לקראת פתיחת העונה

tomb12

New member
הלוואי תצטדק כי זה מה נשאר לנו...כאן בבוסטון

אחרי שהרדסוקס עפו מהפלייאוף...והמלך בריידי נפצע.. רק לא סאן אנטוניו עם דנקן וגינובלי המעצבנים האלה.. ובטח שלא הלייקרס היריבה השנואה.. מה שכן השנה פניקס יהיו קבוצה יותר הגנתית והניקס ההפך. אגב הדבר היחידי מבחינת האוהדים שמזכיר את אירופה וישראל זה כאן בבוסטון לעומת הלייקרס שאין לה בכלל גרעין קשה של אוהדים מה שכון יש לה זה הרבה אנשים שבאים למשחקים שלה,אבל אלה לא אוהדים אלא סתם טרמפיסטים

OrEl74

Well-known member
מנהל
פילדלפיה 76'

מאזן בקדם עונה: 3:1 הקבוצה עם ההחתמה הגדולה של הקיץ בדמותו של אלטון בראנד יוצאת לעונה החדשה עם המון תקוות. איגודאלה הוכיך בעונה שעברה שהוא לא יהיה זה שיסחוב אותם אבל השאלה הגדולה היא מי כן? בראנד אמנם שחקן אדיר אבל הוא שקט מידי בשביל להיות מנהיג וכמובן ששאלת מצבו הבריאותו לאחר שהפסיד כמעט את כל העונה שעברה גם לא הכי ברור. דלמברט יקבל על עצמו את המשימה במהלך העונה להקל על בראנד בהגנה וביחד הם צפויים להיות אחד מהצמדים הגבוהים הטובים בליגה. מילר ינהל את ההתקפה ואיגי יתרוצץ בצדדים וישגע את ההגנות. כל זה יביא את פילדלפיה לפלייאוף דיי בקלות אבל השאלה מה יקרה שם? באופן אישי כל עוד אין להם מישהו שאפשר להיתלות בו כאחד שידחוף אותם קדימה אני לא רואה אותם מגיעים רחוק מידי בפלייאוף.

rapgamer4ever

New member
אני מסכים איתך מסיבות שונות

לא כל קבוצה חייבת מנהיג בלתי מעורער, ושחקן שיוביל את הקבוצה בכל אופן יצוץ בסופו של דבר- בעונה שעברה לי היה הרושם שזה מילר, כי הרי יחידה מגובשת כמו שנוצרה בפילי לא נוצרת סתם. מצד שני בתכלס חומר השחקנים שלה טוב אבל לא טוב מאוד. הספסל חלש. יאנג הוא סימן שאלה לדעתי ובכלל לא בטוח מה יהיה שווה הסווינגמן לצד איגי. על הנייר יש להם הגנה מעולה שאמורה להרוויח להם את הנצחונות- זה הצד החזק של רוב השחקנים בקבוצה וראינו את זה גם בשנה שעברה. הצד ההתקפי בעייתי יותר. ברנד שחקן שיודע למסור וגם יקל עליו הרבה יותר אם יהיה קלעי חוץ טוב. כרגע אין להם כזה בחמישייה. זה מאוד מקשה על משחק של שחקן פנים, היריבה יכולה לצופף וזה גם לא שלפילי יש איזה גארד אקפלוסיבי במיוחד של מיד ריינג'. זו תהיה בעיה. לדעתי כמוך הם יגיעו לפלייאוף בלי בעיות מיוחדות., מעבר לכף זו שאלה אמיתית. תלוי במצ'אפ שיפגשו- מצ'אפ נוח והם יעברו סיבוב אחד, מצ'אפ לא נוח והם יחזרו הביתה מעט מאוכזבים.

