לקראת פתיחת העונה

OrEl74

Well-known member
מנהל
לקראת פתיחת העונה

החלטתי לאחד את כל ההודעות כדי שיהיה יותר נוח לעבור על זה במקום לקפוץ משירשור לשירשור. יאללה תתחילו להגיב ולהביע דעה (רואים אותנו בשער
)

OrEl74

Well-known member
מנהל
הבית הדרום מערבי

עוד בית לחוץ ומעניין מתוצרת המערב הפרוע.

OrEl74

Well-known member
מנהל
דנבר נאגטס

מאזן בקדם עונה: 5:1. הנאגטס וויתרו הקיץ על קמבי והפקידו (או הפקירו במקרה הזה) את עמדת הסנטר בברכיים של מרטין ובערמונית של ננה. עושה רושם שבדנבר מתכוונים השנה לרוץ ולעשות בלאגן עוד יותר מתמיד, כרמלו בכושר טוב עוד מהאולימפיאדה, AI בשנת חוזה, סמית יורה לכל הכיוונים וקארטר מנסה להדביק את הקצב. כמו בשנים הקודמות זה יכול להביא אותם לפלייאוף אבל כבר הסיבוב הראשון הם צפויים להעצר במיוחד בהתחשר בעובדה שהצמד ננה+מארטין לא ממש יהווה איום על דאנקן, גאסול או אפילו צ'אנדלר ו-ווסט. מה שכן, יהיה נחמד לראות אותם רצים להתקפות של 7 שניות ומפציצים בכל הזדמנות

rapgamer4ever

New member
דנבר האלה בזיון

שיחקו בפלייאוף כאילו הם משחקים בשכונה. חבל שהם עלו בכלל ולא יכלנו לראות את גולדן נותנת פייט מעט יותר מכובד. אין להם הגנה בגרוש או רצון לתת הגנה, ג'ורג' קארל עושה צחוק מעצמו ומהמקצוע ולדעתי גם אייברסון השלים עם העובדה שלעולם לא ייקח אליפות (לפחות כשחקן מרכזי). לדעתי הם לא יעלו לפלייאוף.

EizoTop

New member
:)

תסריט אופטימי: בצירוף מקרים קוסמי ולא ברור, מצליח ג'ורג' קארל לחברי את הרי הכישרון ליחידה אחת, מאוחדת, מגובשת ויעילה עד כדי כאב. הסגנון ממשיך להיות אטרקטיבי, מהיר ויפה, אך הנאגטס מכניסים קצת שכל בטירוף, ועם 58 ניצחונות וריצה נפלאה לפלייאוף, מגיעים לסיבוב השני של הפלייאוף עם תחושה שהם יכולים להמשיך הלאה. תסריט פסימי: בצירוף מקרים קוסמי ולא ברור, מצליח כרמלו אנתוני להפסיד לתרנגולת באיקס-עיגול. דנבר מציגה התקפה טיפשה כפריס הילטון, קבוצתיות פלסטית כפריס הילטון, והגנה חדירה כמו – נו, ניחשתם את זה. ג'ורג' קארל ממשיך לבלגן את העניינים עוד יותר, ועם 39 נצחונות, אלן אייברסון ו-JR סמית' מועברים לקליפרס בתמורה לקמבי. תחזית: אחת ההתקפות הטובות בליגה, אחת ההגנות החדירות בליגה – הפעם, אפילו יותר מבעונה שעברה. החיסרון של קמבי יהפוך משמעותי עם כל משחק שעובר, ודנבר תסתובב סביב המקום השמיני במערב בכל משך הליגה, ושום דבר מעבר לזה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מינסוטה טימברוולבס

מאזן בקדם עונה: 6:2. בניגוד לשכנה מדנבר למינסוטה יש מה למכור בצבע ובגדול, את אל ג'פ כולנו מכירים אבל אם קווין לאב ישתלב כצפוי השניים האלה יכולים להפוך לאחד מצמדי הפנים המפחידים בליגה, השאלה הגדולה היא מה מסתובב סביבם. גומז צפוי להשתפר, מילר הגיע וללא ספק מהווה תוספת נאה מאוד, מקנטס יורד לספסל וזה דווקא יכול להיות ייתרון כי פתאום יש להם על הספסל שחקן שיכול בקלות לסיים עונה עם 15 נק' למשחק. כשחושבים על זה למינסוטה יש קבוצה לא רעה בכלל אבל לצערם הם במערב וקבוצה לא רעה זה לא מספיק בסיר הלחץ שמסתובב שם. לא רואה אותם נכנסים לפלייאוף למרות הסימפטיה שיש לי לחב'רה האלה.

