לקראת פתיחת העונה

../images/Emo45.gif, בטח

הלייקרס יותר טובה מיוטה בהפרש ניכר פיניקס יותר טובים לדעתי מפורטלנד שהיא בכלל לא חזקה כמו שתופסים ממנה הקליפרס ודנבר לדעתי יסיימו כמעט באותו מאזן גולדן סטייט יותר חזקה מאוקלהומה/מינסוטה וסקרמנטו באותה רמה של אוקלהומה/מינסוטה בתור הקבוצות הכי חלשות של המערב יחד עם ממפיס...

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני לא יודע איך הבית הזה הוא הקשה במערב

כשבבית המקביל ניצבות: ניו אורלינס, יוסטון, סן אנטוניו ודאלאס. אבל כל אחד ודעתו

rapgamer4ever

New member
הוא לא. לא אמרתי שהוא הקשה במערב

אתה אמרת שהוא הכי חלש, אמרתי שהוא חזק יותר מהצפון מערבי. הפאסיפי הוא השני בכוחו במערב. אני מסכים איתך שהוא לא יותר חזק מהדרום מערבי, אני לא מסכים איתך שהוא יותר חלש מהצפון מערבי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אבקש את סליחתך

העייפות (לא ישנתי כמעט יומיים) גרמה לי לחשוב שכתבת שזה הבית הכי חזק במערב. מצטער.

OrEl74

Well-known member
מנהל
פיניקס סאנס

מאזן בקדם עונה: 5:3. בפיניקס יודעים שזאת ההזדמנות האחרונה שלהם ושאק כבר הצהיר שהוא מוכן לאתגר. אבל כידוע שאק כבר לא ממש שאק וגם הרגליים של סטיב נאש מתעייפות. תוסיפו לזה את העובדה שעושה רושם שאין כימיה טובה במיוחד בין השניים האלה על המגרש מבחינת סגנון המשחק המאוד שונה שלהם וקיבלתם עוד עונה מאכזבת. אמרה כנראה ייתן את עונתו הטובה ביותר אבל ספק אם זה יספיק להם למשהו שהוא מעבר לסיבוב שני בפלייאוף (למרות ההבטחות של שאק). עדיין קיים סיכוי שבמהלך העונה הסאנס יבצעו טרייד על ברבוסה או דיאו (או שנייהם) ואז המצב יכול להשתנות אבל כרגע לא נראה שהעונה שלהם הולכת להפתיע מישהו לטובה.

rapgamer4ever

New member
אני לא חושב שהסיכויים שלהם כאלה טובים

אפילו לעבור סיבוב אחד. מצד שני לדעתי יש להם סיכוי תיאורטי לפחות להגיע רחוק מאוד. הבעיה המרכזית היא ההגנה נגד הפיק אנד רול. שאקיל פשוט זוועתי, אני לא רוצה לחשוב בכלל מה פול-ווסט ודרון-בוזר יכולים לעשות להם. סימן שאלה נוסף הוא היכולת של נאש. נראה כאילו הוא התחיל בירידה ביכולת בסוף שנה שעברה, יכול להיות שזה כבר לא אותו נאש ואז אין להם סיכוי. ההימור שלי הוא שהם יפגשו בסיבוב הראשון קבוצה חזקה (לייקרס, ספארס) ויפסידו אחרי פייט חזק מאוד.

OrEl74

Well-known member
מנהל
גולדן סטייט ווריארס

מאזן בקדם עונה: 3:2. מאיפה מתחילים בכלל? בארון דיוויס עזב, מונטה אליס חתם על חוזה שמן רק כדי להיפצע באיזה תאונה לא ברורה וכרגע יש סיכוי שבגולדן יחליטו לבטל את החוזה איתו ולוותר על השחקן לגמרי, קורי מגטי הגיע אבל ברור שהוא לא יציל את המולדת ושאר השחקנים היו וישארו דיי בינוניים (אולי חוץ מבידרינס). להערכתי (סליחה עבוד) גולדן עומדים בפני אחת העונות הגרועות שלהם בשנים האחרונות וזה לא שהעונות הקודמות היו מוצלחות במיוחד. העפלה לפלייאוף תפתיע אותי על אחת כמה וכמה ניצחון בסידרת פלייאוף כלשהי.

