לקראת פתיחת העונה

ספולסטורה הוא המאמן היחיד שבשביל להחזיק במשרה

שלו, הקבוצה שלו צריכה להיות גרועה. בכל מקרה, אני חושב שוויד את ביזלי זה שילוב טוב. מריון לא ישאר יותר מדי, והוא חומר טוב לטריידים (סופרסטאר + חוזה נגמר - קומבינציה מדהימה). יש להם חורים עצומים ב1 וב5. אולי השנה גם שווה להם להפסיד בשביל רכז טוב? לדעתי יגרדו את הפלייאוף, ויעופו בכל מקרה בסיבוב ראשון.

Or Amit

New member
תנו להם שנתיים

והם כנראה יהיו קונטנדרים. בינתיים וייד וביזלי יספקו מספרים יפים, אבל ההיט יראו את הפלייאוף מהבית. כולי תקווה שוייד יצליח להחזיק את העונה בצורה מלאה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שארלוט בובקטס

מאזן בקדם עונה: 0:6. לארי בראון הגיע כדי להוביל את הקבוצה מאחורי הקווים אבל לפחות בקדם העונה זה לא נראה טוב. הסוסקטס החתימו את אוקופור ל-6 העונות הקרובות וביחד עם ריצ'רדסון, וואלס וקצת ריימונד פלטון יש להם בסיס טוב אבל הבעיה שהרבעיה הזאת היא בערך כל מה שיש להם אלה אם שון מיי יפרוץ סוף סוף. אני אוהב את בראון אבל הוא לא ממש מחולל ניסים ועם הסגל הזה אפילו הוא לא יוכל לעשות יותר מידי, בטח לא כשוואלס דופק כרטיס לפחות פעם בחודש במחלקה האורטופדית הקרובה. בקיצור, שיסעו למיאמי או לניו יורק ויראו איתם את הפלייאוף מהבית

King LBJ

New member
אני דווקא חושב שהם יפתיעו

חשבתי ככה גם שנה שעברה והתאכזבתי, אבל יש שם חומר שחקנים מצויין שרק מחכה לפרוץ. אני לא מבין איך קבוצה כזאת לא מצליחה להגיע לפלייאוף וטובעת בביינוניות שנה אחרי שנה. כרגע, אם ישארו בריאים לשם שינוי, יש להם קבוצה לפלייאוף. פלטון-וואלאס-אוקאפור עם צוות משלים של מיי, מוריסון, הרכז הזה מהדראפט ועוד כל מיני שחקנים סבירים הם יכולים לעלות לפלייאוף ממקומות 7-8..

rapgamer4ever

New member
פוטנציאל יש בגדול

אבל אין תחושה שזה הולך לקרות. אוקאפור נשאר בבינוניות, ג'ראלד יום בריא יום פצוע, ג'ייריצ' הוא לא פרנצ'ייז פלייר ונראה שמוריסון ומיי לעולם לא יעשו את הפריצה. עם מה נשארנו? צמד רכזים בינוניים ומטה, סווינגמנים אתלטיים ושבריריים וקו קדמי שיודע לעשות הגנה והרבה פחות התקפה. זה יכול לעבוד, בראון אולי יוכל להפוך אותם ליחידת הגנה מגובשת (שוב- פוטנציאל בהחלט יש) שתגיע לפלייאוף אבל אני רואה סיכויים גדולים יותר לפיצוץ בין המאמן לשחקנים ועונה של 30 נצחונות. הימור שלי- 35 נצחונות ומתחיל להמאס מהסימפטיות של הקבוצה- היא הופכת סתם לזלזול.

יפתיעו את כולם

לארי בראון מסוגל להוביל את החבורה הזו לפלייאוף. בסה"כ יש להם סגל לא רע. חמישיה מוצלחת, וכמה שחקני ספסל שיכולים לתת מנוחה למובילים. כמובן שהכל תלוי בפציעות. אני מהמר שיהיו בפלייאוף.

