המשחק ממשיך כאן

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

דרגורן

New member
"אני לא יכולה לעשות עבודות כאלו לבד

בום! נשמע פיצוץ מבחוץ. "שאלה מצוינת, בתקווה לאלו שמתו לא היו ילדים, עם הזמן בטח נצליח להפתר מהגנים הפגומים האלו" היא מוסיפה עם קריצה לעבר אנדרסון אורליון מסיטה את ראשה לעבר הפתח, בניסיון לשמוע מה קורה. "נראה לי שנחכה מספר דקות עד שהם יגיעו... ואם זה יהיה יותר מכמה דקות, אז אולי תתדרכי אותי, ואני כבר אשכור את השאר, ואתדרך אותם"

DDN

New member
"מים?"

שאלה גברת אנדרסון, והוציאה כוס זכוכית ובקבוק מים מינרלים והגישה לכיוון אורליון. "אין סיבה שנשב פה בחוסר מעש. ספרי לי קצת על עצמך. למה את רוצה את העבודה הזאת?" קללות בספרדית נשמעו מבחוץ, ורעש מנועים, מלווה ביריות.

DDN

New member
שני ברנשים נכנסו אל תוך המחסן,

ו"ריק" בדק אותם. "נראה לי שעוד שניים הגיעו" אמרה גברת אנדרסון, "זה היה אקט יפה של שימור עצמי שבחרת לא להיכנס לסכסוך שהכניסו את עצמם". ---------------- מל"ד המשך בפתיל למטה

נשמע צרור של 3יריות

ואז אדי הגיע בריצה לתוך המחסן ירה החוצה עוד כמה יריות הסתתר מאחורי אחד הארגזים הכניס את היד לתוך הזקט המפואר שלו הוציא מספר כדורים והכניס אותם לאקדח "זונות,דוקא עכשיו" הוא דיבר לעצמו

DDN

New member
כדורים שרקו לידו.

למעשה, כדורים גם שרקו ממש לידו, כשהם עוברים דרך אותו ארגז! "אנחנו יודעים שאתה שם אסא ואטו!" הם צעקו. טרקטורון אחד נסע וחסם את הדרך בינו לבין פתח המחסן. האוויר המשיך להתמלא כדורים. "כדאי לך לצאת, דון חובנטוד ישמח לחסל אותך באופן אישי אחרי שגנבת לו את עיסקת אגיס!"

DDN

New member
מונלייט, תמשיך מההודעה שאני משרשר

לאלרוס. תקרא אותה קודם כמובן.

אלרוס

New member
מל"ד

האם הספירה שלי נכונה? 2 טרקטורונים הלכו: אחד מהאוטו-תותח של ראלף ואחד מהצליפה של טום.

אלרוס

New member
מיד לאחר הפיצוץ

מגיעה מכונית עם סמל של "פולסוואגן" שלמראית עין ראשונית נראית מאוד פשוטה, אך נוסעת במהירות מאוד מאוד גבוהה ללא מאמץ, והסמלים על הגלגלים הם של מקלא´רן. מתוך המכונית עולה אוטו-תותח ומתחיל לירות על המכונית עם המטול.

DDN

New member
הטרקטורון עם המטול מתהפך ועולה באש

כתוצאה מפגיעת התותח. "או קראפ!" צועק אחד מרוכבי הטרקטורונים שנשארו, והם מפנים את אש הרובים שלהם אל המפגע החדש. הטרקטורון שחוסם את הכניסה למחסן, החל גם לנסוע לכיוון המכונית. יורה ומקלל בספרדית.

PUMI for ever

New member
יריה נשמעת ממקום לא ידוע, וחור

קטן-קוטר נפער בראשו של אחד מהיורים הלטיניים. הוא נופל ללא רוח חיים על הרצפה הנוקשה, אישוניו מגולגלים מעלה, אך הבעת פניו היא אותה הבעה סתמית שהייתה לו כחצי דקה קודם לכן.

אלרוס

New member
המכונית יורה לכיוון הטרקטורונים

המכונית של ראלף ממשיכה בדהרה, עוברת בין 2 מהטרקטורונים בתמרון חמקני, עושה חריקה וסיבוב של 180 מעלות, ויורה על אחד מהם.

אדי רואה את אחד האנשים

על התרקטורונים נופל ומת הוא מחניס את האקדח שלו לזקט לוקח את המקלע של האיש המת עולה על הטרקטורון שלו ומתחיל לרדוף אחרי אחד הטרקטורונים האחרים ולירות עליו

DDN

New member
שני הבחורים האחרים, רואים שהמצב

התהפך לרעתם, הם מקללים, יורים לכיוון שלכם ומתחילים לברוח משם, על הטרקטורונים שלהם. הם יורים לכיוון הגלגלים של הטרקטורון הגנוב, ונראה שפוצצו אחד הגלגלים. הם נוסעים במהירות הרחק מכם. מקללים כמובן.

אלרוס

New member
ראלף יורה יריה אחרונה לכיוונם

מחנה את מכוניתו ליד דלת המחסן ויוצא החוצה. הוא לובש סרבל נהיגה של מק'קלארן, ועליו הוא עוטה את מעילו בצבע ירוק בקבוק- כזה שנראה מסרט שחור לבן משנות החמישים, מאלה שקושרים על המותן, הוא קושר אותו, מוריד את הקסדה מראשו ומניח אותה במכונית, הוא לוחץ על כפתור שמוריד את האוטו-תותח. ברקע נשמע האלבום הלבן של הביטלס הוא אומר: "מה דעתכם על החמודה הזו? אני וחברים שלי בנינו אותה בעצמינו, לקחנו את השילדה והסמל של פולסוואגן בשביל למנוע גניבות, אבל כל השאר שלנו- החלונות משוריינים, המנוע עם כוח של מטוס סילון קטן, מערכת היגוי ברמה של מכוניות פורמולה 1, מערכת גלגלים שמתאימה לנסיעת כביש במהירות גבוהה, עם עוד מערכת בתא המטען שמתאימה לנסיעת שטח., בפנים יש מערכת ניווט לווינית, מפה ממוחשבת, ומערכת שליטה מתקדמת על האוטו-תותח, נחמד, לא?" הוא פונה לאדי ואומר "איך הצלחת להכניס את עצמך לכאלו צרות?" ונכנס פנימה.

אדי נכנס אחריו

"כנראה טעות בזיהוי" הוא אומר "אני יצטרך לבצע עוד020 משימות כמו זאת בשביל להחזיר לעצמי את הכסף שאיבדתי בפיצוץ של המכונית" הוא אומר בטון עצוב

למעלה