SHNIK

New member
דווקא אני פחות מסכים

פילי של השנה מוכשרת באופן חסר הכרה ומעבר לזה - גם עמוקה, מעבר לרביעיה הבולטת שלהם (מילר, איגי, בראנד ודאלי) גם יאנג מבטיח לטעמי -> הוא עוד אחד מהחומרים הגולמיים האיכותיים שהוויילדקטס מאריזונה תורמים לNBA, בעונת הפרשמן שלו במכללות הוא לא הראה הרבה יציבות, בעיקר המון כשרון שטרם יצא החוצה, לעומת זאת בעונת הרוקי שלו הוא תפקד יפה מאוד בעמדות 3 ו4 ונתן מספרים יפים מאוד יחסית לרוקי, עם זאת גם אם העונה לא יתקדם ויהפוך לשחקן חמישיה סולידי לסיקסרס תמיד קיימת את האפשרות לשחק עם גרין כ2 ולהסית את איגי ל3 או לפתוח עם דונייל מרשאל, שועל הקרבות הותיק שהצטרף הקיץ לקבוצה. אחת מטענותיך היתה שהספסל של פילי חלש וכפי שאני כתבתי למעלה אני חושב ההפך, לטעמי מדובר באחת הקבוצות העמוקות בליגה, לכל שחקן חמישיה קיים לפחות מחליף הולם אחד : לו וויליאמס ורויאל אייבי מגבים את אנדרה מילר בפוינט, ווילי גרין וקארים ראש מגבים את איגי בשוטינג, דונייל מרשאל וגם אופציית הסתה של איגי קיימות כגיבוי ליאנג בסמול, ורג'י אוונס, ג'ייסון סמית' מאריס ספייטס הרוקי המוכשר מפלורידה ות'יאו ראטליף המנוסה מהווים את אופציות הגיבוי מתחת לסל כשגם מרשאל ויאנג יכולים לתפקד כ4 לפרקים, בנוסף ניתן לשים לב שגם על הספסל כמו בחמישיה קיים שילוב יפה ומרשים של ותיקים וצעירים. טענה נוספת שלך היתה באשר למחסור בכח אש מבחוץ, אז זה נכון שלקבוצה אין סוג של ג'ייסון קאפונו והקלעי המחונן האחרון שנכח שם (קייל קורבר) עבר בטרייד במהלך עונה שעברה, אך עם זאת לקבוצה קיימים בסגל לא מעט קלעים סבירים במעלה : איגי סיים את העונה שעברה עם 33% מבחוץ, לו וויל עם 36%, גרין עם 29%, ראש עם 39% ואייבי עם 33%, בנוסף מצוי בסגל גם דוניאל מרשאל שידוע כקלעי שלשות סביר ומחזיק בממוצע קריירה של 35%... החסרון העיקרי של הסיקסרס מול יריבותיה העתידיות על אליפות המזרח הוא הנסיון, חסר להם אולסטאר מנוסה שעבר דבר או שניים בקריירה שלו, הכי קרוב לקליבר הזה שיש להם הוא בראנד אבל בראנד הוא לא גארנט וקרוב לודאי שגם לא יגיע לרמתו לעולם..., חסרון זה יפגע בסיקסרס כשיפגשו מול יריבות כמו הסלטיקס, הקאבס ואפילו הפיסטונס במקרה והאחרונים לא יקרסו העונה סופית... שניק.

