לקראת פתיחת העונה

OrEl74

Well-known member
מנהל
אורלנדו בהחלט נהנית מהבית שבו היא נמצאת

אני חושב שהם קבוצה טובה אבל לא עד כדי כך טובה ובזכור ראשות הבית שדי מובטחת להם הם מגיעים לפלייאוף בעמדה מאוד נוחה. כמו שהבית הזה נראה כרגע לא עושה רושם שמישהו ימנע מהם את רשות הבית ולפחות את המקום הרביעי במזרח.

King LBJ

New member
חצי גמר מזרח לפחות

קבוצה באמת מצויינת. יש להם טריו חזק ושחקנים משלימים טובים (חסר גבוהים טובים שיעלו מהספסל). אבל עדיין לא נראה שזה מספיק. למרות שאם מסתכלים על הנייר, אין הרבה קבוצות במזרח שעדיפות על אורלנדו אבל זה רק על הנייר, על המגרש זה שונה. יש סיכוי גם לגמר מזרח למרות שאני לא ממש רואה את זה קורה, רק עם הווארד ממש יתעלה על עצמו.

rapgamer4ever

New member
מסכים פחות או יותר עם כולם

דוויט הוא דוויט. הוא ימשיך להתקדם צעד ועוד צעד, ימשיך להיות אחד הגבוהים הטובים בליגה אבל ימשיך להיות כזה שלא יכול לנצח לבד קבוצה. גם מרשארד אנחנו יודעים למה לצפות. אם טורקוגלו ישחזר את העונה האחרונה, ולדעתי אין סיבה שלא, נראה אורלנדו חזקה לפחות כמו השנה. פייטרוס מהווה תוספת טובה וחשובה בנקודת תורפה- הגנה על הגארד הסקורר היריב, זו הייתה נקודה מעט חלשה של המג'יק שנה שעברה. כמו שרבים אמרו אני מצפה מהם למקום ב-4 הראשונות, וגם ליתרון ביתיות ולפחות שחזור העונה האחרונה. הם יכולים וצריכים לעבור סיבוב, לדעתי יש גם סיטואציה בה יעשו צעד נוסף ויגיעו לגמר המזרח- תלוי בעיקר במצ'אפ ובכמה שדוויט השתפר בקיץ. המאמן טוב, השחקנים טובים, הסגל רץ שנה שנייה- הם יהיו יותר טובים מהשנה.

לא רואה את הידו ממשיך ביכולת הזו

וגם את הווארד אפשר לעצור. גם לסופרמן יש קריפטונייט, וקוראים לו קו העונשין. זרוק כמה גופות למשחק שידחפו אותו שוב ושוב אם הצליחו להרחיק אותו מהסל, סבבה, אם לא שיעשו פאול וישלחו אותו לקו. פייטרוס יתן בעיקר הגנה, וג'אמיר ישאר נמוך מדי ושמנמן מדי. לואיס עדיין לא שווה 20 מליון. לפלייאוף יגיעו בלי בעיה, אבל לא יותר מסיבוב שני.

rapgamer4ever

New member
אני חושב שזו הרמה האמיתית של טורקוגלו

הוא לא למד כדורסל השנה- פשוט השנה הוא מצב את עצמו בסיטואציה מושלמת עבורו בה הוא יכול לבטא את שיא היכולת. לא כל שחקן זוכה לסיטואציה כזאת. הוא שיחק ברמה דומה לא בסדרה אחת, לא בכל הפלייאוף, לא מאז האולסטאר, אלא בכל השנה. מההתחלה עד הסוף הוא היה פשוט טוב. אני אהיה מאוד אופתע אם השנה פתאום ישחק פחות טוב בלי סיבה נראית לעין. לשלוח את דוויט לקו זה לא רע אבל לא בדיוק הפתרון המושלם. אתה חוטף משם 1.2 נקודות על כל התקפה שזה הרבה.

Or Amit

New member
אכן הרבה מאד תלוי בדוייט

דוייט - כמו שאק בזמנו - לא הראה שהוא יכול לספק את אותה האינטנסיביות גם בפלייאוף. אם זה ישתנה, אורלנדו בהחלט יכולים להיות מועמדים לגמר מזרח. אם לא, סיבוב ראשון והביתה. הסגל המשלים השנה טוב יותר משנה שעברה, ואולי נראה משהו גם מרדיק סוף-סוף

