אוקיי אני אשכתב לכם.
האמת החלפתי את המקלדת , למקלדת הכי נוחה וארגונומית שעבדתי איתה אי פעם - LOGITECH WAVE פשוט לוקח קצת זמן להתרגל. התקוות הן לשחזר את האליפות מ2004 ! והאליפות מ2005 שפוספסה בגלל סל של הורי. בדטרויט כן נעשה שינוי משמעותי ,המאמן פליפ פלופ שאיכזב שנים עם מינוסטה ודטרויט פוטר ! והוחתם עוזר המאמן קארי. מאמן שגם היה שחקן בעברו, מאמן שיש לשחקנים כבוד אליו. כך אני מקווה לפחות. הכי חשוב האם ראשיד מכבד אותו. כנראה שקוואמי בראון הוחתם בשביל טרייד באמצע העונה, או כדי שהוא יתן כמה דקות טובות, ויאפשר לראשיד לחזור לעמדה הטבעית אתם אומרים שזו הקבוצה הכי זקנה בליגה, אבל הקו האחורי שלה בכלל לא זקן ! שילוב של מנוסים + צעירים. סטאקי הולך להיות יותר משמעותי השנה , ריפ המילטון בן 30 אבל עדיין השחקן הכי זריז בליגה מאז רג'י מילר. בנוסף ריפ יקבל השנה גיבוי מארון אפללו , שהוא שומר מצויין שמזכיר את ברוס בואן ורון ארטסט + יכולות התקפיות. הוא קלע 28 נקודות באיזה משחק הכנה. הבעיה של הקבוצה היא טיישון פרינס, שלא מצליח לייצר התקפה ואין לו שחקן שיגבה אותו. הוא נחנק מול שחקנים כמו לברון ופירס, אני כל שנה מחכה שטיישון יקבל יותר ביטחון ויהיה הגו טו גאי, שחקן שקולע 20 נקודות למשחק מה שלדעתי הוא יכול לקלוע. לכן מה שאנחנו נראה השנה. זה שפרינס יקבל הרבה דקות מנוחה. מה שיקרה זה שריפ יעבור לשחק בעמדת SF כאשר טיישון על הספסל. ואת העמדה של ריפ יתפסו ארון אפללו או סטאקי. הרכב שיתן יותר התקפה ויתן לפרינס מנוחה. חוץ מזה גם וולטר הרמן+וולטר שרייפ , הולכים לקבל הזדמנות בתור גיבוי לפרינס. למרות שהרעיו הכי טוב הוא לתת לריפ את המשבצת של ה sf , כשפרינס נח על הספסל. גם ממה שראיתי המילטון היה יותר טוב בשמירה על פירס מאשר טיישון. יש הרבה רוטציות כשיש ארבעה גרדים מעולים , +ביינום קארי כבר אמר שהוא הולך לפתוח השנה עם אמיר ג'ונסון וראשיד בהרכב הפותח. ככה יתנו לאמיר מתחילת השנה להכנס לקצב, נסות מין שני מגדלים כאלה ביחד עם ראשיד. נגד קבוצות עם סנטר פיזי ישתמשו בקוואי בראון , וינסו לעשות ממנו לא באסט ! מאקסיל שסירב ל15 מליון תמורת 3 שנים..הולך להביא את הכוח מהספסל ולגבות את ראשיד. וגם יושב שם שועל ותיק בשם מקדייס. יש גם את סאמב...שאולי יקבל כמה דקות השנה. המאמן החדש רוצה לנסות רוטציות עם הצעירים. ראשיד לקראת סוף הקריירה אולי יהיה מרוסן..ויתעסק בלקחת ריבאונדים ומהלכי פוסט. ואולי פחות לקחת שלשות. אבל הדבר הכי חיובי לדעתי , זה שיהיה השנה גיבוי לבילאפס ולפרינס. יש גארדים טובים, ויש את הגוף של קוואמי נגד מפלצות. מאקסיל יהיה בשנה הבאה פריי אייגנט וירצה חוזה, אולי דבר שיגרום לו להיות יותר טוב. והכי התלהבתי מארון אפללו , שנתן 28 נקודות ושיגע את גפרסון בשמירה שלו. באיזה משחק הכנה. לי יש תחושה טובה. אני מאמין בגו דומארס, נראה איך הקבוצה תתגבש במהלך השנה. ולפי זה הוא יפעל. אם ילך טוב הם ימשיכו להיות עמוקים בספסל וללכת ככה לפלייאוף. אם לא , אני מאמין שדומארס יעשה איזה טרייד לקראת לפלייאוף. או שהוא יפרק את החבילה..