rapgamer4ever

New member
תגובה

הספסל אכן יותר חזק ממה שזכרתי. אם כי אני לא חושב שהוא חזק אלא סביר בלבד. אין בו אף שחקן שיכול להוות שחקן חמישייה רגיל בקבוצת פלייאוף (לו וויליאמס הכי קרוב לזה ואולי גם יהיה כזה השנה). חוץ ממנו הספסל מלא בשחקנים עם שמות די מוכרים אבל בתכלס בינוניים מאוד. הייתי מגדיר את הספסל של פילי כסביר. חוץ מזה, אני רוצה לפוצץ את בועת סמואל דאלמברט. לא מדובר בשחקן טוב. אפילו לא מדובר בסנטר טוב. מדובר בסנטר בינוני מאוד עם חסרונות רבים בשני הצדדים של המגרש- באחד הוא קופץ לחסום יותר מדי (אם אני לא טועה גם מסתבך לעיתים קרובות בבעיית עבירות) ולא שומר מי יודע מה באחד על אחד, בשני הוא בעצם לא שווה כלום פרט לריבאונדי התקפה. הנקודה השלישית היא קלעי החוץ. תשמע, קלעי של 33% הוא לא בהכרח רע (אם כי זה בכל אופן אחוזים לא טובים). אבל קלעי של 2 זריקות למשחק ב-33% הוא כן רע. כל השחקנים שציינת זורקים מעט מאוד (במילים אחרות- רק כשהם פנויים לגמרי) וקולעים ממש לא משהו. הקלעי היחיד הוא ראש, ואני אומר את זה לא בגלל האחוזים העדיפים אלא בגלל שהוא ידוע כאחד שכן זורק. יש לו 3.5 נסיונות ב-39% שזה בהחלט עונה להגדרה של קלעי. אבל כמה הוא כבר ישחק- 22 דקות? בשאר הזמן אין אפילו קלעי אחד לרפואה. תסתכל על מספר קלעי השלשות בחמישייה במזרחיות טובות אחרות: בבוסטן יש לך את אלן ופירס. בדטרויט את צ'ונסי וקצת מריפ, שיד ופרינס. באורלנדו יש לך את רשארד, טורקוגלו וקצת מנלסון. בקליבלנד יש לך את לברון, מו וגיבסון/קצת מדלונטה (תלוי מי יפתח) בטורונטו יש לך את קלדרון ופארקר וכו'. במערב המצב לא שונה. בפילי בתכלס, אין לך אף אחד. אף שחקן שאתה סומך על הקליעה שלו. בעיה דומה הייתה למיאמי בתחילת שנה שעברה וזה היה אחד הגורמים לפיאסקו.

SHNIK

New member
תראה

כתבת שמעבר ללו וויליאמס מדובר בחבר'ה בינוניים, אני חושב שלמארשל עדיין יש מה להציע, את ווילי גרין אני מאוד מעריך כאיש ספסל ועומק הגבוהים שיש לסיקסרס על הספסל (גם בלי סמית') הוא מרשים מאוד. באשר לעניין הקליעות : אני מסכים שצלף חוץ בחמישיה הוא מצרך חשוב אך לציין שאין אף שחקן שסומכים על הקליעה שלו זה לא נכון, למשבצת הזו נכנס איגי..., למארשל יש ממוצע קריירה של 2.7 נסיונות משלוש למשחק, בנוסף צריך להתייחס לאלמנט של עליה אפשרית בדקות למשחק : ווילי גרין עשוי לעלות לחמישיה ולקבל מס' דקות משמעותיות יותר מאלו שהיו, אפשרות שטרם ניתן לפסול גם באשר ללו וויליאמס, אם מסתכלים על נתוני ה PER 36 שלהם נתקלים בכך שגרין זורק 3.3 ולו 3, אז נכון שהם לא ישחקו 36 דקות במשחק, אך יתכן שמס' הדקות שלהן יעלו השנה..., כל זה עשוי להספיק לממוצע של 6-7 במשחק עבור הסיקסרס ועבור קבוצה עם חודרים מצטיינים וסקורר משמעותי בצבע זה עשוי להספיק כדי להיות חזק מאוד בצמרת המזרח. הערה נוספת : 33% משלוש הוא נתון לא רע בלבד, קשה להגדירו כאחוזים רעים כשמדובר בקליעה מבחוץ, לצורך ההמחשה הקלעים שציינת כאן בהודעתך נעים בסטטיסטיקות שלהם נעות בין 35%-45% וראוי לציין שמדובר בחבר'ה מהבכירים בליגה... שניק.