OrEl74

Well-known member
מנהל
אטלנטה הוקס

מאזן בקדם עונה: 4:3. הניצים הפתיעו בעונה שעברה כשהעפילו לפלייאוף ברגע האחרון ומשכו את בוסטון למשחק שביעי בניגוד לכל התחזיות. את הקיץ העבירו ההוקס בנסיונות להחתים את ג'וש סמית על חוזה ארוך טווח ובלסוף גם הצליחו אבל תוך כדי הנסיונות הם איבדו את גוש צ'ילדריס לאולימפיאקוס והדבר פגע להם מאוד בספסל הרעוע גם ככה. הורפורד רק ילך וישתפר עם הזמן וביחד עם ביבי וג'ו ג'ו יש להוקס מה להציע, במיוחד במזרח. אבל בהעדר שחקני ספסל שהם מניה בטוחה כמו שצ'ילדריס היה ההוקס יאלצו לסמוך בעיקר על החמישיה שלהם בתקווה שזה יביא אותם שוב לפלייאוף. הערכה שלי, החבר'ה מאטלנטה יאבקו עד הרגע האחרון על מקום בפלייאוף ובסוף יכנסו לשם ע"ח וושינגטון החבולה רק כדי לעוף שוב ע"י הסלטיקס.

rapgamer4ever

New member
לא אוהב את מה שהולך שם

צ'ילדרס עזב. סמית' לא מרוצה. בהורפורד אני לא מאמין מי יודע מה. נשאר להם קבוצה עם כוח אש אדיר, לא מאוזנת בעליל, כזו שיכולה לנצח ולהפסיד לכל קבוצה. אין לי הרגשה טובה לגבי העונה שלהם. אם הם יעלו לפלייאוף, ואני בספק גדול, זה רק כי כרגע כפי שזה נראה לי אין קבוצה שמינית טובה במזרח אלא רק 7.

כשרון יש, קבוצה אין

ג'וש אחד הלך, השני לא בדיוק שמח. הורפורד לפני קיר הרוקיז שלו, אבל לפי מה שראיתי הוא יוריד ראש, יכנס בקיר וישבור אותו. יאבקו שוב על אחד המקומות האחרונים בפלייאוף, וגם אם יכנסו, לא יעברו סיבוב ראשון.

Or Amit

New member
כמו במקרה מילווקי

48 נצחנות הגיוניים כמו 30. ג'ו ג'ו, ביבי וג'וש הם שלושה אולסטארים בפוטנציה. הורפורד הוא שחקן פנים סולידי ומארווין וויליאמס - ההוא מלפני פול ודרון - הוא אנדר-רייטד. אם ביבי ימצא את השפה המשותפת עם מארווין וג'וש יהיה מהנה מאד לראות את אטלנטה. דווקא הספסל - עם לואו שנראה לא רע במשחקי ההכנה הראשונים, פליפ מוריי שמספק אינסטנט אופנס, מו אוונס הסולידי ופסוליה השעועיתי נראה יותר טוב ממה שהיה להם עד עכשיו. אני מאד מקווה לפלייאוף, ואם ביבי יצליח לעשות שם ניסים - אולי גם ראשות הבית.

OrEl74

Well-known member
מנהל
וושינגטון וויזארדס

מאזן בקדם עונה: 1:3. מה כבר יש להגיד? איפה שהוא באחוזה בוושינגטון שוכבים עכשיו 111 מליון דולר עם ברך מנותחת בפעם השלישית בשתי עונות וככה גם נראית העונה של המכשפים מעיר הבירה. היווד ככל הנראה גמר את העונה והשאיר את וושינגטון ללא סנטר (אלה אם כן אתם חושבים שאיתן תומאס והלב שלו יעמדו בעומס). המצב של וושינגטון נראה רע וגם אחרי החזרה של ארינס מתישהו במהלך העונה קשה לי לראת אותם מתרוממים גבוה מידי. את הפלייאוף הם יראו בבית והבעלים יאלצו לעשות חשבון נפש ולהבין למה לעזאזל הם היו צריכים להחתים שחקן שכמעט לא שיחק שנה וחצי על חוזה כל כך לא הגיוני.

King LBJ

New member
הוויזארדס ממש מסכנים

ארינאס והמיליונים שלו לא יחזרו עד אחרי האולסטאר וגם אז לא בטוח שהוא ייתן תפוקה נורמלית. הייווד כמו שאמרת סיים את העונה. ג'יימיסון נפצע גם לכמה שבועות ויש להם עוד פצועים פה ושם. קארו באטלר נישאר לבד במערכה... גם כשג'יימיסון יחזור (או שהוא כבר חזר לפתיחת העונה?) אין להם הרבה סיכוי. קבוצה מפורקת לגמרי.

rapgamer4ever

New member
החטא ועונשו

הטמטום של המנג'רים חזר להם לפנים תוך זמן קצר מהמשוער. אני מדבר כמובן על ה-111 מליון דולר של ארינאס. תחשבו שאפשר לתת עם זה אלף דולר למאה אלף איש- לא חבל? ג'יימסון ובאטלר בריאים וזה אמור להיות שווה קרב על הפלייאוף, יש להם סיכוי לא רע בהנחה ששניהם נשארים בריאים וזה בעצם סימן השאלה. אם הם מגיעים לפלייאוף, הם בכל זאת לא קבוצה שנעים לפגוש בסיבוב הראשון. הרבה אתלטיות, הרבה קליעה וגילברט אחד יכולים לעשות הרבה כאב ראש.