Or Amit

New member
אני דווקא רואה כאן לא מעט פוטנציאל

דבר ראשון בראון הוא מחייה רכזים ידוע. פלטון יכול לחגוג תחתיו, ואם לא - אוגוסטין מחכה. אוקפור יכול וצריך להפוך לנוכחות הגנתית נוסח בן וואלאס, הוואלאס הפרטי שלהם וג'יי ריצ' יהיו הצמד הכי מלהיב בליגה. פלייאוף אפשרי אם יתחשק לבראון, אם זה יראה כמו הניקס הוא יהיה בבית מהר מאד.

rapgamer4ever

New member
אני חושב שהעונה דטרויט תהפוך להיסטוריה

במובן השלילי. תדשדש לה בעונה הרגילה (יחסית כמובן) ותעבור מקסימום סיבוב פלייאוף אחד אם בכלל. אני לא מצפה מהפיסטונס לשום דבר, העובדה שלא נעשו שינויים מהותיים בסגל פרט לסונדרס לדעתי מסמנת את הסוף. לדעתי שום דבר לא יבוא להם בקלות העונה, גם לא ראשות הבית.

STEVE NASH

New member
דטרויט היא כנראה הקבוצה שאני הכי שונא בליגה

[ שכחתי את סן אנטוניו] היא קבוצה שגם במשחקי האימון משחקת מעצבן עם סקור נמוך... ובכל זאת, בפיסטונס אני לא מאמין כל כך. לדעתי העונה הזאת כמו שגיימר אמר, תסיים את הקבוצה הזאת של הפיסטונס והם יתחילו לבנות מחדש. היא תיתן עונה שקטה ומעצבנת כרגיל, תסיים בסביבות המקום הרביעי במזרח, תעבור סיבוב ותפסיד לסלטיקס פעם נוספת בחצי הגמר... דומארס יבין שאין לו סבלנות לכישלונות פלייאוף והוא יפרק את החבילה.

Or Amit

New member
דטרויט פספסו את הרכבת שלהם

דומארס לא השכיל לזהות הזדמנות במירוץ ההתחמשות שנה שעברה ולשלוח את החבר'ה המזדקנים שלו עבור פוטנציאל צעיר שיצטרף לכוח התלת-ראשי (סטאקי, פרינס, מקסייל) שיש לו שם. אולי עוד נראה השנה טרייד כזה, אבל הוא היה יכול להוציא לא מעט שנה שעברה. בקשר לתוצאות - 50-53 נצחונות וסיבוב שני בפלייאוף.