תפסיק להתנצל על דברים שלא באשמתך

זה ממש מעצבן. בכל מקרה, קורי מגטי שחקן שהוא יותר מבינוני, והחוזה שלו סביר לחלוטין. הבעיה היחידה היא שהוא לא ממש קשור לסגנון של הקבוצה, או למאמן. יש בזה יתרון. הוא יוסיף לקבוצה משהו חדש. משחק עומד, הרבה זריקות עונשין, ונקודות בטוחות. ה4 האחרים ימשיכו לרוץ כמו מטורפים. גם ג'קסון הוא יותר מבינוני. ברור לי שהוא לא עשה יותר מדי בקריירה שלו, אבל מאז שהגיע לגולדן סטייט הוא פורח. ואפילו יש עתיד עם Bרייט, אנתוני ראנדולף, ובלינלי. אם כבר הבעיה העיקרית היא התנהגות ההנהלה. זה מה שמדאיג אותי, וזו בעיה להרבה זמן, ולא רק לעונה הקרובה. אבל אני אופטימי, חייב להיות אופטימי. מונטה חוזר, ואפילו מסוגל לרכז. ג'קסון צולף. מגטי עושה את מה שהוא יודע. וביג אל נשלח בטרייד. AB וטוריאף מונעים גישה לטבעת. אנתוני ראנדולף מפתיע את כולם, ובי רייט מקבל דקות. מקום שביעי במערב.

חדשות ישנות

כבר ידוע כמה ימים. נו שוין, לפחות גולדן סטייט יוכלו להתגאות שיש להם את המאמן עם הכי הרבה נצחונות, וגם זה עד שסלואן יעבור אותו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לוס אנג'לס קליפרס

מאזן בקדם עונה: 3:4. הקליפרס הפסידו את אלטון בראנד לפילדלפיה ואת קורי מגטי לגולדן אבל הביאו בתגובה את בארון דיוויס ואת מרכוס קמבי. הבעיה העיקרית של הקליפרס העונה תהיה הבריאות של השניים האלה ועל זה הם יקומו ויפלו. בינתיים שנייהם פצועים עוד לפני שריקת הפתיחה וזה בהחלט לא מבשר טובות עבור הקליפרס. עזבו אתכם מכל השחקנים האחרים שם (טורנטון, קיימן וכו'...), אם בארון וקמבי בריאים הקליפרס אמורים וצריכים להיות בפלייאוף אבל אם לא צפויה להם עוד עונה שחונה ומאכזבת לאוהדים (הלא רבים) שלהם.

rapgamer4ever

New member
בהתחלה הייתי אופטימי לגביהם

אבל כשאני חושב על זה... הפלייאוף שלהם בספק גדול. בארון זה פציעות, קודם כל. ובלי בארון הם לא יגיעו לשום מקום. קמבי זקן, והשילוב שלו עם קיימן לא אופטימלי בשני הצדדים של המגרש. כמו כן אני רואה צמד 2-3 חלש מאוד- נדיר שאין אף שחקן באמת טוב בעמדות האלה בקבוצה. ליותר מ-20 קבוצות יש כזה. ותורנטון בינתיים לא הראה שהוא כזה. כמות הכשרון שם גבוהה מאוד ולכן תמיד יש אופציה שיעלו לפלייאוף, אבל אני מהמר שלא.

OrEl74

Well-known member
מנהל
סקרמנטו קינגס

מאזן בקדם עונה: 1:7. הקינגס עומדים בפני העונה הגרועה ביותר שלהם בעשור האחרון ומעבר לזה אין יותר מידי מה להגיד. קווין מרטין כנראה יתפוצץ לכל הכיוונים בעונה אבל זה בעיקר כי הוא דיי לבד שם. אודריך יתן עונה טובה אבל חדי העין שבכם בוודי שמו לב שהוא מעולם לא סיים עונה בת 82 משחקים ב-NBA וספק אם העונה זה יהיה שונה. סלמונס וגארסיה יתנו עונות טובות אבל כאמור זה לא באמת יעזור להם. בסקרמנטו יעקבו טוב במהלך העונה אחרי מה שקורה במכללות ויתפללו להגרלה טובה בדראפט ולאחת מהבחירות הראשונות, אחרת לא רק העונה הזאת אלה גם העונות הבאות יהיו בתחתית הליגה.

למעלה