לא הייתי מזלזל

בסופו של דבר גם פצועים הם היו מספיק טובים בשביל להגיע לפלייאוף. אני חושב שבאטלר את ג'יימסון יותר טובים כשארינאס בחוץ. היווד הלך, אבל בלאטשה ומקגי יכולים להפתיע. דניאלס יותר קבוצתי מארינאס, ובכל מקרה מי שמנהל את המשחק הוא באטלר. סטיבנסון ימשיך להפגיז מהשלוש ובעיתונים. אני חושב שיגיעו לפלייאוף ממקום 5-6. את ההחתמה של ארינאס אני לא מבין בלי קשר לפציעה שלו. מקצועית הוא לא שווה חוזה מקסימום. אבל עדיף שוושינגטון יעשו את השטות הזאת מאשר גולדן סטייט (שגם הציעה לו חוזה).

Or Amit

New member
החלטות רעות של ההנהלה בקיץ

הרי המשולש של באטלר-ארינאס-ג'ימסון לא לקח אותם לשום מקום, ההחתמות האלו לא ממש ברורות לי. בלאטש ימשיך להשתפר, גם ג'אוול מקג'י הוא פוטנציאל ומייסון יהיה חסר להם בבק-קורט. מקום שביעי (אולי) ובלי הרבה אופטימיות לשלוש שנים הקרובות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מיאמי היט

מאזן בקדם עונה: 0:4. ההיט היו הקבוצה הגרועה בליגה בעונה שעברה בעיקר בגלל סגל מזדקן וכוכב פצוע. בדראפט הם לקחו את ביזלי המבטיח ורק סיבכו את המצב עוד יותר כשלא ממש ברור איך ביזלי ומריון יסתדרו יחד. וויד נראה בריא סוף סוף וכנראה שהוא יגרום הרבה כאב ראש לקבוצות במזרח אבל למה זה כבר יספיק? בלי סנטר, בלי ספסל ועם מאמן צעיר שלא ממש ברור איפה ריילי מצא אותו העונה של מיאמי כנראה לא תהיה משהו שניתן להתגאות בו. האפשרות שיתבצע איזה טרייד בומבסטי על מריון עדיין קיימת ואז ההיט יכולים להיראות אחרת לגמרי אבל כל עוד הם עם הסגל הנוכחי כנראה שוייד וביזלי יאלצו לראות את הפלייאוף בבית.

הכפפה

New member
אני חושב אחרת

אני חושב שווייד מספיק טוב בשביל שמיאמי יגיעו לפלייאוף. יש להם ליבה יחסית טובה בסה"כ, שאר השחקנים פשוט יצטרכו להוכיח למה יש להם חוזי נ.ב.א מלכתחילה.

אז מי כן יגיע לפליאוף?

התחרות של מיאמי על 2 המקומות האחרונים בפלייאוף יהיו כנראה אטלנטה וושינגטון, לדעתי מיאמי מסוגלת לעקוף את שתיהן ולסיים במקום ה7

rapgamer4ever

New member
לדעתי הם יגיעו לפלייאוף

וויד נראה טוב ואם הוא שווה כמו שהרוב רואה אותו הוא אמור לקחת את מיאמי לבד לפלייאוף. אבל גם במצב שהוא קצת פחות טוב תהיה לו השנה עזרה מביזלי ומריון, אם אופציה די קורצת לטרייד של השני שיכולה להפוך את מיאמי לקבוצה מאוד מאיימת. אם טרייד כזה לא יגיע אני חושב שהם יבקרו ביקור קצר בפלייאוף ממקום 7-8 ואולי בניגוד למה שכמה אנשים חושבים- יחזרו הביתה בלי יותר מדי רעש וצרות של היריבה.

Orenseg

New member
המו"מ עם מריון מת רשמית,

הוא כנראה כבר לא בתוכניות של הקבוצה לשנים הקרובות. ההיט הביעו עניין במארבורי, שמשחק ממש לא רע בפרי-סיזן עם הניקס, כמה פעמים הקיץ. לדעתי יש סיכוי גבוה ששני השחקנים עשויים להחליף צדדים העונה (כשההיט ישלחו פילר כמו דורל רייט, כדי לשמור את עצמם מתחת לlux tax ולפנות את הבמה לביזלי), ואולי אז נראה סגל מאוזן יותר...

למעלה