Oxycodone

New member
מקום 1 או שני במזרח

התקוות הן לשחזר את האליפות מ2004 ! והאליפות מ2005 שפוספסה בגלל סל של הורי. בדטרויט כן נעשה שינוי משמעותי ! המאמן פליפ פלופ שאיכזב שנים עם מינוסטה ודטרויט פוטר ! הוחתם עוזר המאמן קארי. מאמן שגם היה שחקן בעברו. מאמן שיש לשחקנים כבוד אליו. אני סומך על דומארס. כנראה שקוואמי בראון הוחתם בשביל טרייד באמצע העונה. או כדי שהוא יתן כמה דקות טובות, ויאפשר לראשיד לחזור לעמדה הטבעית שלו. אתם אומרים שזו הקבוצה הכי זקנה בליגה. אבל הקו האחורי שלה בכלל לא זקן ! שילוב של מנוסים + צעירים. סטאקי הולך להיות יותר משמעותי השנה ולשחק ביחד עם בילאפס. ריפ המילטון בן 30 אבל עדיין השחקן הכי זריז בליגה מאז רג'י מילר. בנוסף ריפ יקבל השנה גיבוי מארון אפללו , שהוא שומר מצויין שמזכיר את ברוס בואן ורון ארטסט. לבחור יש גם יכולות התקפיות. הוא קלע 28 נקודות באיזה משחק הכנה. הבעיה של הקבוצה היא טיישון פרינס, שלא מצליח לייצר התקפה ואין לו שחקן שיגבה אותו. והוא נחנק מול שחקנים כמו לברון ופירס. הוא בן 28 אבל עדיין צעיר ובחור שמשחק את כל ה 82 משחקים בהרבה דקות ללא מנוחה. לכן מה שאנחנו נראה השנה. זה שפרינס יקבל הרבה דקות מנוחה. מה שיקרה זה שריפ יעבור לשחק בעמדת SF כאשר טיישון על הספסל. ואת העמדה של ריפ יתפסו ארון אפללו או סטאקי. ביחד עם בילאפס כרכז. הרכב שיתן יותר התקפה ויתן לפרינס מנוחה. חוץ מזה גם וולטר הרמן ווולטר שרייפ הולכים לקבל הזמנות בתור גיבוי לפרינס. למרות שהרעיו הכי טוב הוא לתת לריפ את המשבצת של ה sf , סטאקי ב sg ובילאפ קלעי. גם ממה שראיתי המילטון היה יותר טוב בשמירה על פול פירס מאשר טיישון. יש הרבה רוטציות שיש ארבעה גרדים מעולים + מיודענו ביינום..חוץ מזה קארי כבר אמר שהוא הולך לפתוח השנה עם אמיר ג'ונסון וראשיד בהרכבה הפותח. ככה יתנו לאמיר מתחילת השנה להכנס לקצב. לקחת ריבאונדים. לעשות הגנה. לנסות מין שני מגדלים כאלה ביחד עם ראשיד. נגד קבוצות עם סנטר פיזי ישתמשו בקוואי בראון ו יעששו לעשות ממנו לא באסט ! חוץ מזה..מאקסיל שסירב ל15 מליון תמורת 3 שנים..הולך להביא את הכוח מהספסל ולגבות את ראשיד. וגם יושב שם שועל ותיק בשם אנטוניו מקדייס. יש גם את סאמב...שאולי יקבל כמה דקות השנה. המאמן החדש רוצה לנסות רוטציות עם הצעירים. ראשיד לקראת סוף הקריירה אולי יהיה מרוסן..ויתעסק בלקחת ריבאונדים ומהלכי פוסט. חוץ מזה יש את אלכס אקר. שכנראה לא יקבל הרבה דקות. אבל הדבר הכי חיובי לדעתי , זה שיהיה השנה גיבוי לבילאפס ולפרינס. יש גארדים טובים. יש את הגוף של קוואמי נגד מפלצות. אולי הוא גם יקח ריבאונדים. אגב מאקסיל יהיה בשנה הבאה פריי אייגנט וירצה חוזה. אז אולי הוא יהיה יותר סוס השנה. והכי התלהבתי מארון אפללו שנתן 28 נקודות ושיגע את גפרסון בשמירה שלו. לי יש תחושה טובה. אני מאמין בגו דומארס. נראה איך הקבוצה תתגבש במהלך השנה. אם ילך טוב הם ימישכו להיות עמוקים בספסל וללכת ככה לפלייאוף. אם לא , אני מאמין שדומארס יעשה איזה מהלך או להביא איזה סוס שיעזור לפלייאוף. או שהוא יפרק את החבילה..ויתחיל לחשוב על בנייה מחדש. סביב הצעירים. אני אישית מסתכל על אטלנטה הוקס. לדטרויט יש הרבה גבוהים. להוקס חסר גבוהים. להוקס יש גוש סמית אחד שלא מרוצה. לפיסטונס יש את מאקסיל שלא הסכים ל15 מליון ל3 שנים. ואת סאמב ואת מאקסיל. אני אישית מאמין שבהרכב הנוכחי, אם כל השחקנים יתנו 100 אחוז. וראשיד בילאפס והמילטון יקחו אחריות. הם לוחקים את כל הלברונים וכל הצפרדעים של בוסטון בלי בעיה. וגם את קובי העלוב. שנה שעברה דטרוויט דפקו במלא בלוקים לביינון של הלייקרס בלי בעיות. אני אישית מחכה לראות את ראשיד ואמיר גונסון מתחברים ביחד ונותנים בלוקים. לדעתי גם קוואמי בראון יתרום השנה. בקיצור אני סומך על שועלים ותיקים ועל ג'ו דומארס. לדעתי דטרויט תסיים ראשונה או שניה במזרח. מספיק מעידה אחת של בוסטון, מספיק שאחד מהשליישיה ישבר מהלחץ והם עפים. לדעתי ריי אלן הכי חלש. וזה שפוזי עזב זה מעולה. הבחור הזה תפר אותנו עם שלשות ולכלוך בהגנה. טוני אלן לא טוב כמוהו. אני בתור אוהד מאמין בקבוצה. ומקווה שהמאמן יעשה מהלכים נכונים. יש סגל יש עומק. יש הכל כדי לנצח כל קבוצה בליגה. אני אישית גם שמח שדרון וושינגון הגיע לחולון שנהנה מדאנקים קצת בארץ..וצופה שבעתיד הוא יחזור לאן בי איי. רק דבר אחד יספק אותי השנה , שהם ילחמו בגמר המזרח ! ושיהיו רעבים. ושיעשו יותר מהלכי פוסט מאשר גאמפ שוט. ושלא יהיו שאנים. אחרי שהם לקחו ניצחון חוץ בבוסטון וחזרו ב2-1 לדרויט הם שיחקו כמו נקבות ! אם סטאקי הולך להפציץ השנה , מאקסיל ממשיך להיות חיה רעה. וארון אפללו מגבה את ריפ. וככה נותן אפשרות לריפ לגבות את טאי ולתת לו מנוחה לקראת הפלייאוף. אז לדעתי גם קובי יכול להמשיך לחלום על טבעת ! מצד שני שלא יבוא פוזי עם כריס פול ויעשה צחוק מהמזרח .חח

