לקראת פתיחת העונה

OrEl74

Well-known member
מנהל
יוסטון רוקטס

מאזן בקדם עונה: 3:2. עוד תעלומה גדולה העונה זאת יוסטון. רון רון הגיע וללא ספר יהיה אחלה תוספת לרקטות (בהנחה שכל הברגים שלו במקום) אבל כמו תמיד יוסטון תקום ותיפול על שני שחקנים שלא סיימו עונה מלאה כבר כמה שנים טובות. בהנחה שיאו וטרייסי בריאים (
), ארטסט משתלב וסקולה ממשיך להשתפר, הכל יכול לקרות עם הקבוצה הזאת אבל מישהו באמת מאמין בהם? לפלייאוף הם יגיעו אבל אם יקרה להם נס הם יעברו את הסיבוב הראשון...יותר גבוה מזה אני לא רואה אותם מגיעים.

rapgamer4ever

New member
מה שכתבתי פה למעלה זה אנדרסטייטמנט

באופן טבעי. 3 השחקנים הכי טובים שלהם הם פצועים כרוניים (ארטסט מנטלית). מצד שני אם הכל מתחבר, מדובר בקבוצה עם הפוטנציאל ההגנתי הכי גדול בליגה וגם מגוון אפשרויות התקפיות. מה צריך כדי שהפוטנציאל ימומש? קודם כל כמו שאמרתי צריך בריאות. אני רואה מצב שבו יוסטון לא יגיעו לפלייאוף. הם צריכים להיות מספיק בריאים כדי להגיע, אם יאו+טימאק לא יחמיצו יותר מ-40 משחקים יחד זה אמור לקרות. גם צריך שהקליק עם ארטסט, ובעיקר של ארטסט ובאטייה, יעבוד. על הנייר הם אמורים להיות מסוגלים לשחק יחד בעמדות 3 ו-4, אבל צריך לראות שזה באמת קורה. נקודה שלישית היא המצב המנטלי של טימאק. אני בספק אם יש לו בכלל ראש לכדורסל ומוטיבציה, אם כן הוא אמור לשחק קבוצתי וגם זאת נקודה חשובה. אם כל זה יקרה וכולם יגיעו בריאים לפלייאוף, הם אמורים לעבור סיבוב לדעתי. אבל אני לא חושב שכולם יגיעו בריאים לפלייאוף ואחזה להם הדחה בסיבוב הראשון.

Oxycodone

New member
הרוקסט יהיו חזקים מאוד השנה

הרוקסט מאוד הרשימו אותי בעונה שעברה עם הרצף נצחונות שלהם. הם עשו בחירה מעולה שהם לקחו את סקולה. לא חשבתי שהוא יהיה חזק מתחת לסלים באן ביי אי. לדעתי גם אדלמן מאמן מעולה. הכל תלוי ביוסטון בתור ארגון , ואיך הם ישתמשו ביאו ובטרייסיי כדי לשמור אותם בריאים לפלייאוף. אם הם ישחקו חזק , הם יכולים להיות הקבוצה השניה השלישית או הרביעית הכי טובה במערב. אבל מספיק שהם יעלו לפלייאוף אפילו מהמקום החמישי - שמיני , העיקר שישמרו על הבריאות של טרייסי ויאו. בנוסף גם הצעירים של הספסל שלהם נראים טוב , ויש להם גם את שיין באטיייר וגם את רון רון. אדלמן כבר אימן את ארטסט בסקרמנטו, ולדעתי הוא יוציא ממנו את המיטב גם ביוסטון. כל הח'ברה האלה צריכים להתחבר ביחד , אני גם לא שלל אפשרות שהם יגיעו לגמר המערב. אני אישית אוהד של יוסטון מהמערביות. אהבתי גם את ברוקס והשחקני ספסל שלהם ממה שראיתי במשחקי הכנה. טרייסי זה השחקן שאני רוצה לראות מצליח במערב, מקדייס במזרח.

gambit forever

New member
רק לי יוסטון נראית קונטנדרית רצינית?