rapgamer4ever

New member
גם אני לא חולם בכלל על פלייאוף

אבל חושב שיש סיכוי טוב לעונה חיובית של 35 נצחונות. אל ג'פרסון עדיין צעיר מאוד ויש לו מקום להשתפר, קווין לאב אמור לתרום עוד השנה, חשוב לזכור גם שפוי היה פצוע בחלקים גדולים מאוד מהעונה שעברה וכמובן יש את התוספת של מייק מילר. מינסוטה עם הרבה יותר כלים מאשר שנה שעברה, בזה אין ספק. סימני השאלה המרכזיים: 1. האם רנדי פוי יצליח לשלב את היכולות שלו בתור רכז? הוא שוטינג גארד במקור, הוא יעיל יותר כסקורר מאשר כפליימייקר והשאלה היא אם הוא יוכל לתרום בשני התחומים בלי שאחד יבוא על חשבון השני. 2. איך הגבוהים האנדרסייז של מינסוטה יסדתרו בהגנה? גם ג'פרסון וגם לאב די נמוכים, לאב בכלל לפי מה ששמעתי (וראיתי 15 דקות) בעייתי בהגנה. 3. קורי ברואר. נטו לשכוח אותו, לדעתי בצדק כי מעולם לא ראיתי שחקן בעמדה 3 עם קליעה גרועה כל-כך. צריך לקוות שהוא יצליח להסתגל לליגה כי היכולות ההגנתיות שלו טובות. אני לא אתפלא לראות אותו הופך לשחקן משלים מצוין בעתיד, מצד שני גם לא אתפלא אם ייעלם לגמרי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
יוטה ג'אז

מאזן בקדם עונה: 4:3. ג'רי סלואן מתחיל את עונתו ה-577 בקבוצה וזאת בדיוק הבעיה שלהם. עם כל הכבוד לסלואן, כשקבוצה רוצה לרענן היא צריכה לעשות זאת לא רק עם השחקנים אלה גם בעמדת המאמן, קצת רוח רעננה בעמדה הזאת לא תזיק להם. נכון להיום וויליאמס הוא הרכז השני בטיבו בליגה ולהיות שני לכריס פול זה לא רע בכלל אבל לצערה של הגאז הוא לא יפתח את העונה ובשבועיים הקרובים הם יאלצו להסתדר בלעדיו, לא נעים אבל גם לא נורא (בכל זאת זה רק שבועיים). בוזר בשנת חוזה וכולנו יודעים מה זה אומר (ומי שלא יודע שישאל את ראשי קליבלנד), אוקור ימשיך לתת מספרים יפים, ברואר ומייל צפויים לפרוץ העונה ומהספסל יעלה קורבר שאמור להפציץ שלשות ב-20 דקות משחק ולסבך קצת את ההגנות של היריבות. וכמובן שלא נשכח גם את AK שכנראה בעקבות הסכסוכים הבלתי נגמרים עם סלואן יורד השנה לספסל, לפחות עד שימצאו לו טרייד. יוטה קבוצה טובה מאוד אבל באופן אישי אני לא רואה אותם מגיעים לגמר, הם יכולים להגיע לגמר המערב ולהציק ליריבה שלהם שם אבל לא יותר מזה.

rapgamer4ever

New member
לא הרבה קרה שם

מכיוון שהג'אז פספסו את רכבת ה"לעשות טרייד על קירילנקו ולהפוך לקונטנדרית אמיתית", הם כנראה יצטרכו להמשיך להתסדר עם הסגל הנוכחי והלא ממש מאוזן עוד שנה. יש להם הרבה בעיות לא פתורות. אחת היא ההגנה של קורבר לצד הקליעה של ברואר- כל אחד גרוע בתחומו וזה ממש פוגע במשחק הקבוצתי. השנייה היא ההגנה בכללי על גארדים סקוררים. גם עיוור רואה את הבעיה הזאת, לדעתי היא לא בדרך להיפתר. מילסאפ הוא שחקן עם המון פוטנציאל אבל שוב אין לו ממש מקום עקב העומק של יוטה בגבוהים. סלואן כבר עונה מי סופר במועדון, גם אני חושב שהגיע הזמן לפרוש. הקבוצה אותה קבוצה והסיכויים מבחינתי לא השתנו. סיכוי לא רע לעבור סיבוב (חלק בזכות הצפי לראשות הבית), סיכוי קלוש להגיע מעבר לזה. יוטה היא כמעט קונטנדרית קלאסית- יציבה, חזקה, אבל בלי שינוי לא תוכל לעשות את הצעד הנוסף. הימור שלי הוא שהשנה הם אפילו לא יעברו את הסיבוב הראשון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
פורטלנד טריילבלייזרס