Oxycodone

New member
??

מה לא ברור מה שכתבתי ? קצת מיהרתי. אז בגלל זה יצאו קצת שגיאות הקלדה. אם מה אתה לא מסכים ? כמו שאמרתי או שהקבוצה הזו תצליח ותלך עמוקה לפלייאוף. או שיהיה טרייד במהלך העונה. לדעתי כל התחזיות שלכם מוקדמות מידי..יהיו טריידים העונה בהרבה קבוצות. וכל מי שמספיד את דטרויט יכול להמשיך לחלום שהם יפלו. הספרס ודטרויט זה שני הארגונים הכי מוצלחים בליגה. בוא נראה את בוסטון ממשיכה את השושלת ואז נדבר. לדעתי הם נופלים חזק. מספיק שאחד מהשליישיה יפול. לדעתי ריי אלן זה החולשה שלהם. שנה שעברה היה להם את גיימס פוזי שעזר שהוא היה חלש. בסך הכל יש להם מאמן לא מנוסה ורכז לא מנוסה. והם בטח גם יעשו טרייד נחכה ונראה. אני לא סובל את בוסטון והלייקרס. מעדיף שכל קבוצה תקח רק לא הם.

Orenseg

New member
ניסיתי לקרוא אותו וקיבלתי סחרחורת.

כתבת המון טקסט והשקעת בו, אבל מאוד קשה לקרוא את ההודעה שלך. לדעתי כדאי שתרווח אותה קצת בפעם הבאה - סימני פיסוק, רווחים בין השורות או קלעים בפינות

../images/Emo8.gifהאנטר לא עובד?

לא ממש הצלחתי לקרוא (כמו שכבר נאמר, כואבות העיניים), אני לא חושב שדטרויט גרועה כמו שכולם אומרים, אני בטוח שהיא לא טובה כמו שאתה חושב. בסה"כ לא ברור לי הלחץ של דומארס על טרייד. מלבד ראשיד שגם ככה מסיים חוזה אין איזה שחקן שהוא בנפילה משמעותית. בילאפס עדיין אחד הרכזים הכי טובים בליגה, והמילטון עושה את מה שהוא יודע בצורה מעולה. דומארס עושה בשכל ומנסה לסחור כשהמניה גבוהה, אבל נראה לי שהלחץ שלו למכור משפיע על ההצעות שהוא מקבל. הוא עשה בשכל כשלא נתן חוזה לוואלס. ובינתיים הקבוצה עדיין מעל בינונית. לא ברורה לי הפאניקה. יש לו צעירים טובים בתנור, שיוכלו לקחת את המושכות מהותיקים. מקסימום תהיה להם עונת נפילה אחת, שאחריה הם כבר יחזרו למעלה.

Oxycodone

New member
אוקיי אני אשכתב לכם.