rapgamer4ever

New member
לא יודע מה לומר בקשר לשלשות

רק 2 קבוצות בליגה קולעות באחוז משותף נמוך מ-33%. פילדלפיה היא אחת מהן (האחרונה בליגה). 33% ל-3 זה פשוט לא אחוזים טובים. מעבר לעניינים הסטטיסטיים שזה פחות מנקודה להתקפה וכו' וכו'- זה גורם ל-2 דברים. האחד זה שכשהשלשה יוצאת החוצה זה מתרפצת פוטנציאלית של היריב, השני זה שאין לך קלעי חוץ אמין. אני לא רואה שחקן פרט לראש שקולע מעל שלשה למשחק. ואם כן, השחקן הזה יחטיא המון ולא באמת יעזור לפתוח את ההגנה של היריב. לכל אחת מהקבוצות שציינתי יש 2-3 מהבכירים בליגה, גם פילי חייבת אחד כזה. הבדל נוסף בסטטיסטיקות שנותן יתרון לחבורת ה35-45 שציינתי היא שהם זורקים הרבה יותר- כלומר גם מהווים איום גדול יותר וגם לוקחים בממוצע זריקות פחות נוחות- לא רק כשהם חופשיים לגמרי, כלומר הם קלעים יותר טובים. מארשל אכן שחקן שעדיין יכול לקלוע שלשות (אני מאמין), השאלה היא מה העלות האלטרנטיבית. לדעתי היא גדולה מדי- הוא שחקן גרוע ואני לא רואה אותו עובר את ה-15 דקות. וגם כשכן, הוא לא ישחק יחד עם ברנד ולכן ה-אישו של לרווח את המשחק לברנד לא רלבנטי. פילדלפיה עדיין קבוצה חזקה, אל תבין אותי לא נכון. אבל במצב הנוכחי אני לא רואה מצב שהיא עוברת יותר מסיבוב פלייאוף אחד- לא כשהגנה מצופפת יכולה פשוט להרוג אותה.

SHNIK

New member
אגב

למה מארשל לא ישחק יחד עם בראנד?, הוא מתפקד מצויין כ3 ובנוסף, למה אתה מגדיר אותו כשחקן גרוע? שניק.

rapgamer4ever

New member
הוא חור בהגנה

בעמדה 3 יותר מאשר אפלו בעמדה 4. הוא איטי, כבד ולפי הפעם האחרונה שראיתי אותו גם לא בדיוק מלא מוטיבציה. אנשים לא ממש שמים לב, אבל הבחור כבר מזדקן. בן 35- זה אומר הגנה אפילו יותר גרועה. בהתקפה בתכלס כל מה שהוא ידע לעשות בשנים האחרונות זה לזרוק. ואם נהיה הוגנים- גם לא באחוזים טובים. בשנים האחרונות הוא זורק פלוס מינוס 3 שלשות למשחק וקולע אותן ב-33%. מעבר לזה כמו שאמרתי הוא לא עושה כלום בהתקפה או בהגנה, משמע שחקן גרוע. הוא היה ברוטציה בקליבלנד אחרי ביג בן וורז'או ובסיאטל אחרי השד יודע מי (שיחק 12 דקות למשחק אפילו שם- במשחקים רבים לא שותף. אין לי מושג אם בגלל פציעה או כי הוא גרוע). אני לא חושב שהוא ישחק עם בראנד כי פילי יחסית עמוקה בעמדות הסווינגמנים (יכולה לשחק עם איגי+יאנג, איגי+ראש, איגי+גרין כמו שנה שעברה) כשבתכלס המחליף הטוב היחיד לברנד הוא רג'י אוונס. לכן אם מארשל יקבל דקות זה יהיה לדעתי בעמדה 4 איפה שהוא שלישי ברוטציה (כנראה, לך תדע) ולא בעמדה 3 כשיש מליון קומבינציות שעדיפות על פניו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ניו ג'רזי נטס

מאזן בקדם עונה: 2:1. לנטס אין ציפיות גבוהות מידי העונה וברור לכולם שהם נכנסים לתקופת בניה שגם תכין אותם למעבר הצפוי לברוקלין בעונה הבאה. האריס יקבל את המפתחות לידיים אבל כל עוד ווינס שם זה יהיה קשה לביצוע וזה לא סוג שבנטס מחפשים טרייד שישלח את ווינס למקום אחר, בינתיים זה לא ממש עובד והשאלה היא האם ווינס יהיה מסוגל בתור השחקן המבוגר והוותיק בקבוצה לשמש גם כ"מבוגר אחראי" ולהפגין בגרות לשם שינוי. בסה"כ יש לנטס סגל צעיר יחסית שכולל את ברוק לופז הרוקי שבינתיים דיי הרשים במשחקי ההכנה לפחות בכל מה שקשור לשליטה מתחת לסלים, גוש בון, ג'ינלין יי וכמובן דווין האריס. פלייאוף זאת לא מילה גסה במקרה של הנטס אבל ספק אם מישהו מצפה מהם לעשות שם משהו מיוחד.