מאזן בקדם עונה: 4:3. בלייזרס הם כנראה הקבוצה המסקרנת בליגה. גרג אודן פותח את קריירת ה-NBA שלו באיחור של שנה אחרי הפציעה שהשביתה אותו לעונה שלמה ועיניי כל אוהדי ה-NBA נשואות לפורטלנד ולאיש שאמור להיות אחד מהשחקנים הדומינטיים בעולם בעתיד הקרוב. על רוי אין מה להרחיב וגם את אולדריג' אנחנו כבר מכיריפ, אאולטלו אמור להשתפר במיוחד ליד אודן ופרננדז, בלייק, וובסטר ואולי גם באטום ישלימו סגל שיכול לעשות צרות לכלכ קבוצה בליגה. תזכרו שבתחילת העונה שעברה פורטלנד היתה להיט היסטרי ואז הם הורידו הילך (לדעתי כי הם רצו להגיע שוב לדראפט) וזה היה בלי אודן, ביחד איתו הם רק אמורים להיות יותר מפחידים. אז מה יהיה? בהנחה שאודן אכן יספק את הסחורה פורטלנד אמורה להיות בפלייאוף אבל שם הם כנראה יודחו כבר בסיבוב הראשון ולא בגלל שהם לא טובים אלה בעיקר בגלל חוסר נסיון.

rapgamer4ever

New member
יש משהו שמונע ממני להאמין בהם

אני לא יודע בדיוק מה. לדעתי אודן יתן עונה פושרת ולא יפציץ כבר מעכשיו. אני מתקשה למצוא אצלם שחקן גדול. אולי רוי כזה, אבל זה תחת סימן שאלה. חוץ מזה שהשנה יש מהם ציפיות, זה יותר קשה. אני חושב שהם יאבקו קשה קשה על הפלייאוף, יצליחו להכנס בסופו של דבר ויודחו כמובן בסיבוב הראשון. בכל אופן, זה לא יהיה קל וחלק כמו שחלק מהאנשים חושבים.

STEVE NASH

New member
קבוצה שאני מת לראות כבר

לטעמי יגיעו לפלייאוף ויפסידו לאיזו סן אנטוניו מעצבנת בסיבוב הראשון. עם אודן בריא, אלדריג' שיהפוך לאולסטאר, רוי שימשיך להתפתח לאחד הגארדים הטובים בעולם, אאוטלאו שנתן עונה טובה ועם מקום בחמישייה יוכל לפרוח, וכמובן רודי שאם יהיה טוב יהפוך לבורג משמעותי בקו האחורי לצד סטיב בלייק הסולידי וסרג'יו רודריגז. בכל מקרה אני מאחל להם בהצלחה ולדעתי הם הולכים להיות קבוצה מאוד מהנה בעונה הסדירה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אוקלהומה סיטי ט'אנדר (ראבק איזה שם!!!)

מאזן בקדם עונה: 1:5. עיר חדשה, תקוות חדשות, מנגינה ישנה. קווין דוראנט ימשיך לצמוח ויהפוך העונה לכח משמעותי בליגה, גם ג'ף גרין ייתן עונה טובה והרוקי ווסטברוק יקבל את עמדת הרכז הראשון ע"ח ווטסון (אולי לא מההתחלה אבל במהלך העונה זה יקרה). ווילקוקס ופטרו יאיישו את עמדת הסנטר אבל בעיקר יעשו שם חור גדול בהגנה שיאפשר לאריות הליגה לחגוג להם ברחבה בכל הזדמנות אפשרית. כמו שזה נראה, אוקלהומה קבוצה ביינונית למדי שלא תתמודד על כלום מעבר לנסיונות לא להיות הקבוצה הגרועה בליגה.

tomb12

New member
אני רוצה REPEAT

כי כמו שורה מהשיר של שלמה ארצי "זה מה שנשאר" לנו כאן בבוסטון..בריידי נפצע, הרד סוקס הפסידו,החורף האיום בפתח... למרות שהקבוצה לא התחזקה בגלל החוקים המפגרים של הNBA..אבל זה מה יש.. השנה פילי יהיו טובים,הניקס יהיו פניקס לפחות עם תוצאות גבוהות.. הלייקרס יקבלו את ביינום (לא את האפס ששיחק במכבי) ויהיו כנראה אלופי המערב. זהו העונה אמנם מתחילה ביום שליש...אבל העונה האמיתי מתחילה ב25/4 ..