האמת החלפתי את המקלדת , למקלדת הכי נוחה וארגונומית שעבדתי איתה אי פעם - LOGITECH WAVE פשוט לוקח קצת זמן להתרגל. התקוות הן לשחזר את האליפות מ2004 ! והאליפות מ2005 שפוספסה בגלל סל של הורי. בדטרויט כן נעשה שינוי משמעותי ,המאמן פליפ פלופ שאיכזב שנים עם מינוסטה ודטרויט פוטר ! והוחתם עוזר המאמן קארי. מאמן שגם היה שחקן בעברו, מאמן שיש לשחקנים כבוד אליו. כך אני מקווה לפחות. הכי חשוב האם ראשיד מכבד אותו. כנראה שקוואמי בראון הוחתם בשביל טרייד באמצע העונה, או כדי שהוא יתן כמה דקות טובות, ויאפשר לראשיד לחזור לעמדה הטבעית אתם אומרים שזו הקבוצה הכי זקנה בליגה, אבל הקו האחורי שלה בכלל לא זקן ! שילוב של מנוסים + צעירים. סטאקי הולך להיות יותר משמעותי השנה , ריפ המילטון בן 30 אבל עדיין השחקן הכי זריז בליגה מאז רג'י מילר. בנוסף ריפ יקבל השנה גיבוי מארון אפללו , שהוא שומר מצויין שמזכיר את ברוס בואן ורון ארטסט + יכולות התקפיות. הוא קלע 28 נקודות באיזה משחק הכנה. הבעיה של הקבוצה היא טיישון פרינס, שלא מצליח לייצר התקפה ואין לו שחקן שיגבה אותו. הוא נחנק מול שחקנים כמו לברון ופירס, אני כל שנה מחכה שטיישון יקבל יותר ביטחון ויהיה הגו טו גאי, שחקן שקולע 20 נקודות למשחק מה שלדעתי הוא יכול לקלוע. לכן מה שאנחנו נראה השנה. זה שפרינס יקבל הרבה דקות מנוחה. מה שיקרה זה שריפ יעבור לשחק בעמדת SF כאשר טיישון על הספסל. ואת העמדה של ריפ יתפסו ארון אפללו או סטאקי. הרכב שיתן יותר התקפה ויתן לפרינס מנוחה. חוץ מזה גם וולטר הרמן+וולטר שרייפ , הולכים לקבל הזדמנות בתור גיבוי לפרינס. למרות שהרעיו הכי טוב הוא לתת לריפ את המשבצת של ה sf , כשפרינס נח על הספסל. גם ממה שראיתי המילטון היה יותר טוב בשמירה על פירס מאשר טיישון. יש הרבה רוטציות כשיש ארבעה גרדים מעולים , +ביינום קארי כבר אמר שהוא הולך לפתוח השנה עם אמיר ג'ונסון וראשיד בהרכב הפותח. ככה יתנו לאמיר מתחילת השנה להכנס לקצב, נסות מין שני מגדלים כאלה ביחד עם ראשיד. נגד קבוצות עם סנטר פיזי ישתמשו בקוואי בראון , וינסו לעשות ממנו לא באסט ! מאקסיל שסירב ל15 מליון תמורת 3 שנים..הולך להביא את הכוח מהספסל ולגבות את ראשיד. וגם יושב שם שועל ותיק בשם מקדייס. יש גם את סאמב...שאולי יקבל כמה דקות השנה. המאמן החדש רוצה לנסות רוטציות עם הצעירים. ראשיד לקראת סוף הקריירה אולי יהיה מרוסן..ויתעסק בלקחת ריבאונדים ומהלכי פוסט. ואולי פחות לקחת שלשות. אבל הדבר הכי חיובי לדעתי , זה שיהיה השנה גיבוי לבילאפס ולפרינס. יש גארדים טובים, ויש את הגוף של קוואמי נגד מפלצות. מאקסיל יהיה בשנה הבאה פריי אייגנט וירצה חוזה, אולי דבר שיגרום לו להיות יותר טוב. והכי התלהבתי מארון אפללו , שנתן 28 נקודות ושיגע את גפרסון בשמירה שלו. באיזה משחק הכנה. לי יש תחושה טובה. אני מאמין בגו דומארס, נראה איך הקבוצה תתגבש במהלך השנה. ולפי זה הוא יפעל. אם ילך טוב הם ימשיכו להיות עמוקים בספסל וללכת ככה לפלייאוף. אם לא , אני מאמין שדומארס יעשה איזה טרייד לקראת לפלייאוף. או שהוא יפרק את החבילה..