ויתחיל לחשוב על בנייה מחדש, סביב הצעירים. אני אישית מסתכל על אטלנטה הוקס. לדטרויט יש הרבה גבוהים ולהוקס חסר גבוהים. להוקס יש גוש סמית אחד שלא מרוצה , אולי משהו עבור שון מריון. יש אפשרויות. אני אישית מאמין שבהרכב הנוכחי, אם כל השחקנים יתנו 100 אחוז. וראשיד בילאפס והמילטון יקחו אחריות, ויעבדו עם הצעירים.. אני מאמין שדטרויט מנצחים גם את לברון , גם את בוסטון וגם את הפייקרס..שנה שעברה הצעירים של דטרויט +ראשיד נתנו בלוקים לביינום של הלייקרס בלי בעיות. אני אישית מחכה לראות את ראשיד ואמיר גונסון מתחברים ביחד ונותנים בלוקים. לדעתי גם קוואמי יתרום השנה. אני סומך על שועלים ותיקים ועל ג'ו דומארס. לדעתי דטרויט תסיים ראשונה או שניה במזרח. מספיק מעידה קטנה של בוסטון, מספיק שאחד מהשליישיה ישבר מהלחץ..לדעתי ריי אלן הכי חלש, וזה שפוזי עזב זה מעולה. הבחור הזה תפר אותנו עם שלשות ולכלוך בהגנה. טוני אלן לא טוב כמוהו. אני בתור אוהד מאמין בקבוצה, ומקווה שהמאמן יעשה מהלכים נכונים. יש הכל כדי לנצח כל קבוצה בליגה, אני גם שמח שדרון וושינגטון הגיע לחולון שנהנה מדאנקים קצת בארץ. רק דבר אחד יספק אותי השנה , שהם ילחמו בגמר המזרח ! ושיהיו רעבים. ושיעשו יותר מהלכי פוסט מאשר גאמפ שוט. ושלא יהיו שאננים , אחרי שהם לקחו ניצחון חוץ בבוסטון וחזרו ב2-1 לדטרויט הם שיחקו כמו נקבות ! צריך שיפור בהתקפה, אם סטאקי ואפללו יוכלו כל אחד לתת מעל 10 נקודות למשחק + גיבויים לריפ וטיישון. מה שיגרום לפרינס לשפר את ההתקפה שלו , אני צופה שהקבוצה אפילו תתחזק יותר. אין שחקן בליגה שרוצה אפילות כמו מקדייס.. הייתי שמח לראות אותו לוקח אחת לפני שהוא פורש... העונה הזו יכולת להיות עונה חזקה וטובה , או עונת קריסה שלמה לדטרויט.. אם ריפ וראשיד יעזבו, יכול להיות שגם בילאפס לא ירצה לשחק עוד..וגם מקדייס יפרוש. אני סומך על דומארס , הוא לא סתם הגיע 6 פעמים רצוף לגמר המזרח. דומארס לא לחוץ למכור..הוא יעביר את בילאפס ראשיד או ריפ , רק אם הוא יקבל משהו טוב בתמורה. לדעתי ריפ יהיה כמו רג'י מילר..המהירות שלו תרד רק באמצע שנות ה30 שלו. ככה שהוא ישיג עוד חוזה טוב בליגה. אני מאמין שבילאפס יתן עוד איזה שנתיים טובות , התכונות של בילאפס זה שלשות + אסיסטים וניהול משחק. הוא לא איבד את זה. זה לא דבר שיורד עם הגיל. מה שכן , יהיה לו קשה יותר לחדול לסל ולסחוט עברות. בשביל זה יש את סטאקי וביינום. מקדייס , למרות הגיל עדיין מכונת ריבאונדים ושחקן שנותן את הלב על הפרקט. ראשיד ירד בערך אבל יש לו חכמת משחקן וכשרון. הבעיה של הקבוצה היא טיישון , מישהו צריך לומר לו לשנות גישה , ולקחת על עצמו את הקבוצה. ולחדור לסל בכל צאנס. אני גם חושב שוולטר שרייפ זו גנבה של דומארס , ראיתי איזה משחק הכנה והוא ממש הרשים.