רצף ה-22 ניצחונות שלהם בא ללא 2 הכוכבים שלהם: יאו היה פצוע וטי מאק לא ממש תרם. יש להם טריו אימתני ויש להם מספיק עומק כדי לנצח את רוב הקבוצות גם כאשר חלק מהטריו פצוע. גם ההדחה בסיבוב הראשון בשנה שעברה לא בטוח שהייתה לולא הפציעה של אלסטון ויאו. אם כל השלישייה תגיע לפלייאוף במצב גופני סביר, גם אם במהלך העונה הם יפסידו הרבה משחקים, אני לא רואה הרבה קבוצות שלוקחות את יוסטון גם עם יתרון ביתיות. ברגע שהם יעברו את ה-JYNX של הסיבוב הראשון הם רק אולי יכולים להעצר על ידי הלייקרס או ניו-אורלינס, או בוסטון בגמר.

rapgamer4ever

New member
כשמדובר ביוסטון

אתה קודם כל חושב על מה שיכול להתקלקל. וכשאתה חושב שעלית על הכל המציאות מוכיחה אחרת. ברצינות- הקבוצה הזאת כ"כ רגישה, מוכה ובעלת מזל נאחס שכלום כבר לא יכול להפתיע לרעה. על הנייר יש לה מספיק כשרון להיות קונטנדרית, בזה אני מסכים איתך. אבל יש כל-כך הרבה משתנים שפועלים לרעתה של יוסטון שאני פשוט לא רואה את זה קורה. הקבוצה הזאת סובלת מהכי הרבה מכשולים בריאותיים והכי הרבה מכשולים מנטליים מכל הקבוצות הרציניות. בעיות גב, רגליים, מוטיבציה, שפיות ומה לא. אם הכל יתחבר מושלם אולי יוסטון תוכל להחשב כקונטנדרית, אבל הסיכויים לא גבוהים. לדעתי כרגיל טימאק או יאו לא ישארו בריאים וזה ידפוק אותם בסופו של דבר.

Orenseg

New member
../images/Emo45.gif!

הנה הטור החזק של סורוקה על הרוקטס מאתמול.

rapgamer4ever

New member
מצחיק

אבל האמת שלא היה שם יותר מדי כדורסל. אפילו התחזיות עצמן התרכזו בלהצחיק במקום בלהביע את דעתו של הכותב. זה גם אחלה, אל תבין לא נכון.

Orenseg

New member
סורוקה לא כותב תחזיות ודעות ב"קבוצה ביום".

הוא מתרכז בסקירת השינויים בקבוצות ולדעתי עושה את זה מצוין. מרות שאני עוקב אחרי הליגה והסקירות שלו לא מחדשות לי כמעט כלום, אני מאוד נהנה לקרוא אותן.

OrEl74

Well-known member
מנהל
סן אנטוניו ספרס

מאזן בקדם עונה: 3:2. הספרס יתחילו את העונה בלי מאנו שיעדר בערך עד אמצע דצמבר ותופתעו אבל בעיניי זה דווקא לטובתם. מאנו יחלים מהפציעה ויחזור רענן לעונה הסדירה מה שיכול בהחלט לעזור להם בפלייאוף. דאנקן תמיד יהיה דאנקן וטוני פארקר אף פעם לא עוצר אבל עדיין מדובר בקבוצה זקנה ולמרות שמדובר בשנה אי זוגית עושה רושם שהפעם הספרס גומרים את הסוס באופן סופי. כמובן שתמיד קשה להמר נגדם אבל הפעם אני חושב שקל להגיד שאת הסיבוב השני יהיה להם מאוד קשה לעבור והגעה לגמר האיזורי תחשב לסוג של הפתעה.

rapgamer4ever

New member
אותי כלום לא יפתיע

זאת אותה קבוצה, אותם שחקנים, אותו מאמן, רק שינויים קוסמטיים. הם לקחו אליפות רק לפני שנה עם פחות או יותר אותו דבר. מצד שני אני חושב שהפציעה של מאנו כן תפגע בהם. דאנקן יתיש את עצמו יותר, הוא לא רגיל לשחק 37 דקות למשחק וזה יכול לשחוק אותו לפלייאוף או סתם לגרום לו לפציעה שתעלה לס"א בביתיות או ביריבה טובה יותר באיזו סדרה. ההימור שלי הוא שהם יודחו בסיבוב השני, אבל באמת שכל דבר מהסיבוב הראשון ועד האליפות לא יפתיע אותי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
דאלאס מאבריקס

מאזן בקדם עונה: 4:3. בעונה שעברה העדיפו בדאלאס לוותר על העתיד שלהם עם האריס ולהמר על ההווה ושלחו אותו לג'רזי בתמורה לג'ייסון קיד. נכון לפלייאוף שעבר המהלך הזה לא ממש הצליח אבל העונה הם בהחלט מצפים ליותר וגם נוביצקי נראה רעב במיוחד. הבעיה המרכזית שלהם העונה תהיה האוורד והברגים הרופפים שלו ולא מן הנמנע שהם ינסו לעשות עליו טרייד במהלך העונה. שחקן שכדאי לשים לב אליו השנה הוא ג'רלד גרין שמגיע אלייהם אחרי שנה כושלת במיוחד במינסוטה. במשחק הקודם (הפסידו לבולס נה נה ונה נה...) גרין קיבל 16דקות והפציץ 19 נק' ב-8 מ-13 וזה בדיוק מה שמצפים ממנו לעשות העונה, לעלות מהספסל ולקלוע הרבה נקודות בכמה שפחות זמן. כמה זה יעזור להם? לא ממש ברור אבל לפחות יהיה כיף לראות אחד כזה נהנה מהמסירות של קיד ומתעופף לכל הכיוונים
פלייאוף הם יראו דיי בקלות ואולי אפילו יעפילו לגמר המערב אבל זה ללא ספק הגבול שלהם.