OrEl74

Well-known member
מנהל
הבית הפסיפי

הגענו לבית האחרון וככל הנראה הבית הקל ביותר במערב (שעדיין היה מפרק את המזרח...).

OrEl74

Well-known member
מנהל
לוס אנג'לס לייקרס

מאזן בקדם עונה: 5:2. הטוענת הראשית לכתר העונה והמועמדת הבכירה לקחת מבוסטון את האליפות. לראשונה מאז הטרייד שהביא להם את פאו גאסול הלייקרס ישחקו עם הספרדי ועם ביינום ביחד ואף אחד עדיין לא יודע איך זה יראה. קובי עייף מהעונה הארוכה שעברה עליו ומהאולימפיאדה ובנוסף הוא סוחב פציעה באגודל וכדי להקשות הוא טרח להיפצי במשחקי קדם העונה בשבוע שעבר אבל עושה רושם שזה לא רציני מידי (הלילה הוא חזר לשחק אבל שיחק רק 7 דקות). ורק בשביל שללייקרס יהיה עוד יותר קשה העונה אז פיל ג'קסון ולמאר אודום החליטו לפתוח בחזית קטנה ולא נעימה ביינהם שהתוצאה שלה תהיה כנראה הורדה לספסל של אודום, נראה איך זה יתפתח במהלך העונה. למרות הכל הלייקרס הם הקבוצה שיש לנצח במערב כדי להגיע לגמר ולמרות שאני צופה להם פתיחה איטית בעיקר כי קובי ינסה לנוח כמה שיותר בתחילת העונה, ככל שהעונה תתקדם הלייקרס ילכו וישתפרו ולפלייאוף הם כבר יגיעו מוכנים לגמרי. כל דבר שהוא פחות מהעפלה נוספת לגמר יחשב לכישלון בעיניי הלייקרס ובעיני קובי כל דבר שהוא פחות מאליפות יחשב לכישלון כך שניתן בהחלט לצפות לעונה גדולה מהקבוצה של הוליווד.

rapgamer4ever

New member
בהחלט הטוענת לכתר הראשית מהמערב

אבל גם שם המצב לא מושלם. החמישייה המוכשרת ביותר היא פישר-קובי-אודום-גאסול-ביינום, אבל אני בספק כמה נראה חמישייה כזאת, אם בכלל. היא כבדה מדי. אני חושב שתהיה ללייקרס בעיה מסוימת בהגנה של הקו הקדמי- במיוחד מול קבוצה כמו בוסטון או ניו אורלינס שיש להן פאוור פורוורדים עם קליעה מצוינת מחצי מרחק. גם ביינום וגם גאסול לא מספיק זריזים להתמודד עם זה לדעתי. כמו כן הבריאות של קובי יכולה קצת להדאיג. הניתוחים שנדחים שוב ושוב עלולים להביא למצב לא נעים בו הוא יצטרך לעבור ניתוח במצב באמת לא נוח. אם כי זו ספקולציה בלבד, אני לא בטוח באמת כמה הבעיה שלו רצינית. בצד ההתקפי הלייקרס תמשיך להיות מעולה, מצד שני נראה שמול בוסטון זה לא עבד ואני לא חושב שביינום יעשה את ההבדל. אם יפגשו בגמר את בוסטון לדעתי הפאקטור העיקרי יהיה הירידה ביכולת של בוסטון מהשנה יותר מאשר שיפור של הלייקרס. אני חושב שהקבוצה שלהם טובה מאוד אבל לא מדהימה, מצד שני יש לי הרגשה שהשנה הם יקחו אליפות. בכל אופן לדעתי ריאלי עבורם סיבוב שני ואילך. כמובן שסיבוב שני יהיה אכזבה גדולה מאוד אבל אולי הם יאלצו להסתפק בזה.

למעלה