ויתחיל לחשוב על בנייה מחדש, סביב הצעירים. אני אישית מסתכל על אטלנטה הוקס. לדטרויט יש הרבה גבוהים ולהוקס חסר גבוהים. להוקס יש גוש סמית אחד שלא מרוצה , אולי משהו עבור שון מריון. יש אפשרויות. אני אישית מאמין שבהרכב הנוכחי, אם כל השחקנים יתנו 100 אחוז. וראשיד בילאפס והמילטון יקחו אחריות, ויעבדו עם הצעירים.. אני מאמין שדטרויט מנצחים גם את לברון , גם את בוסטון וגם את הפייקרס..שנה שעברה הצעירים של דטרויט +ראשיד נתנו בלוקים לביינום של הלייקרס בלי בעיות. אני אישית מחכה לראות את ראשיד ואמיר גונסון מתחברים ביחד ונותנים בלוקים. לדעתי גם קוואמי יתרום השנה. אני סומך על שועלים ותיקים ועל ג'ו דומארס. לדעתי דטרויט תסיים ראשונה או שניה במזרח. מספיק מעידה קטנה של בוסטון, מספיק שאחד מהשליישיה ישבר מהלחץ..לדעתי ריי אלן הכי חלש, וזה שפוזי עזב זה מעולה. הבחור הזה תפר אותנו עם שלשות ולכלוך בהגנה. טוני אלן לא טוב כמוהו. אני בתור אוהד מאמין בקבוצה, ומקווה שהמאמן יעשה מהלכים נכונים. יש הכל כדי לנצח כל קבוצה בליגה, אני גם שמח שדרון וושינגטון הגיע לחולון שנהנה מדאנקים קצת בארץ. רק דבר אחד יספק אותי השנה , שהם ילחמו בגמר המזרח ! ושיהיו רעבים. ושיעשו יותר מהלכי פוסט מאשר גאמפ שוט. ושלא יהיו שאננים , אחרי שהם לקחו ניצחון חוץ בבוסטון וחזרו ב2-1 לדטרויט הם שיחקו כמו נקבות ! צריך שיפור בהתקפה, אם סטאקי ואפללו יוכלו כל אחד לתת מעל 10 נקודות למשחק + גיבויים לריפ וטיישון. מה שיגרום לפרינס לשפר את ההתקפה שלו , אני צופה שהקבוצה אפילו תתחזק יותר. אין שחקן בליגה שרוצה אפילות כמו מקדייס.. הייתי שמח לראות אותו לוקח אחת לפני שהוא פורש... העונה הזו יכולת להיות עונה חזקה וטובה , או עונת קריסה שלמה לדטרויט.. אם ריפ וראשיד יעזבו, יכול להיות שגם בילאפס לא ירצה לשחק עוד..וגם מקדייס יפרוש. אני סומך על דומארס , הוא לא סתם הגיע 6 פעמים רצוף לגמר המזרח. דומארס לא לחוץ למכור..הוא יעביר את בילאפס ראשיד או ריפ , רק אם הוא יקבל משהו טוב בתמורה. לדעתי ריפ יהיה כמו רג'י מילר..המהירות שלו תרד רק באמצע שנות ה30 שלו. ככה שהוא ישיג עוד חוזה טוב בליגה. אני מאמין שבילאפס יתן עוד איזה שנתיים טובות , התכונות של בילאפס זה שלשות + אסיסטים וניהול משחק. הוא לא איבד את זה. זה לא דבר שיורד עם הגיל. מה שכן , יהיה לו קשה יותר לחדול לסל ולסחוט עברות. בשביל זה יש את סטאקי וביינום. מקדייס , למרות הגיל עדיין מכונת ריבאונדים ושחקן שנותן את הלב על הפרקט. ראשיד ירד בערך אבל יש לו חכמת משחקן וכשרון. הבעיה של הקבוצה היא טיישון , מישהו צריך לומר לו לשנות גישה , ולקחת על עצמו את הקבוצה. ולחדור לסל בכל צאנס. אני גם חושב שוולטר שרייפ זו גנבה של דומארס , ראיתי איזה משחק הכנה והוא ממש הרשים.

