../images/Emo13.gif
אני ,בניגוד אליך אהיה מאוד מאוד מאוד מופתע אם הם לא יהיו פליאוף (לא רק אני רוב הפרשנים בעולם). טוב , אז העונה הזאת תלוי בכמה דברים.
הבריאות והרצון של JO- לפי ראיונות איתו ג'רמיין אוניל מת להוכיח שהוא לא סוס מת , ושהוא עדיין שחקן אולסטאר בליגה הזאת , והוא יעשה הכול כדי להוכיח זאת. לדעתי ג'רמיין יתן עונה סולידית עם 70 ומשהו משחקים והרבה הגנה , ראיתי קצת מהפריסיזן והוא שינה את כל ההגנה של הרפטורס לטובה , הוא משנה כל כך הרבה זריקות שזה מדהים , אני בטוח שהקבוצה תשתפר פלאים בהגנה.
קלדרון הוא עדיין סימן שאלה-נכון , הייתה לו אחלה עונה שנה שעברה שטי ג'יי נפצע , אבל אי אפשר עדיין לדעת איך הוא יתפקד שכל הלחץ עליו ועם 38 דקות בממוצע למשחק , הוא בהחלט יכול לקרוס תחת הלחץ וכל העונה תתחרבן כי חוץ ממנו , אין לרפטורס ממש גארדים שיכולים ליצור לעצמם מצבים . לדעתי הוא השחקן ה2 הכי חשוב בקבוצה אחרי בוש. יהיה מאוד מעניין לראות אם הוא יקפוץ שלב אחד קדימה או שניים אחורה.
ג'מאריו מון-ג'מאריו מון הוא הסויינגמן הכי טוב ומוכשר של הרפטורס(עצוב , אני יודע) ,. הרבה תלוי גם בו , הוא תורם בכל האספקטים של המשחק , הוא בלוקר וריבאונדר לא נורמאלי (אולי אפילו יותר טוב מבוש) , והוא אתלט בלתי רגיל , ושחקן הגנה לא רע , למרות שהוא מהמר הרבה על מהלכים ספקטקולארים ולא המהלך הפשוט , מה שעולה בנקודות. הבעיה שלו שנה שעברה הייתה , שהזריקה שלו פשוט קטסטרופאלית .הוא פשוט לא ידע לזרוק , הבחור לא ילד הוא בן 28 , השאלה אם המאמנים עבדו איתו על זה בקיץ . ושהוא יתחיל לקלוע את הזריקות הפנויות , או שהרפטורס בבעיה. יהיה מעניין לראות אם הוא ישתפר או ידרוך במקום (שוב הוא בן 28) .
הבריאות של בוש-אומנם לא מדברים על זה , אבל בוש פצוע לא קטן , מאז ה3 העונות הראושנות שלו הוא נוהג להפצע לפחות ל20-25 משחקים , שזה בעיה. אין לי בעיה שהוא ישחק 70 משחקים בעונה ולא 82 , זה נסבל והגיוני עם העומס שיש לו , השאלה היא אם זה כבר יהפוך ל30 או 35 משחקים בעונה שהוא מפסיד , ואז זה כבר חתיכת בעיה. כי הוא השחקן הכי חשוב בקבוצה ,אין לי ספק שהוא יתן עונה מצויינת בצד ההתקפי זה בדוק , כשהוא רוצה לחדור לסל ולהיות אגרסיבי אף אחד בליגה הזאת לא עוצר אותו. אני חושב שיחד עם ג'רמיין הוא ישתפר פלאים בהגנה (כמו שראינו שהוא מסוגל בדרים טים) , והוא פחות יצטרך לתת גוף ולחסות את הצבע , ויותר לנצל את הזריזות האדירה שלו. אני מאמין שהוא מאוד ישתפר הגנתית העונה. עוד כמה נקודות- מיצ'ל המאמן - וואלה? אף פעם לא אהבתי אותו ואני עדיין לא אוהב אותו. הוא יותר מוטיבטור ולא מאמן ,לא ראיתי פלייקולינג גאוני שלו , או תרגילים מסובכים שטורונטו משתמשים . וגם לא ראיתי דברים מיוחדים בהגנה. הוא נורא פרווה לטעמי ואני לא מת עליו והוא סוגר עונה חמישית עם הקבוצה משום מה , אם השנה טורונטו לא עוברים סיבוב הוא עף הביתה. ג'ייסון קפונו-יש לבחור חוזה מנפוח שלא מגיע לו , אבל עדיין היה לו כמה משחקים טובים שנה שעברה (וסדרה טובה נגד אורלנדו) שהוא היה בלתי ניתן לעצירה . ממש ריצ'ארד המילטון הלבן , רץ בין חסימות ומשחרר כדורים במהירות מסחררת , אם ההתקפה תשחק בשבילו יותר. ויבנו בשבילו יותר תרגילים יכולה להיות לו עונה מצויינת שתפתיע את כולם. אנדרה ברניאני-פייר? אני כבר לא מצפה ממנו לכלום , כל דבר חוץ מדריכה במקות תפתיע אותי , אין מצב שהוא יוכל לשחק 3 ואני מקווה שירדו מזה מהר , למרות שבפריסיזן הראפס שיחקו כמה פעמים עם שלושת המגדלים (אוניל,בוש,ברניאני) וזה היה נחמד , זה יהיה נחמד ל7-8 דקות במשחק לבלבל קצת את היריב , אבל לא יותר. השנה הוא שחקן ספסל נטו , אני מקווה שזה יעזור לו והוא יעלה מהספסל ויתחיל לשחק כמו שצריך , ולא לזרוק שלשות כמו איזה קית' ואן הורן. זו העונה שהוא חייב להוכיח את עצמו. אחרת הוא אחד הבאסטים הגדולים. וכאן אני מסיים את החפירה
, אם אוניל ובוש בריאים קלדרון לא יפול מהלחץ מון ימשיך להלהיב טורונטו בכיף יכולים לעבור סיבוב בפליאוף ולתת פייט לקליבלנד ופילדלפיה על הזכות לפגוש את בוסטון , אם אוניל ימשיך להפצע קלדרון יהיה פלופ ברניאני ימשיך לאכזב , ובוש ידרוך במקום , שוב פעם הם יעופו בסיבוב הראשון. אני אופטימי העונה
, הטרייד של ג'רמיין תמורת פורד היה טוב. אני מאמין שזה יוכיח את עצמו. וסוף סוף אחרי טריליון שנים עוברים סיבוב! GO RAPS!!!