rapgamer4ever

New member
לא הייתי אמור להתייחס אליהם יותר מדי

אבל גרמת לי לעשות זאת כשנתת להם סיכוי פלייאוף. גם אני חושב שיש להם סיכוי תיאורטי להגיע, אבל יותר מדי דברים צריכים לקרות. וינס צריך להתאמץ במיוחד ולשחק קבוצתי בשביל הנצחונות, האריס יצטרך לתת עונת פריצה, מישהו מהקו הקדמי יצטרך ללמוד לשחק כדורסל. אני חושב שניו ג'רזי היא אחת הקבוצות החלשות במזרח וגם זו שהתקרה שלה לא הכי גבוהה. לקבוצות "תחתית" כמו שארלוט או מילווקי יש סיכוי טוב ממנה להגיע לפלייאוף, גם אם לא נתפלא אם הנטס יסיימו 10 והן 11-12.

OrEl74

Well-known member
מנהל
טורונטו ראפטורס

מאזן בקדם עונה: 2:2. טורונטו ביצעו שינויי דיי משמעותי במהלך הפגרה כששלחו את טי.ג'י פורד לאינדיאנה בתמורה לג'רמיין אוניל ונתנו את תפקיד הרכז הראשון של הקבוצה לחוזה קלדרון. אולי מגיע למעשה כדי לסייע לבוש במלחמה מתחת לסלים בניגוד לתפקידו באינדיאנה שם הוא היה השחקן המוביל ברור לו שבטורונטו הוא יהיה אמור בעיקר להוריד ריבאונדים ולחסום כמה שיותר (תחום שבוש לא ממש חזק בו), אם זה אכן יעבוד ובמידה ובריאותו של אוניל לא תבגוד בו שוב, יש לטורונטו צמד מאוד איכותי מתחת לסלים שיעשה חיים קשים לכל מאמן בליגה. מון ממשיך להתפתח וצפוי לתת את הפריצה שלו העונה, קלדרון כבר הוכיח שהוא יכול להוביל אותם וכמו במקרה של אוניל גם פה השאלה היחידה היא האם הוא מסוגל לשחק 82 משחקים. וויל סולומון הגיע כדי לעזור לקלדרון מהספסל ובמשחקי ההכנה הוא הראה שאם הוא רוצה הוא יודע גם לשמש כרכז ואני מאמין שהוא יקבל הרבה דקות וגם יצדיק את זה. וכמובן שתמיד יש שם את הישראלי הראשון ב-NBA
גם בגיל 33 אנתוני פארקר ימשיך בתרומה הקבועה שלו של 12 נק', 4 ריב' ו-2 אס' וכמובן הגנה משובחת. היו שמועות שבטורונטו שוקלים להוריד אותו לספסל ולשחק יותר עם קפונו אבל לפחות לפי הקדם עונה עושה רושם שאלה שמועות בלבד. בעונות האחרונות הראפטורס הפכו לאזרחי קבע בפלייאוף אבל העונה המזרח נראה חזק מבעבר וקשה לדעת אם הם יצליחו להיות בפלייאוף גם העונה במיוחד כשכמעט כל העונה שלהם תלויה בבריאות של אוניל וקלדרון. אני לא אופתע אם הם יהיו בפלייאוף אבל אני גם לא או]תע אם הם לא יהיו ובכל מקרה אי אפשר לצפות מהם לדברים גדולים מידי בפלייאוף גם אם הם יהיו שם.

