובחרו בדרק רוז אבל עכשיו הם "תקועים" עם רכז בכיר אחר, קירק היינריך. את הפגרה ניצו הבולס כדי להחתים את לואל דאנג לחוזה ארוך טווח ואת שאר הפגרה הם ניצלו כדי לא להחתים לא בן גורדון
ככל הנראה הבולס יחפשו טרייד שיביא להם סנטר כלשהו בתמורה היינריך והסיכוים שבסוף העונה הם יוותרו על גורדון גדולים מאוד. בעמדת הסנטר יש להם את נואה ואת גודן שהוסב לסנטר כדי לאפשר להם משחק סמול בול. האמת שאפשר לכתוב עלייהם שעות אבל מה זה יעזור? הבולס פשוט לא קבוצה שיספרו אותם יותר מידי העונה ועיקר העניין בה יתמקד בדרק רוז שכל הליגה רוצה לדעת מה הוא שווה. את הפלייאוף דאנג יראה מהבית ויתכונן למשחקי נבחרת בריטניה בקית הבא באליפות אירופה. ככה נעביר שנתיים עד שלברון יגיע

הבעיה הגדולה היא הפקק בקו האחורי

והמחסור בשחקן קו קדמי טוב. לדעתי זה יפטר כי לא יכול להיות שכל כך הרבה כשרון ישב על הספסל. גורדון, ספולושה, היינריך, יוז, אני מאמין ש2 מה4 ימצאו את עצמם בקבוצה אחרת, ושיקגו תקבל את שחקן הפנים שהיא צריכה. תומאס בינתיים נראה טוב במשחקי ההכנה, אבל הבעיה שלו אף פעם לא הייתה כשרון, כמו מיקוד. לדעתי יגיעו לפלייאוף. יותר מדי גוויות יש במזרח (ניו ג'רזי, ניקס)

Or Amit

New member
דווקא להם אני צופה פלייאוף

מקומות 6-8, אבל אם דל-נגרו יצליח להכניס להם קצת מהקשיחות והחוכמה שלו כשחקן יהיה מעניין שם. הרבה כישרון לאורך ולרוחב, ואם הם יהיו חזק בתמונת הפלייאוף אני לא אפסול טרייד של שחקן או שניים לקראת האולסטאר.

הכפפה

New member
אני מסכים איתך

היה להם את זה כבר בשנה שעברה, אבל חרושת השמועות סביב קובי (נראה כמו לפני עידן ועידנים) קצת שיגעה את כולם שם. צופה להם כניסה, נניח, על חשבון אטלנטה או וושינגטון.

למעלה