Oxycodone

New member
נסיון

האמת החלפתי את המקלדת , למקלדת הכי נוחה וארגונומית שעבדתי איתה אי פעם - LOGITECH WAVE פשוט לוקח קצת זמן להתרגל. התקוות הן לשחזר את האליפות מ2004 ! והאליפות מ2005 שפוספסה בגלל סל של הורי. בדטרויט כן נעשה שינוי משמעותי ,המאמן פליפ פלופ שאיכזב שנים עם מינוסטה ודטרויט פוטר ! והוחתם עוזר המאמן קארי. מאמן שגם היה שחקן בעברו, מאמן שיש לשחקנים כבוד אליו. כך אני מקווה לפחות. הכי חשוב האם ראשיד מכבד אותו. כנראה שקוואמי בראון הוחתם בשביל טרייד באמצע העונה, או כדי שהוא יתן כמה דקות טובות, ויאפשר לראשיד לחזור לעמדה הטבעית אתם אומרים שזו הקבוצה הכי זקנה בליגה, אבל הקו האחורי שלה בכלל לא זקן ! שילוב של מנוסים + צעירים. סטאקי הולך להיות יותר משמעותי השנה , ריפ המילטון בן 30 אבל עדיין השחקן הכי זריז בליגה מאז רג'י מילר. בנוסף ריפ יקבל השנה גיבוי מארון אפללו , שהוא שומר מצויין שמזכיר את ברוס בואן ורון ארטסט + יכולות התקפיות. הוא קלע 28 נקודות באיזה משחק הכנה. הבעיה של הקבוצה היא טיישון פרינס, שלא מצליח לייצר התקפה ואין לו שחקן שיגבה אותו. הוא נחנק מול שחקנים כמו לברון ופירס, אני כל שנה מחכה שטיישון יקבל יותר ביטחון ויהיה הגו טו גאי, שחקן שקולע 20 נקודות למשחק מה שלדעתי הוא יכול לקלוע. לכן מה שאנחנו נראה השנה. זה שפרינס יקבל הרבה דקות מנוחה. מה שיקרה זה שריפ יעבור לשחק בעמדת SF כאשר טיישון על הספסל. ואת העמדה של ריפ יתפסו ארון אפללו או סטאקי. הרכב שיתן יותר התקפה ויתן לפרינס מנוחה. חוץ מזה גם וולטר הרמן+וולטר שרייפ , הולכים לקבל הזדמנות בתור גיבוי לפרינס. למרות שהרעיו הכי טוב הוא לתת לריפ את המשבצת של ה sf , כשפרינס נח על הספסל. גם ממה שראיתי המילטון היה יותר טוב בשמירה על פירס מאשר טיישון. יש הרבה רוטציות כשיש ארבעה גרדים מעולים , +ביינום קארי כבר אמר שהוא הולך לפתוח השנה עם אמיר ג'ונסון וראשיד בהרכב הפותח. ככה יתנו לאמיר מתחילת השנה להכנס לקצב, נסות מין שני מגדלים כאלה ביחד עם ראשיד. נגד קבוצות עם סנטר פיזי ישתמשו בקוואי בראון , וינסו לעשות ממנו לא באסט ! מאקסיל שסירב ל15 מליון תמורת 3 שנים..הולך להביא את הכוח מהספסל ולגבות את ראשיד. וגם יושב שם שועל ותיק בשם מקדייס. יש גם את סאמב...שאולי יקבל כמה דקות השנה. המאמן החדש רוצה לנסות רוטציות עם הצעירים. ראשיד לקראת סוף הקריירה אולי יהיה מרוסן..ויתעסק בלקחת ריבאונדים ומהלכי פוסט. ואולי פחות לקחת שלשות. אבל הדבר הכי חיובי לדעתי , זה שיהיה השנה גיבוי לבילאפס ולפרינס. יש גארדים טובים, ויש את הגוף של קוואמי נגד מפלצות. מאקסיל יהיה בשנה הבאה פריי אייגנט וירצה חוזה, אולי דבר שיגרום לו להיות יותר טוב. והכי התלהבתי מארון אפללו , שנתן 28 נקודות ושיגע את גפרסון בשמירה שלו. באיזה משחק הכנה. לי יש תחושה טובה. אני מאמין בגו דומארס, נראה איך הקבוצה תתגבש במהלך השנה. ולפי זה הוא יפעל. אם ילך טוב הם ימשיכו להיות עמוקים בספסל וללכת ככה לפלייאוף. אם לא , אני מאמין שדומארס יעשה איזה טרייד לקראת לפלייאוף. או שהוא יפרק את החבילה..