ThEgReEnKiNg

New member
../images/Emo13.gif

אני ,בניגוד אליך אהיה מאוד מאוד מאוד מופתע אם הם לא יהיו פליאוף (לא רק אני רוב הפרשנים בעולם). טוב , אז העונה הזאת תלוי בכמה דברים.
הבריאות והרצון של JO- לפי ראיונות איתו ג'רמיין אוניל מת להוכיח שהוא לא סוס מת , ושהוא עדיין שחקן אולסטאר בליגה הזאת , והוא יעשה הכול כדי להוכיח זאת. לדעתי ג'רמיין יתן עונה סולידית עם 70 ומשהו משחקים והרבה הגנה , ראיתי קצת מהפריסיזן והוא שינה את כל ההגנה של הרפטורס לטובה , הוא משנה כל כך הרבה זריקות שזה מדהים , אני בטוח שהקבוצה תשתפר פלאים בהגנה.
קלדרון הוא עדיין סימן שאלה-נכון , הייתה לו אחלה עונה שנה שעברה שטי ג'יי נפצע , אבל אי אפשר עדיין לדעת איך הוא יתפקד שכל הלחץ עליו ועם 38 דקות בממוצע למשחק , הוא בהחלט יכול לקרוס תחת הלחץ וכל העונה תתחרבן כי חוץ ממנו , אין לרפטורס ממש גארדים שיכולים ליצור לעצמם מצבים . לדעתי הוא השחקן ה2 הכי חשוב בקבוצה אחרי בוש. יהיה מאוד מעניין לראות אם הוא יקפוץ שלב אחד קדימה או שניים אחורה.
ג'מאריו מון-ג'מאריו מון הוא הסויינגמן הכי טוב ומוכשר של הרפטורס(עצוב , אני יודע) ,. הרבה תלוי גם בו , הוא תורם בכל האספקטים של המשחק , הוא בלוקר וריבאונדר לא נורמאלי (אולי אפילו יותר טוב מבוש) , והוא אתלט בלתי רגיל , ושחקן הגנה לא רע , למרות שהוא מהמר הרבה על מהלכים ספקטקולארים ולא המהלך הפשוט , מה שעולה בנקודות. הבעיה שלו שנה שעברה הייתה , שהזריקה שלו פשוט קטסטרופאלית .הוא פשוט לא ידע לזרוק , הבחור לא ילד הוא בן 28 , השאלה אם המאמנים עבדו איתו על זה בקיץ . ושהוא יתחיל לקלוע את הזריקות הפנויות , או שהרפטורס בבעיה. יהיה מעניין לראות אם הוא ישתפר או ידרוך במקום (שוב הוא בן 28) .
הבריאות של בוש-אומנם לא מדברים על זה , אבל בוש פצוע לא קטן , מאז ה3 העונות הראושנות שלו הוא נוהג להפצע לפחות ל20-25 משחקים , שזה בעיה. אין לי בעיה שהוא ישחק 70 משחקים בעונה ולא 82 , זה נסבל והגיוני עם העומס שיש לו , השאלה היא אם זה כבר יהפוך ל30 או 35 משחקים בעונה שהוא מפסיד , ואז זה כבר חתיכת בעיה. כי הוא השחקן הכי חשוב בקבוצה ,אין לי ספק שהוא יתן עונה מצויינת בצד ההתקפי זה בדוק , כשהוא רוצה לחדור לסל ולהיות אגרסיבי אף אחד בליגה הזאת לא עוצר אותו. אני חושב שיחד עם ג'רמיין הוא ישתפר פלאים בהגנה (כמו שראינו שהוא מסוגל בדרים טים) , והוא פחות יצטרך לתת גוף ולחסות את הצבע , ויותר לנצל את הזריזות האדירה שלו. אני מאמין שהוא מאוד ישתפר הגנתית העונה. עוד כמה נקודות- מיצ'ל המאמן - וואלה? אף פעם לא אהבתי אותו ואני עדיין לא אוהב אותו. הוא יותר מוטיבטור ולא מאמן ,לא ראיתי פלייקולינג גאוני שלו , או תרגילים מסובכים שטורונטו משתמשים . וגם לא ראיתי דברים מיוחדים בהגנה. הוא נורא פרווה לטעמי ואני לא מת עליו והוא סוגר עונה חמישית עם הקבוצה משום מה , אם השנה טורונטו לא עוברים סיבוב הוא עף הביתה. ג'ייסון קפונו-יש לבחור חוזה מנפוח שלא מגיע לו , אבל עדיין היה לו כמה משחקים טובים שנה שעברה (וסדרה טובה נגד אורלנדו) שהוא היה בלתי ניתן לעצירה . ממש ריצ'ארד המילטון הלבן , רץ בין חסימות ומשחרר כדורים במהירות מסחררת , אם ההתקפה תשחק בשבילו יותר. ויבנו בשבילו יותר תרגילים יכולה להיות לו עונה מצויינת שתפתיע את כולם. אנדרה ברניאני-פייר? אני כבר לא מצפה ממנו לכלום , כל דבר חוץ מדריכה במקות תפתיע אותי , אין מצב שהוא יוכל לשחק 3 ואני מקווה שירדו מזה מהר , למרות שבפריסיזן הראפס שיחקו כמה פעמים עם שלושת המגדלים (אוניל,בוש,ברניאני) וזה היה נחמד , זה יהיה נחמד ל7-8 דקות במשחק לבלבל קצת את היריב , אבל לא יותר. השנה הוא שחקן ספסל נטו , אני מקווה שזה יעזור לו והוא יעלה מהספסל ויתחיל לשחק כמו שצריך , ולא לזרוק שלשות כמו איזה קית' ואן הורן. זו העונה שהוא חייב להוכיח את עצמו. אחרת הוא אחד הבאסטים הגדולים. וכאן אני מסיים את החפירה
, אם אוניל ובוש בריאים קלדרון לא יפול מהלחץ מון ימשיך להלהיב טורונטו בכיף יכולים לעבור סיבוב בפליאוף ולתת פייט לקליבלנד ופילדלפיה על הזכות לפגוש את בוסטון , אם אוניל ימשיך להפצע קלדרון יהיה פלופ ברניאני ימשיך לאכזב , ובוש ידרוך במקום , שוב פעם הם יעופו בסיבוב הראשון. אני אופטימי העונה
, הטרייד של ג'רמיין תמורת פורד היה טוב. אני מאמין שזה יוכיח את עצמו. וסוף סוף אחרי טריליון שנים עוברים סיבוב! GO RAPS!!!