rapgamer4ever

New member
ג'ראלד גרין שחקן גרוע

הוא עבר בערך באינסוף קבוצות לא הכי תחרותיות בעולם (בוסטון של לפני הטרייד, מינסוטה של אחרי הטרייד, יוסטון) ולא עשה כלום באף אחת מהן. הוא קופץ מאוד גבוה, הוא אפילו מסוגל להכניס שלשה פה ושם, אבל הוא לא יודע למסור או לקלוע בתנועה. נכון שקיד אמור להעלות לו את המספרים, אבל אתה לא יכול ליצור שחקן אלא רק לתת לו לבוא לידי ביטוי. לדעתי גרין הוא לא שחקן. אוקיי, אז מדברים על דאלאס. אני לא חושב שהפלייאוף מובטח להם. לדעתי יש להם סיכוי טוב מאוד להגיע, אבל הם לא מאותן 4-5 קבוצות שאני בטוח שיהיו שם. ג'ייסון קיד כבר לא שוס בכלל, לא נשאר לו הרבה. עושה רושם שגם טרי בשקיעה מסוימת. לדעתי בניגוד לציפיות ג'וש הווארד יתן עונה די טובה, יחד עם העבודה היומית של נוביצקי זה יספיק לפלייאוף בערך ממקום 7 והדחה בסיבוב הראשון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ממפיס גריזליז

מאזן בקדם עונה: 2:5. טוב, גם הבית הטוב בליגה צריך שתהיה לו קבוצה שיוכלו להתעלל בה. ממפיס אמנם מציגה סגל צעיר שכולל את או ג'י מאיו, מייק קונלי, האקים ווריק, רודי גיי וקצת מארק גאסול אבל כאמור מדבר בשחקנים צעירים ולא מספיק מנוסים שלא ממש אמורים לאיים על המערב אלה אם או ג'י מאיו ייתן עונה באמת יוצאת דופן. אפשר לכתוב עלייהם הרבה ולנסות לנתח אבל התחושה היא שזה דיי מיותר, אם יש קבוצה מהבית הזה שניתן לומר בוודאות שתראה את הפלייאוף מהבית זאת ממפיס. האוהדים (אם יש כאלה) יאלצו לחכות לעונת 2011 ולקוות שאז הם יצליחו איכשהו להחתים את אחד מהשחקנים החופשיים הבכירים יוצאי דראפט 2003. עד אז נאחל להם בהצלחה

Answer3

New member
דעתי

הוורד זה סוס לא מעולם הזה ... ללא ספק ... יש להם גם סגל לא כזה רע ואני מסכים איתך ... אבל לא יודע מה אבל משהו חסר ... חסר עוד מישהו שישלים אותם ויקח אותם רחוק. אני רואה אותם השנה מקום 4-5 במזרח ונעצרים בסיבוב השני בפליאוף ... זאת דעתי.

WorldCenter

New member
נראה שהם כבר הבטיחו לעצמם

מקום ב3 הראשונות בגלל ראשות הבית הקליל שהם יקחו, בכל מקרה המאני טיים שלהם יהיה בסיבוב השני של הפלייאוף בעונה הבאה ככה אני חוזה. האוורד ימשיך לצמוח, ולואיס יתן את התמורה, טורקגלו יהיה קצת בנפילה אחרי עונת החוזה שהייתה לו, ואולי גם רדיק יקבל סוף סוף הזדמנות ויקבל יותר מ7 דקות למשחק...

Orenseg

New member
עונת חוזה?

טורקוגלו מחזיק בחוזה לשנתיים הבאות, אבל כבר הודיע שיממש את האופציה שלו ויהפוך לשחקן חופשי בקיץ הקרוב. העונה הקרובה היא עונת החוזה שלו...

ראשות בית מבטיחה מיקום ב4 הראשונות לא ה3...

מצב זה נוצר על מנת שגמר ההמערב/מזרח תמיד יוכל להיות בין 2 הקבוצות עם המאזן הטוב ביותר, אפילו אם הן מאותו בית... שנה שעברה יוטה הייתה ראש בית וסיימה במקום ה4... (היה לה מאזן 6 הכי טוב)

למעלה