ויתחיל לחשוב על בנייה מחדש, סביב הצעירים. אני אישית מסתכל על אטלנטה הוקס. לדטרויט יש הרבה גבוהים ולהוקס חסר גבוהים. להוקס יש גוש סמית אחד שלא מרוצה , אולי משהו עבור שון מריון. יש אפשרויות. אני אישית מאמין שבהרכב הנוכחי, אם כל השחקנים יתנו 100 אחוז. וראשיד בילאפס והמילטון יקחו אחריות, ויעבדו עם הצעירים.. אני מאמין שדטרויט מנצחים גם את לברון , גם את בוסטון וגם את הפייקרס..שנה שעברה הצעירים של דטרויט +ראשיד נתנו בלוקים לביינום של הלייקרס בלי בעיות. אני אישית מחכה לראות את ראשיד ואמיר גונסון מתחברים ביחד ונותנים בלוקים. לדעתי גם קוואמי יתרום השנה. אני סומך על שועלים ותיקים ועל ג'ו דומארס. לדעתי דטרויט תסיים ראשונה או שניה במזרח. מספיק מעידה קטנה של בוסטון, מספיק שאחד מהשליישיה ישבר מהלחץ..לדעתי ריי אלן הכי חלש, וזה שפוזי עזב זה מעולה. הבחור הזה תפר אותנו עם שלשות ולכלוך בהגנה. טוני אלן לא טוב כמוהו. אני בתור אוהד מאמין בקבוצה, ומקווה שהמאמן יעשה מהלכים נכונים. יש הכל כדי לנצח כל קבוצה בליגה, אני גם שמח שדרון וושינגטון הגיע לחולון שנהנה מדאנקים קצת בארץ. רק דבר אחד יספק אותי השנה , שהם ילחמו בגמר המזרח ! ושיהיו רעבים. ושיעשו יותר מהלכי פוסט מאשר גאמפ שוט. ושלא יהיו שאננים , אחרי שהם לקחו ניצחון חוץ בבוסטון וחזרו ב2-1 לדטרויט הם שיחקו כמו נקבות ! צריך שיפור בהתקפה, אם סטאקי ואפללו יוכלו כל אחד לתת מעל 10 נקודות למשחק + גיבויים לריפ וטיישון. מה שיגרום לפרינס לשפר את ההתקפה שלו , אני צופה שהקבוצה אפילו תתחזק יותר. אין שחקן בליגה שרוצה אפילות כמו מקדייס.. הייתי שמח לראות אותו לוקח אחת לפני שהוא פורש... העונה הזו יכולת להיות עונה חזקה וטובה , או עונת קריסה שלמה לדטרויט.. אם ריפ וראשיד יעזבו, יכול להיות שגם בילאפס לא ירצה לשחק עוד..וגם מקדייס יפרוש. אני סומך על דומארס , הוא לא סתם הגיע 6 פעמים רצוף לגמר המזרח. דומארס לא לחוץ למכור..הוא יעביר את בילאפס ראשיד או ריפ , רק אם הוא יקבל משהו טוב בתמורה. לדעתי ריפ יהיה כמו רג'י מילר..המהירות שלו תרד רק באמצע שנות ה30 שלו. ככה שהוא ישיג עוד חוזה טוב בליגה. אני מאמין שבילאפס יתן עוד איזה שנתיים טובות , התכונות של בילאפס זה שלשות + אסיסטים וניהול משחק. הוא לא איבד את זה. זה לא דבר שיורד עם הגיל. מה שכן , יהיה לו קשה יותר לחדול לסל ולסחוט עברות. בשביל זה יש את סטאקי וביינום. מקדייס , למרות הגיל עדיין מכונת ריבאונדים ושחקן שנותן את הלב על הפרקט. ראשיד ירד בערך אבל יש לו חכמת משחקן וכשרון. הבעיה של הקבוצה היא טיישון , מישהו צריך לומר לו לשנות גישה , ולקחת על עצמו את הקבוצה. ולחדור לסל בכל צאנס. אני גם חושב שוולטר שרייפ זו גנבה של דומארס , ראיתי איזה משחק הכנה והוא ממש הרשים.

Oxycodone

New member
תפוז הזה אתר מעפן !

שכותבים הודעה ארוכה , אם לא עושים רווחים השורות צפופות מידי וקשה לקרוא. אם עושים אנטרים ולא כותבים משפטים מלאים , זה חותך את ההודעה לשורות קצרות של מילה שניים , ו גם אין עריכה.

למעלה