rapgamer4ever

New member
אם ג'רמיין עדיין סוס והוא מת להוכיח את זה

הוא לא סוס מת? לא חשוב. נהניתי לקרוא את הניתוח שלך. על ג'רמיין אין לי מחשבה מאוד מגובשת. לדעתי הוא שחקן הגנה מצוין שאכן משלים היטב את בוש בתחום והגנת הפנים שלהם מצוינת, זה הבסיס לקבוצה חזקה. בצד ההתקפי לדעתי הוא מעולם לא היה שוס, הוא צריך להפנים שהוא שחקן של 15 זריקות למשחק ויהיו גם דקות ארוכות בהן לא יגע בכדור יותר מדי כי הנעת כדור ומסירה זה לא הצד החזק שלו. בריאותית הוא תמיד סימן שאלה ענק. לי יש הרגשה די טובה לגביו מהבחינה הזאת, אבל נראה. על קלדרון דוקא אני סומך שימשיך את היכולת משנה שעברה. אין סיבה שלא. גם מקאפונו אתה יודע למה לצפות. לדעתי פארקר ישמור על מעמדו בקבוצה, הוא השחקן הכי טוב מכל ה2-3 שיש לטורונטו. מסכים איתך בעניין מיצ'ל. לא מת עליו, לא ראיתי ממנו שום דבר מיוחד. אכן פרווה. ברניאני פשוט אפס ואני אהיה נדהם לגמרי אם הוא יהיה שווה משהו. לדעתי הוא לא מהשחקנים הטובים באירופה, לכל אחת מצסקא-פנא-אולימפיאקוס יש לפחות 2-3 שחקנים יותר טובים ממנו. שורה תחתונה- סימן שאלה גדול של בריאות. אבל הם צריכים הרבה מזל נאחס כדי שלא יכנסו לפלייאוף, לדעתי הם יכנסו מאחד המקומות האחרונים ויפסידו בסיבוב הראשון. שוב.

Orenseg

New member
בשלישי הייתי באייר קנדה סנטר מול צסק"א! ../images/Emo13.gif

חוויה מדהימה, ממליץ לכל אחד ללכת למשחק NBA. אפילו בפרי-סיזן זה כיף גדול. בקנדה יצא לי לעקוב אחרי הראפטורס (ואחרי הוקי
) הרבה יותר לעומק מאשר בדרך כלל, גם בזכות הטורונטו סטאר והגלוב&מייל שהיו בכל מקום. מישהו מעוניין לקרוא את המסקנות שלי לגבי הקבוצה מהמשחק של שלישי ומהעיתונות? כתבתי הודעה ארוכה ותפוז אכלו לי אותה
, אם יש עניין אני אכתוב מחדש..

למעלה